Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Οι πολιτικοί μας ταγοί, οσφυοκάμπτες των τοκογλύφων, παρέδωσαν και τυπικά την εξουσία της χώρας στους γκαουλάϊντερ της Μέρκελ. Η συμφωνία στο Eurogroup επισημοποίησε το χρονικό ενός εγκλήματος σε βάρος της χώρας μας και του λαού της.. Έγκλημα, το οποίο έχει ήδη καταγραφεί στη συνείδηση των Ελλήνων και θα τυπωθεί ανεξίτηλο στα ιστορικά βιβλία του μέλλοντος.
Η συμφωνία που επιβλήθηκε στην Ελλάδα,  εξαθλιώνει τους συμπατριώτες μας, με μισθούς Βουλγαρίας αλλά με ζωή κατά πολύ χειρότερη από τη γείτονα βαλκανική χώρα, μια και το κόστος ζωής στην Πατρίδα μας είναι από τα ακριβότερα της Ευρώπης.
Η συμφωνία που υπέγραψαν οι σύγχρονοι δωσίλογοι, οι οποίοι με τη συμμετοχή και του Σαμαρά έχουν αυξηθεί, οδηγεί τους Έλληνες σε βάρβαρη οκταετή λιτότητα και αυτό που θα επιφέρει είναι να οδηγήσει στην αυτοκτονία, στην ξενιτειά ή στα...τσαντήρια τον λαό της χώρας! 
Η συμφωνία του διορισμένου Παπαδήμου υποθηκεύει το μέλλον της νεολαίας, διαλύει τους εργαζόμενους, σκοτώνει την αγορά, συρρικνώνει την Πατρίδα, περιορίζει την ετοιμότητα και την δράση των Ενόπλων Δυνάμεων, καταρρακώνει το ηθικό των αξιωματικών, αφήνοντας τη χώρα στο έλεος των εχθρών της. Το κράτος διαλύεται και παραδίδεται ως γερμανική αποικία υπό την διοίκηση γκαουλάϊντερ, με συνέπεια, εκτός των άλλων, η Παιδεία  και ο πολιτισμός να υποστούν χειρουργικές επεμβάσεις τέτοιες, που σε λίγα χρόνια να αλλοιωθεί το πατριωτικό φρόνημα και η εθνική συνείδηση των Ελλήνων!
Οι πολύτεκνες οικογένειες αναμένεται να ζήσουν δράμα δίχως τελειωμό, οι δε γεννήσεις ελληνοπαίδων θα μειωθούν απελπιστικά.Η τρίτη ηλικία οδηγείται γρηγορότερα στον θάνατο.
Με την υπογραφή των προδοτικών συμφωνιών στο Eurogroup, δεν παραδίδεται μόνον η εθνικήμας κυριαρχία  αλλά η επέρχεται κατάργηση της Ελλάδος ως κρατικής οντότητας !
Όχι μόνον Πρωθυπουργός-γκαουλάϊντερ (Ράϊχενμπαχ) αλλά και ολόκληρο υπουργικό συμβούλιο Γερμανών θα εγκατασταθεί στα ελληνικά υπουργεία! Και επισήμως λοιπόν ο Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί θα λογοδοτούν για όλα τα ζητήματα, στους διορισμένους από την Γερμανία γκαουλάϊντερ!!!
Η ελληνική κυβέρνηση θα αποτελεί παράρτημα της Γερμανικής κυβέρνησης! Οι δε εκλεγμένοι πολιτικοί μας μετατρέπονται σε υπαλλήλους της Γερμανίας και της τρόϊκας. Η φωτογραφία του Βενιζέλου με το ύφος του καρπαζοεισπράκτορα μπροστά στην επικεφαλής του ΔΝΤ, δείχνει πώς ακριβώς κατάντησαν την Ελλάδα, οι ξεφτιλισμένοι μας πολτικοί ταγοί.
Αυτοί που την έσυραν στον γκρεμό, σήμερα την καταργούν ως κράτος!

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΧΡΕΟΥΣ!
Τα πολιτικά ανδρείκελα της χώρας αποδέχτηκαν τη δημουργία ειδικού λογαριασμού χρέους, το οποίο θα το διαχειρίζονται οι γκαουλάϊντερ, οι οποίοι με τη σειρά τους θα αρπάζουν όλα τα χρήματα, αφήνοντας (εάν μένουν) ψίχουλα για τις ανάγκες του ελληνικού δημοσίου!
Επίσης, θα υπάρξει και ρύθμιση στο Σύνταγμα η οποία θα θεωρεί ως άμεση προτεραιότητα την ρύθμιση του ελληνικού χρέους!
Προδοσία τεραστίων διαστάσεων! Η Ελλάδα είναι πειραματόζωο κατάλυσης ελευθεριών, εργασιακών δικαιωμάτων και εν τέλει κατάλυσης του Συντάγματός της!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου