Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΡΕΚΟΡ ΠΑΓΚΑΛΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ! ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΒΑΡΟΥΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΙΣΗΣ!

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ
ΙΠΟΠΠΟΤΑΜΟΥ - ΡΙΝΟΚΕΡΟΥ!

Δύο χρόνια πρωτόγνωρης για την χώρα κρίσης. Ο λαός δοκιμάζεται όπως στα χρόνια της γερμανικής κατοχής του 1941-'44. Η πείνα θερίζει,  εκατοντάδες πολίτες περιμένουν στην ουρά των συσσιτίων για ένα πιάτο φαϊ , ενώ πολλοί άλλοι ψάχνουν στους κάδους των σκουπιδιών. Αλλοι από τους συμπατριώτες μας έχουν μείνει χωρίς σπίτι και βρέθηκαν άστεγοι στον δρόμο!
Μέσα σε αυτή την κατάθλίψη, την καταχνιά και την απελπίσία των Ελλήνων, αυτοί που οδήγησαν τη χώρα σε αυτό το κακό χάλι, δεν έχουν χάσει ούτε γραμμάριο βάρους. Τρώνε το...καταπέτασμα και προσθέτουν κιλά στο ήδη τεράστιο βάρος τους.
Οι δύο Αντιπρόεδροι της Κυβέρνησης,  Πάγκαλος - Βενιζέλος, λες και έχουν στοιχηματίσει μεταξύ τους για το ποιος από τους δύο θα βάλει πάνω του περισσότερα κιλά.
 Όχι μόνο δεν έχουν χάσει ούτε γραμμάριο βάρους, αλλά όπως φαίνεται έχουν πάρει και άλλα κιλά, στα δύο -δυόμισι χρόνια που διαρκεί η οικονομική καταστροφή της χώρας και του λαού! Οι συγκεκριμένοι κύριοι προκαλούν το κοινό αίσθημα για έναν ακόμη πρόσθετο λόγο: Δεν φτάνει που με τα εγκληματικά μέτρα τους επιδεινώνουν την αιμορραγία στην κοινωνία, με συνεχείς καρατομήσεις σε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, δεν φτάνει που διατείνονται με θράσος ότι όλα αυτά τα κάνουν για τη σωτηρία της Πατρίδας, οι ίδιοι διατηρούν αμείωτο το απίστευτου μεγέθους πάχος τους!!!

Οι Πάγκαλος και Βενιζέλος έχουν σπάσει ακόμη και τα ρεκόρ των ιποππόταμου - ρινόκερου! Τα δύο υπερμεγέθη ζώα, όταν έχει πολλή ξηρασία, όλο και κάποιο βάρος χάνουν. Αντίθετα, οι Πάγκαλος-Βενιζέλος, παρά την πέραν των δύο χρόνων σφαγιαστική οικονομική ξηρασία στη χώρα μας, όχι μόνον δεν έχουν χάσει ούτε γραμμάριο βάρους, αλλά αντιθέτως έχουν προσθέσει πάχος! 
Δείτε τα μάτια του Βενιζέλου: από το πολύ πάχος, κοντεύουν να χαθούν πίσω από το στρώμα λίπος που έχει καλύψει τα φρύδια και τα ζυγωματικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου