Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΔΙΕΠΡΑΧΘΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


«έτσι θα έλυνα το πρόβλημα της δανειακής σύμβασης και των λαθρομεταναστών»

αποκλειστική συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη
Όσο και αν πολλοί διαφωνούν με τις απόψεις που εκφράζει ο  Γενικός Γραμματέας της «Χρυσής Αυγής» Νίκος Μιχαλολιάκος, ένα είναι  σίγουρο: ότι τις χαρακτηρίζει συγκρότηση και τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος που υπογραμμίζει εμφατικά για το κίνημά του «είμαστε εθνικιστές και όχι «ακροδεξιοί», το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται ιδιαίτερα δημοφιλής μια και οι τελευταίες δημοσκοπήσεις φέρουν την «Χρυσή Αυγή» να εισέρχεται στην Βουλή. Επομένως μία συνέντευξη μαζί του παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ο Γενικός Γραμματέας της «Χρυσής Αυγής», μιλώντας στον συνεργάτη μας Μάκη Βραχιολίδη, απαντάει σε καυτά θέματα της επικαιρότητας: Για τους λαθρομετανάστες, για το Μνημόνιο, τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η χώρα μας στα εθνικά θέματα αλλά και για τους επικεφαλής των κομμάτων της Βουλής.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ (δημοσιεύεται και στο σημερινό τεύχος της Ελεύθερης "Ωρας)

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις σας βάζουν στην βουλή.
Όχι μόνον οι τελευταίες δημοσκοπήσεις λόγω της εξέλιξης της δανειακής σύμβασης αλλά εδώ και ένα χρόνο οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι μπαίνουμε στην νέα βουλή όποτε γίνουν οι εκλογές. Συγκεκριμένα από τις αρχές του 2011 ότε και ανεφάνη ότι υπάρχει προεκλογικό κλίμα, η Χρυσή Αυγή είχε συνεχώς υψηλά ποσοστά που της έδιναν βάσιμες ελπίδες ότι θα εισέλθη στο Κοινοβούλιο. Η δυναμική της Χρυσής Αυγής διεφάνη από τις δημοτικές εκλογές του 2010 με την συμμετοχή μας σε αυτές, περίοδο για την οποία πρέπει να πω ότι η «Ελεύθερη Ώρα» ήταν η μοναδική εφημερίδα που μας έδωσε βήμα λόγου, όταν και φτάσαμε να πάρουμε 5,3% στην Αθήνα. 

 "τα πραγματικά μας ποσοστά είναι πολύ μεγαλύτερα απ’ όσα μας δίνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις"
Τα ποσοστά σας, κυμαίνονται γύρω στο 3% ;
Δεν εκτιμώ, αλλά έχω πληροφόρηση από τα πραγματικά νούμερα των δημοσκοπήσεων τα οποία δεν φτάνουν στις εφημερίδες και δείχνουν ότι τα πραγματικά ποσοστά μας είναι σχεδόν διπλάσια από αυτά που δίνουν επισήμως. 

 "Δεν θα μας ενδιέφερε να πεινάσει ο ελληνικός λαός για την Πατρίδα, αλλά δεν πεινάει για την Πατρίδα, 
πεινάει για τους τοκογλύφους"

Η επιλογή των ψηφοφόρων προς το κόμμα σας γίνεται ως πράξη αντίδρασης και απογοήτευσης από τα υπάρχοντα κόμματα;

Στην Ελλάδα πάντα υπήρχε ένα ισχυρό εθνικιστικό στοιχείο, το οποίο προσπαθούσαν με διάφορους τρόπους να το καταπνίξουν. Είτε χρησιμοποιώντας κόμματα που λειτουργούσαν ως «βαλβίδες ασφαλείας», δεν είναι δικός μου ο χαρακτηρισμός∙ ο ίδιος ο Καρατζαφέρης είχε δηλώσει ότι «αν δεν υπήρχε ο ΛΑ.Ο.Σ. θα υπήρχε πραγματική ακροδεξιά στην Ελλάδα», εμείς δεν δηλώνουμε ακροδεξιοί, δηλώνουμε εθνικιστές, γιατί αυτή είναι η ιδεολογία μας. Και βεβαίως ένα μεγάλο μέρος αυτών των εθνικιστών και πατριωτών ήταν απορροφημένοι από τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας, λόγω των πελατειακών σχέσεων που έχουν κυρίως στη Ν.Δ. αλλά και στο Πασόκ και ένα μέρος των αντιδράσεων πήγαινε στο Κ.Κ.Ε. γιατί θεωρούσαν ότι είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που αντιστέκεται στο κατεστημένο. Ο ελληνικός λαός τίμησε τη συνέπειά μας και την σταθερή γραμμή μας, βλέποντας ότι από την πρώτη στιγμή που ήρθε η συζήτηση για το Μνημόνιο, εμείς ήμασταν κάθετα αντίθετοι, διότι για μας είναι θέμα εθνικής ανεξαρτησίας και εθνικής κυριαρχίας και αυτά τα βάζουμε πάνω από τα οικονομικά. Δεν θα μας ενδιέφερε καθόλου να πεινάσει ο ελληνικός λαός εάν ήταν για την Πατρίδα, αλλά δεν πεινάει για την Πατρίδα, πεινάει για τους τοκογλύφους. Τίμησε την ιδεολογική μας συνέπεια και την παρρησία μας και όποτε μας δόθηκε το βήμα, δεν μασήσαμε τα λόγια μας, είπαμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους. Ο λαός έχει ένστικτο και καταλαβαίνει αυτούς που είναι αληθινοί άνθρωποι. Επίσης εκτίμησε ιδιαίτερα τη θέση μας στο μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα των λαθρομεταναστών. Η Χρυσή Αυγή είχε το θάρρος να εκφράσει το λαϊκό αίσθημα των Ελλήνων μη λογαριάζοντας την λάσπη των μέσων μαζικής αποχαυνώσεως του καθεστώτος.

 "Οι Αφγανοί που έρχονται στη χώρα μας, οι περισσότεροι δεν είναι Αφγανοί, αλλά Τουρκομάνοι δωσίλογοι, που συνεργάστηκαν με τους Αμερικάνους στον πόλεμο και τώρα που έφυγαν ηττημένοι, μπήκαν στην Ελλάδα"!

Εάν υποθέσουμε ότι εσείς βρισκόσασταν στην ηγεσία της Κυβέρνησης πώς θα αντιμετωπίζατε το τεράστιο πρόβλημα, το καρκίνωμα των λαθρομεταναστών;
Με μέτρα πολύ αποφασιστικά και ριζικά, τα οποία μπορεί κάποιοι να τα χαρακτήριζαν και ρατσιστικά 

 "Την ώρα που η Ελλάδα υποφέρει από τους λαθρομετανάστες, οι ελληνικές αρχές κάνουν τους χωροφύλακες της Ευρώπης για να μην περάσουν οι λαθρομετανάστες στην Ευρώπη"!

Δηλαδή τι εννοείτε; Θα τους βάζατε σ’ ένα καράβι και θα τους πετάγατε στην θάλασσα;
Δεν θα τους πετάγαμε στην θάλασσα, θα τους πηγαίναμε στην Πατρίδα τους. Άλλωστε βλέπω τους ταλαίπωρους στα φανάρια, τυλιγμένους με κουκούλες, μαντίλες, σκούφους. Να πάνε στο Πακιστάν, στο Μπαγκλαντές που έχει ζέστη, να πάνε στην Αφρική, να γυρίσουν στην Πατρίδα τους. Μην ξεχνάτε ότι η Ελλάδα γνώρισε ξενιτιά και το τραγούδι του Καζαντζίδη το λέει: «το ψωμί της ξενιτιάς είναι πικρό». Να πάνε λοιπόν στην Πατρίδα τους να φάνε γλυκό ψωμί. Είναι δε γνωστό ότι η ιστορία με τους λαθρομετανάστες, από την μια μεριά είναι μια κρατική επιχείρηση της Τουρκίας, από την οποία αποκομίζει δισεκατομμύρια. Από την άλλη είναι αποτέλεσμα της τυχοδιωκτικής πολιτικής των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή, με τις διάφορες εκστρατείες της αυτοκρατορίας του «καλού» κατά των «κακών». Να σας πω ένα παράδειγμα: όλοι αυτοί οι Αφγανοί που έρχονται εδώ, οι περισσότεροι δεν είναι Αφγανοί, είναι Τουρκομάνοι οι οποίοι συνεργάστηκαν με τους Αμερικάνους στον πόλεμο και τώρα που οι Αμερικάνοι έχουν ηττηθεί στο Αφγανιστάν, ελέγχουν μόνο την πρωτεύουσα και δυο τρία σημεία, είναι λογικό σαν συνεργάτες, σαν δωσίλογοι του εχθρού που αντιμετώπισε την Πατρίδα τους, να αντιμετωπίζουν την οργή του λαού του Αφγανιστάν και όλοι αυτοί να έρχονται τελικά στην Ελλάδα. Είπα λοιπόν σε μια εκπρόσωπο της Διεθνούς ανθρωπιστικής οργανώσεως Human Works καθώς και σε δημοσιογράφο των New York Times ότι «εμείς δεν έχουμε καμία ευθύνη. Όπως στον πόλεμο του Βιετνάμ πήρατε τους συνεργάτες στην Αμερική όπου και έχουν φτιάξει βιενταμέζικη συνοικία στο Λος Άντζελες, να τους πάρετε κι αυτούς. Τι φταίμε να τους έχουμε εμείς;».
Αλλά βεβαίως εδώ υπάρχει και η  προδοτική ευθύνη των κυβερνήσεων του ψευτορωμαίϊκου, που εμφανίζεται ως ελληνικό κράτος, και που υπέγραψε τη Συμφωνία Δουβλίνο 2. Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα υποφέρει από τους λαθρομετανάστες, οι ελληνικές αρχές κάνουν τους χωροφύλακες της Ευρώπης για να μην περάσουν οι λαθρομετανάστες στην Ευρώπη! Και ακούμε την είδηση ότι συνελήφθη σκάφος με 100 λαθρομετανάστες που πήγαινε προς την Ιταλία. Γιατί τους συνέλαβαν κύριε Βραχιολίδη και δεν τους άφησαν να πάνε στην Ιταλία;

Και τους γυρίσαμε πάλι πίσω στην Ελλάδα;
Βεβαίως. Αυτό γίνεται συστηματικά.

Γνωρίζετε πόσοι λαθρομετανάστες υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα;
Δεν ξέρω ούτε εγώ, δεν ξέρει ούτε το ίδιο το ελληνικό κράτος. Οι εκτιμήσεις μιλούν για άνω των δύο εκατομμυρίων.  Πρόκειται για ένα τρομακτικό νούμερο. Βγαίνουν διάφοροι επαγγελματίες αντιρατσιστές και λένε «για την εγκληματικότητα των ξένων φταίει η κρίση»! Κολοκύθια-τούμπανα! Οι Έλληνες πεινάσανε και πεθάνανε από την πείνα. Στην κατοχή δεν υπήρξε κανείς Έλληνας να σκοτώσει άλλον Έλληνα, για να φάει. Στην δεκαετία του που ’50 με πολύ μεγάλη φτώχεια, δεν υπήρχε αυτή η εγκληματικότητα. Έμπαινε ένας διαρρήκτης σε ένα σπίτι για να κλέψει αλλά δεν έβγαζε μαχαίρι να σκοτώσει τους άλλους. Αυτά τα εγκλήματα δεν έχουν σχέση με την ελληνική κοινωνία. Αυτό προσπαθούν να το κουκουλώσουν αυτοί που παρουσιάζονται ως προοδευτικοί και αντιρατσιστές και μισούν οτιδήποτε ελληνικό, λέγοντας ότι για την εγκληματικότητα φταίει η οικονομική κρίση!

Δεν μου είπατε όμως∙ τι μέτρα θα παίρνατε για το φαινόμενο των λαθρομεταναστών;
Πρώτα -πρώτα τα χρήματα που μας δίνει η Ευρώπη για το «Δουβλίνο 2», μόνο για το 2011 ήταν 130 εκατομμύρια ευρώ. Θα έκανα ειδικές συμφωνίες με τις αεροπορικές εταιρείες που όπως ξέρετε έχουν μεγάλη οικονομική κρίση τον τελευταίο καιρό, για να  φύγουν στην πατρίδα τους. Για υπολογίστε, με 100 ευρώ το εισιτήριο “ale” όχι “retour”, πόσους θα μπορούσες να διώξεις κατευθείαν; Ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες.  

 "Υποκριτής ο Σαμαράς. Από την αρχή στήριζε το μνημόνιο"

Για να πάμε τώρα στα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας. Πριν από λίγες ημέρες η δανειακή σύμβαση ψηφίστηκε και από την Ν.Δ., ενώ έδινε μέχρι εκείνη τη στιγμή την εντύπωση ότι ήταν κόμμα αντιμνημονιακό. Πώς κρίνετε την κίνηση Σαμαρά;
Το είπατε και μόνος σας κύριε Βραχιολίδη, «έδινε την εντύπωση». Επί της ουσίας η Ν.Δ. ουδέποτε ήταν αντιμνημονιακή. Θα ήθελα μόνο να θυμίσω στους αναγνώστες σας ότι μία μόλις εβδομάδα μετά την υπογραφή του Μνημονίου 1 τον Μάιο του 2010, βγήκε ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Σαμαράς και σε συνέντευξή του είπε: «θα τιμήσουμε την υπογραφή της Ελλάδος». Ποια ήταν η υπογραφή της Ελλάδος; Η υπογραφή του Παπανδρέου! Δηλαδή ο Σαμαράς δεσμεύτηκε ότι θα τηρούσε το Μνημόνιο! Κατά ποία έννοια λοιπόν η στάση του ήταν αντιμνημονιακή; Αυτό ήταν μια υποκρισία. Όσοι δε γνωρίζουν ή φρόντισαν να μάθουν, δεν συνιστά χρεωκοπία, εάν μία διάδοχος κυβέρνηση καταγγείλει τις συμβάσεις της προηγούμενης κυβερνήσεως. Αυτό θα ήταν η επαναδιαπραγμάτευση και όχι «τιμούμε την υπογραφή της Ελλάδος». Βέβαια από τότε πέρασε πολύς καιρός και πέσανε οι μάσκες εντελώς πλέον, οπότε ο Σαμαράς με την πλειοψηφία των βουλευτών της Ν.Δ. υπέγραψε το Μνημόνιο 2 το οποίο εκχωρεί την εθνική μας κυριαρχία και προπαντός δεν δίνει λύση και διέξοδο στα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδος.
Δεν είναι τυχαίο κύριε Βραχιολίδη ότι την επομένη που υπεγράφη η δανειακή σύμβαση ανέβηκαν 15% οι μετοχές τω τραπεζών και έκανε κούρσα, ράλι κυριολεκτικά το Χρηματιστήριο Αξιών των Αθηνών. Ανάλογη κούρσα και ράλι είχα δει να γίνεται την επομένη ημέρα των Ιμίων. Φαίνεται ότι όποτε έχουμε μια εθνική καταστροφή, αμέσως μετά ανεβαίνει το Χρηματιστήριο. Άρα υπάρχουν δυο αντίπαλες δυνάμεις: από την μια το εθνικό συμφέρον, η Πατρίδα, και από την άλλη τα συμφέροντα των πλουτοκρατών.

Πριν είχαμε τον Παπανδρέου, σήμερα μαζί με τον Παπανδρέου, τον Σαμαρά. Χαρακτηρίζετε προδοσία ό,τι συντελείται σε βάρος του λαού και της χώρας;
Δεν το χαρακτηρίζω, είναι. Όταν εκχωρείς εθνική κυριαρχία, αυτό είναι προδοσία. Ήμασταν από τους ελάχιστους που όταν ενταχθήκαμε στην ζώνη του ευρώ είπαμε ότι αυτό θα ήταν εθνική καταστροφή. Πρώτον για εθνικούς λόγους, διότι παύει η κυριαρχία ενός κράτους όταν δεν εκδίδει το νόμισμά του και δεύτερον για ανταγωνιστικούς λόγους διότι θα πέσει η ανταγωνιστικότητά μας, πράγμα το οποίο συνέβη. Από το 2002 πόσες βιομηχανίες είδατε, είτε να κλείνουν είτε να μεταφέρονται; Διότι έγινε ακριβό το χρήμα στην Ελλάδα, είναι απλό!

 "Ο Καρατζαφέρης ζητούσε συνάντηση με τον Ερντογάν αλλά να γίνει τυχαία, όπως ζητούσε να εξευμενίσει 
το διεθνές σιωνιστικό στοιχείο"

Έχουν γραφτεί και δημοσιευτεί πολλά από τα wikileaks για  «προσυμφωνίες» του Παπανδρέου, πριν ακόμη βγει Πρωθυπουργός, αναφορικά με την ένταξη της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Θεωρείτε ότι είχε προσχεδιάσει όλα αυτά σε βάρος της Ελλάδος;  
Όλα τα έγγραφα που δημοσιεύτηκαν από τα wikileaks, το έχει αποδεχτεί και το ίδιο το Αμερικανικό κράτος, ήταν γνήσια, απόρρητα έγγραφα των πρεσβειών. Κανείς δεν αμφισβήτησε την αυθεντικότητά τους και μέσα σε αυτά περιλαμβάνονται «λαγοί και πετραχήλια» και για τα Μ.Μ.Ε. και για τον Καρατζαφέρη, ο οποίος εζητούσε συνάντηση με τον Ερντογάν αλλά να γίνει τυχαία και πολλά άλλα, όπως ότι ζητούσε να εξευμενίσει το διεθνές σιωνιστικό στοιχείο, για κάποια πράγματα που έλεγε κατά καιρούς προκειμένου να παρασύρει κάποιους, όπως άλλωστε δήλωσε ο ίδιος με κυνισμό στην εκπομπή του Παπαχελά.
Δεν είναι εκτίμησίς μου ότι είναι προδοσία, είναι εξ΄ αντικειμένου προδοσία. Είναι κατάλυσις του Συντάγματος, είναι επιπλέον φαρσοκωμωδία, όταν βλέπεις να περνάει ένα τόσο σοβαρό θέμα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Και σας κάνω ένα ερώτημα ρητορικό κύριε Βραχιολίδη: για να εκλεγεί ο Παπούλιας χρειαζόντουσαν 180 ψήφοι, για να ξεπουλήσουμε την Πατρίδα μας χρειάζονται μόνον 151; Και μάλιστα ούτε καν με την διαδικασία του κατεπείγοντος αλλά της πλειοψηφίας των παρόντων, θα μπορούσαν να είναι και 140 βουλευτές! 

Ένα ακόμη ρητορικό ερώτημα: Εάν ήσασταν στην Πρωθυπουργία, θα περνούσατε από δικαστήριο τους πρωταίτιους της εθνικής καταστροφής, για εσχάτη προδοσία;
Αυτό θα έπρεπε να γίνει εάν είχα μια ισχυρή πλειοψηφία και εφόσον γινόντουσαν νέες εκλογές, ούτως ώστε να υπάρξει μια νέα Συντακτική Εθνοσυνέλευση, για να έχει την δικαιοδοσία Με τις σημερινές συνθήκες και την υπάρχουσα Νομολογία, δεν προβλέπεται, παρά μόνον εάν γίνει μια επανάστασις.

Γιατί λέτε ότι δεν προβλέπεται;
Για τον απλούστατο λόγο, όπως γίνεται και στο θέμα της ΕΛΣΤΑΤ , όπου έχουν ξεκινήσει την εξεταστική επιτροπή, αλλά με το νόμο ευθύνης υπουργών, αυτό τον νόμο-τέρας, όπως παλαιότερα υπήρχε η «ελέω Θεού βασιλεία», τώρα υπάρχει η «ελέω πολιτικών βασιλεία». Έχουν το ακαταλόγιστο.

Να μιλήσουμε λίγο για τον κ. Καρατζαφέρη. Η τελευταία του κίνηση να μην ψηφίσει  το Μνημόνιο 2 αν και έδωσε την εντύπωση ότι την έκανε για να επανα-συσπειρώσει τους οπαδούς του μπροστά και στον κίνδυνο της «Χρυσής Αυγής», εντούτοις έκανε άνοιγμα προς την αντιμνημονιακή στάση.
Κοιτάξτε, φλιπεράκια και ηλεκτρονικά παιχνίδια έχω σταματήσει να παίζω εδώ και πολλά χρόνια και ως εκ τούτου αυτούς τους ελιγμούς, δεν μπορώ να τους παρακολουθήσω. Τον παραδίδω στην κρίση όσων ανθρώπων δεν έχουν συμφέρον, διότι όσοι έχουν συμφέρον να είναι κοντά του, έχουν τους λόγους τους οι άνθρωποι να κερδίσουν το ψωμί τους.

Τον τελευταίο καιρό στην βουλή συναντάμε μερικά παράδοξα: Από την μία πλευρά ο Καρατζαφέρης λέει ότι πρέπει να εμποδιστεί η άνοδος των κομμουνιστών στην εξουσία και από την άλλη ο Τσίπρας δηλώνει ότι δεν θέλει το κόμμα σας να μπει στην βουλή. Είναι άλλωστε πρόσφατες οι δηλώσεις του  κ.Τσίπρα ότι προτιμά  τον ΛΑ.Ο.Σ. στην βουλή από την «Χρυσή Αυγή».
Δεν είναι λογικό; Ο …σύντροφος Τσίπρας και η …συντρόφισσα Αλέκα φυσικά και δεν θέλουν ένα εθνικιστικό κίνημα. Τα ίδια έλεγαν εδώ και χρόνια. Είναι τραγικά μονότονη η πολιτική τους γραμμή από την εποχή του μεσοπολέμου. Αυτοί λένε οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα, εμείς πάντα φροντίζαμε η Πατρίδα να μην έχει προλετάριους. Και αυτό συνέβη και επί των ημερών του Ιωάννου Μεταξά όταν οι λαϊκές τάξεις φάγανε ψωμί και επί των ημερών του Γεωργίου Παπαδόπουλου, όπου δεν υπήρχε φτώχεια. Όπως ο βρυκόλακας στις χολιγουντιανές ταινίες συντηρείται από το αίμα, αυτοί συντηρούνται από την δυστυχία.

Ωστόσο την πιο σημαντική αντιμνημονιακή αντιπολίτευση στην βουλή την κάνει ο κ. Τσίπρας.
Ο κ. Τσίπρας έπιασε τον παλμό των καιρών, έχει καλούς επικοινωνιακούς συμβούλους, βρήκε κυριολεκτικά μια έρημο από πλευράς πατριωτικών ιδανικών, στην απέναντι πλευρά, διότι ο Καρατζαφέρης μιλάει τώρα περί εθνικής κυριαρχίας αλλά μέχρι χτες, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση οι δηλώσεις του, έλεγε «τι να κάνουμε, παραχωρούμε την εθνική κυριαρχία, δεν μπορούμε να βάλουμε όρους στους δανειστές μας».
Ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του έπαιζαν εν ου παικτοίς, δεν είχαν αντίπαλο και πουλούσαν Πατρίδα. Ποιοι; Αυτοί που κάποτε μιλούσαν για «ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη», αυτοί οι οποίοι είναι υπέρ των λαθρομεταναστών. Θα πείσουν ενδεχομένως κάποιους αφελείς. Τι να σας πω; Η βλακεία εχθρός αναντιμετώπιστος και όπως έχει γράψει ο αείμνηστος Λεμπέσης «έχουν και την κοινωνική τους χρησιμότητα οι βλάκες εν τω νεοελληνικώ βίω».

Η υπογραφείσα δανειακή σύμβαση παραδίδει την κυριαρχία της χώρας μέσω του αγγλικού δικαίου. Αυτό πώς μπορεί να ανατραπεί;
Αυτό μπορεί να ανατραπεί με μία νόμιμη ελληνική κυβέρνηση η οποία θα καταγγείλει όλες αυτές τις συμβάσεις. Κύριε Βραχιολίδη, πέρασε η εποχή του Πατσίφικο και των εμπορικών αποκλεισμών. Σήμερα τους κοστίζει πολύ περισσότερο ένας πόλεμος, από το να δεχτούν να χάσουν κάποια τμήματα από τους τόκους. Γιατί το κεφάλαιο το έχουν ήδη εισπράξει. Αυτό το χρέος είναι κοινωνικά επαχθές  και θα μπορούσε όπως σας είπα μια εθνική κυβέρνηση, να το καταγγείλει.

Για να κάνουμε λίγο τους μάντεις∙ πώς μπορεί να προκύψει μια εθνική κυβέρνηση; Αφού με τις υπάρχουσες δυνάμεις και τις  δημοσκοπήσεις, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. εάν συνεργαστούν πάλι με τον Καρατζαφέρη, κάνουν συγκυβέρνηση.
Αυτός ο κόσμος, ο θαυμαστός και μέγας, έχει μόνον έναν Παντοδύναμο, τον Θεό. Δεν υπάρχουν άλλοι παντοδύναμοι. Όλα αυτά η ιστορία τα σαρώνει και αν κάποιος το 1988 έλεγε ότι δεν θα υπάρχει το τείχος του Βερολίνου το ’89, θα τον κοιτούσαν σαν τρελό. Εάν έλεγε ότι από τον Ροβεσπιέρο και τον Μαρά θα προέκυπτε ένας μεγάλος Ναπολέων ο οποίος θα διεκδικούσε την ένωση της Ευρώπης και θα έκανε μια Αυτοκρατορία, θα τον έλεγαν πάλι τρελό. Η ιστορία δεν πορεύεται με τους νόμους της λογικής και των αναλυτών. Ελπίζουμε λοιπόν ότι ο καλός Θεός της Ελλάδος, εάν δεν μας έχει βαρεθεί, θα βάλει πάλι το χέρι Του και υπάρχουν ευτυχώς αρκετοί Έλληνες ικανοί να βοηθήσουν προς αυτή την  κατεύθυνση, να σωθεί η Πατρίδα.

Να περάσουμε σε θέματα εξωτερικής πολιτικής κύριε Μιχαλολιάκο. Η κ. Μέρκελ συναντήθηκε τις προάλλες με τον Πρωθυπουργό των Σκοπίων Γκρούεφσκι στον οποίο είπε ότι Σκόπια και Ελλάδα πρέπει να τα συμβιβάσουν στο θέμα της ονομασίας της FYROM,  μια και η Ευρώπη έχει μάθει να βρίσκει συμβιβαστικές λύσεις. Πιστεύετε ότι το θέμα των Σκοπίων θα είναι μια πρόσθετη απειλή της Γερμανίας προς την Ελλάδα;
Ασφαλώς και θα ασκήσει πίεση. Θέση μας αταλάντευτη από την πρώτη μέρα που προέκυψε το θέμα της ονομασίας, ήταν ότι δεν πρέπει να υπάρξει ουδείς συμβιβασμός, δεν πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να αναγνωρίσει ούτε με σύνθετο όνομα αυτό το κράτος, διότι υποθηκεύει το εθνικό μας μέλλον. Από την πλευρά τώρα του πολιτικού κατεστημένου, είναι τραγικά ανεπαρκής, εθνικά απαράδεκτος και μειοδοτικός ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα του ονόματος των Σκοπίων. Εις ό,τι αφορά δε τη στάση της Γερμανίας, θέλω να αναφέρω δύο πράγματα: Πρώτον ότι πριν από πολλά χρόνια είχε πει μια σωστή κουβέντα ο Θεόδωρος Πάγκαλος, που τον ανάγκασαν και την πήρε πίσω, ότι η Γερμανία είναι ένας οικονομικός γίγας και πολιτικός νάνος. Παραμένει η Γερμανία έως τις μέρες μας ένας πολιτικός νάνος ο οποίος δεν μπορεί να εκφράσει ακόμη και για τους Γερμανούς εθνική πολιτική. Τι θέλω να πω: Είναι προφανές ότι εάν πληγεί η Ελλάδα και κηρυχθεί πιστωτικό γεγονός, εμείς θα χάσουμε «ένα» η Γερμανία θα χάσει «δέκα».Εμείς αποτελούμε το 2% της οικονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είδατε ότι ενόψει της χρεωκοπίας της Ελλάδος, άρχισε να πέφτει το ευρώ. Ποιοι χάσανε; Εμείς ή αυτοί τα περισσότερα; Αυτοί. Άρα η Γερμανία λειτουργεί ως δούρειος ίππος των παγκόσμιων τοκογλύφων εις βάρος της Ευρώπης . Εμείς δεν πιστεύουμε σε αυτή την Ευρώπη, αυτή είναι η Ευρώπη των τοκογλύφων, όχι η Ευρώπη των Πατρίδων. 

 Το πολιτικό κατεστημένο διέπραξε προδοσία στο θέμα του κατοχικού δανείου, το οποίο 
δεν διεκδίκησε ποτέ χάριν του ΝΑΤΟ

Κύριε Μιχαλολιάκο, υπάρχει όμως και το θέμα με το κατοχικό δάνειο, το οποίο δεν απαιτεί ούτε η σημερινή Κυβέρνηση ούτε το απαίτησε καμία προηγούμενη.
Εάν είχαμε εθνική ηγεσία, θα μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε τα 130 δις ευρώ της δανειακής σύμβασης κατευθείαν, χωρίς να καταφύγουμε στους τοκογλύφους. Πώς θα μπορούσαμε; Με το κατοχικό δάνειο, μία νόμιμη σύμβαση που έγινε μεταξύ του ελληνικού κράτους και της Γερμανίας, και λίγοι το γνωρίζουν, το δημοσίευσε και η εφημερίδα «Το Ποντίκι», ότι την ανεγνώρισε η τότε Εθνοσοσιαλιστική Κυβέρνηση του Γ΄ Ράϊχ την οποία είχε αρχίσει και πλήρωνε, την δε τελευταία δόση έδωσε τον Σεπτέμβριο του ’44 ένα μήνα πριν αποχωρήσουν τα γερμανικά στρατεύματα από την Ελλάδα.. Και ήρθαν μετά οι μεγάλοι δημοκράτες που μας κυβέρνησαν, είτε δεξιοί είτε κεντρώοι και δεν είπαν κουβέντα για το κατοχικό δάνειο. Και όλα αυτά, χάριν του ΝΑΤΟ! Η Δυτική Γερμανία ήταν το «χαϊδεμένο παιδί» της Αμερικής και του ΝΑΤΟ, ήταν η ατμομηχανή της Ευρώπης και γι’ αυτό τον λόγο εμείς δεν έπρεπε να πάρουμε τα λεφτά μας. Αξίζει δε τον κόπο ν’ αναφέρουμε ότι και δύο άλλα κράτη είχαν συνάψει κατοχικό δάνειο∙ η Πολωνία και η Γιουγκοσλαβία, χώρες όμως οι οποίες το απαίτησαν και το πήραν πίσω, ξέρετε γιατί; Γιατί ήταν κομμουνιστικά κράτη, δεν ανήκαν στο ΝΑΤΟ. Ένα νόμιμο δάνειο που τότε, υπολογίζεται ότι ήταν 3,5 δις ευρώ και με τον νόμιμο τόκο που υπάρχει, ο οποίος κεφαλαιοποιείται, μπορείτε να διανοηθείτε τι ποσό θα είχαμε λαμβάνειν. Οι Γερμανοί οι οποίοι κάνουν τους πατριώτες, λέγοντας δεν δίνουμε λεφτά στους τεμπέληδες Έλληνες, δίνουν λεφτά στο Ισραήλ το οποίο δεν υπήρχε σαν κράτος τότε, και δεν δίνουν στους Έλληνες με τους οποίους το υπέγραψαν; Άρα στο θέμα του κατοχικού δανείου υπάρχει συνειδητή προδοσία  του ελληνικού πολιτικού κατεστημένου εις βάρος του ελληνικού λαού.

Με ένα κράτος διαλυμένο κύριε Μιχαλολιάκο, όπου προ ημερών είχαμε και την ληστεία των αρχαιολογικών εκθεμάτων στην αρχαία Ολυμπία…
Συγγνώμη, δεν είναι διαλυμένο το κράτος. Ξέρουν να φυλάνε την Βουλή. Τι λέτε τώρα κύριε Βραχιολίδη, ο Ερμής του Πραξιτέλους έχει καμιά ιδιαίτερη αξία μπροστά στον κύριο Πετσάλνικο; Μπροστά στην ηρεμία του κυρίου Πετσάλνικου όπου ο Άδωνις θα ψηφίσει «ναι», έχει καμία σημασία ο Ερμής του Πραξιτέλους ή ο Αιπόλων της Ολυμπίας; Καμία! Έτσι ιεραρχούν τα πράγματα αυτοί οι εθνικά επικίνδυνοι που βρίσκονται στην εξουσία της Πατρίδας μας. 

Υποβίβασαν το Α’ Σώμα Στρατού σε ελλιπή Μεραρχία και τα σύνορα μένουν αφύλαχτα. Δέκα χιλιάδες άνδρες φυλάνε 500 χιλιάδες μέτρα, δηλαδή κάθε 50 μέτρα ένας άνδρας!  
Για την τουρκοποίηση της Θράκης 
δεν φταίει η Αριστερά αλλά η Δεξιά

Φοβάστε κάποια δυσμενή εξέλιξη στα εθνικά μας θέματα; Στην Θράκη ή κάποιο θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο;
Εάν κάτι δεν σταματήσει αυτό τον κατήφορο, είναι αναμενόμενη και φυσιολογική οποιαδήποτε δυσμενής εξέλιξη. Όταν σου λένε ότι το Α’ Σώμα Στρατού το οποίον έχει να φυλάξει σύνορα πεντακοσίων χιλιομέτρων, υπεβιβάσθη σε μία ελλιπής συνθέσεως μεραρχία, έχουν αφήσει αφύλακτα τα σύνορά μας! Μία ελλιπής μεραρχία για 500 χλμ. ξέρετε τι σημαίνει; Δέκα χιλιάδες άνδρες για 500 χιλιάδες μέτρα, δηλαδή να φυλάει ένας άνδρας κάθε 50 μέτρα! Ποια σύνορα; Δεν υπάρχουν σύνορα. Και βεβαίως η τουρκική προπαγάνδα οργιάζει στη Θράκη. Για να μην τα φορτώνουμε όλα στην Αριστερά και τα προδοτικά ιδεολογήματα περί ανεξάρτητης Μακεδονίας και Θράκης. Την τουρκοποίηση στην Θράκη δεν την έκανε η Αριστερά, την έκανε η Δεξιά, η Νατοϊκή Δεξιά. Διότι οι Πομάκοι δεν ξέρανε μία λέξη τουρκική, εμείς τους βάλαμε να μάθουν τουρκικά. Οι Μουσουλμάνοι της Θράκης γράφανε με αραβικούς χαρακτήρες, ήταν αντικεμαλιστές, εχθροί της Άγκυρας, εμείς τους επιβάλαμε να γίνουν κεμαλιστές. Έτσι φτάσαμε στην σημερινή κατάσταση στην Θράκη.

Διεκδικείτε την ψήφο των πολιτών στις ερχόμενες εκλογές. Πείτε μου επιγραμματικά, μερικούς λόγους για τους οποίους ο αυριανός ψηφοφόρος αξίζει να ψηφίσει το κόμμα σας;
Ο πρώτος λόγος είναι ότι δεν θα τους προδώσουμε, ο δεύτερος λόγος ότι δεν έχουν να χάσουν τίποτε μέσα στα σκατά που κολυμπάνε και ο τρίτος λόγος, εάν επιλέξουν τους ίδιους με τους οποίους φτάσανε στον πάτο του βαρελιού, είναι άξιοι της μοίρας τους.

Τι απαντάτε σε όλους αυτούς που σας συνδέουν με τα επεισόδια και τους κουκουλοφόρους στην Αθήνα;
Απαντάμε ότι είναι κατ’ επάγγελμα ψεύτες και λασπολόγοι. Εμείς δίνουμε έναν υπέροχο εθνικό αγώνα και οι μόνες περιπτώσεις που αναγκαστήκαμε να βιαιοπραγήσουμε, ήταν όταν δεχτήκαμε επίθεση και ποτέ άλλοτε. Δυστυχώς οι επιτιθέμενοι εφάνησαν ανεπαρκείς διά την επίθεση, λυπούμεθα πολύ.

Θα δώσετε ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς τον ελληνικό λαό;
Οπωσδήποτε, και αυτό είναι που πρέπει να μεταφέρουν παντού όλοι οι Έλληνες πατριώτες, ανεξαρτήτως πολιτικής. Ότι η Πατρίδα μας είναι μια πλούσια χώρα που λεηλατείται. Δεν υπάρχει αυτό που μας λένε ότι θα  φτωχύνετε, θα πεθάνετε. Πρέπει να έχουμε τις σημαίες ψηλά και τίποτε δεν χάνετε εάν δεν παραδώσουμε ψυχή. Εθνική αντίσταση μέχρι τέλους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου