Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ!


ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ  ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ (ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ και αλλού) ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ (σε ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ, ΛΑΔΙΑ ΚΡΗΤΗΣ , ΟΣΠΡΙΑ ,ΚΡΑΣΙΑ κ.λ.π.)
Το ρεπορτάζ που προέβαλε στο χθεσινό δελτίο το KONTRA CHANNEL για εκστρατεία που αναλαμβάνουν Έλληνες παραγωγοί και οργανώσεις για την πάταξη της ακρίβειας, απλώνεται με μεγάλη ταχύτητα. Ήδη και στον Νέο Κόσμο γίνεται αντίστοιχη εκστρατεία.
Αποφασισμένοι να κάνουν ευκολότερη οικονομικά τη ζωή μας , παραγκωνίζοντας τα αρπακτικά των μεσαζόντων κι άλλων αετονύχηδων που εκμεταλλεύονται τους παραγωγούς , ανεβάζοντας στα ύψη το κόστος. Ενώ όλα έχουν περικοπεί, οι τιμές στα ράφια των μάρκετς παραμένουν αμετακίνητα στα ύψη. (π.χ. πριν μια εβδομάδα το  λίτρο κρασιού στο ΚΑΡΦΟΥΡ είχε 1.90 ευρώ, δυο μέρες αργότερα  ανέβηκε στα 2.40! ) Γιατί ; Την απάντηση θα τη δώσουν οι εθελοντές,  με το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡΙ που θα γίνεται –περίπου- κάθε Κυριακή ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΑΧΤΥΠΗΤΕΣ, όπως απέδειξε το πείραμα της πατάτας..
Ως  χορηγό επικοινωνίας  επέλεξαν την ιστοσελίδα, www.neoskosmos-athens.blogspot.com , που -όπως λέει- από καιρό πρωταγωνιστεί σε εκστρατείες πάταξης της ακρίβειας. Γνωστό είναι το σύνθημα ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, οι αγώνες για να πεισθούν οι επιχειρηματίες της  περιοχής  να  κάνουν εκπτώσεις και προσφορές  και με το τελευταίο, την ήδη δημοφιλή  εκστρατεία  αλληλεγγύης ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ-..ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ! κ.λ.π...
Κατά τα πρότυπα, οι παραγγελίες θα δίνονται ηλεκτρονικά και κατά τη συνάντηση της Κυριακής  οι ενδιαφερόμενοι θα κάνουν τις προμήθειές του απ΄ ευθείας από τους παραγωγούς σε συσκευασίες των 5 κιλών ..
Όπως μας πληροφορεί η ιστοσελίδα που ανέλαβε την εκστρατεία πάταξης της ακρίβειας, αυτή τη στιγμή οι εθελοντές βρίσκονται στο στάδιο των διαπραγματεύσεων για εξασφάλιση μεγάλων ποσοτήτων (σε λάδια, όσπρια , κοτόπουλα και κρασιά ) από τους παραγωγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου