Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Το χρονικό ενός πολιτικού εγκλήματος! Ο Σαμαράς θα ολοκληρώσει το τελευταίο μέρος του σχεδίου θανάτου της Ελλάδος!


Η εκλογή Σαμαρά στην Πρωθυπουργία με το ποσοστό του 29% ελέω νόμου Παυλόπουλου και τους 50 βουλευτές- μπόνους,  θα επιτελέσει το τελευταίο και πιο επώδυνο για τον τόπο έργο. Είναι αυτό που θα βάλει τις τελευταίες πινελιές θανάτου στη χώρα, με την παράδοση της δημόσιας περιουσίας της έναντι πινακίου φακής, στους δανειστές-τοκογλύφους.
Η επιμονή Σαμαρά, που κατεδείχθει και μέσω των προγραμματικών του δηλώσεων, αποκαλύπτει ότι ο μεγάλος στόχος του είναι το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Ο ίδιος, το βαφτίζει «αξιοποίηση», αλλά η πραγματικότητα δείχνει μια χρεοκοπημένη χώρα που βγαίνει στο σφυρί,  βάσει συγκεκριμένου σχεδίου:

Ο Α. Σαμαράς που επί μεγάλο διάστημα προσποιείτο τον αντιμνημονιακό, ουσιαστικά, ανήκε στην ίδια ομάδα με τον πρώην συμφοιτητή του Γ. Παπανδρέου. Η ιστορία θα τους κατατάξει στους πολιτικούς που συνέπραξαν με τους εταίρους-δανειστές, για να διαλύσουν τη χώρα και τους Έλληνες. 

1. Πρώτος ο ΓΑΠ, που έσυρε τον τόπο στο ΔΝΤ  και στο μηχανισμό- θανάτου της χώρας. Ο Γ. Παπανδρέου, αφού είχε ήδη συνεννοηθεί προεκλογικά με τον τότε επικεφαλής του ΔΝΤ Στρος Καν, για την ένταξη της Ελλάδος στο ΔΝΤ, αμέσως μετά την ανάληψη της εξουσίας (4/10/2009) προχώρησε με τον τότε υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, σε αλλαγή των στοιχείων του ελλείμματος, εμφανίζοντας τη χώρα να έχει αντί για μονοψήφιο, διψήφιο ποσοστό ελλείμματος (15,4%)! Μπούκωσαν το έλλειμμα με το χρέος των ΔΕΚΟ και ξαφνικά η Ελλάς παρουσιάστηκε ως το μαύρο πρόβατο  της Ευρώπης. Οι δηλώσεις Παπανδρέου ότι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα και του Παπακωνσταντίνου που παρομοίασε την Ελλάδα με Τιτανικό, ώθησαν τους κερδοσκόπους να κλείσουν τις στρόφιγγες κάθε δανεισμού της χώρας. Ο Γ. Παπανδρέου είχε ήδη φροντίσει να αποκλείσει οποιοδήποτε δανεισμό της Ελλάδος από τις πρόθυμες να βοηθήσουν με χαμηλά επιτόκια, χώρες της Ρωσίας και Κίνας κι έτσι έσυρε τον τόπο γυμνό, στις δαγκάνες του ΔΝΤ. Την ίδια ώρα, η εταίρα Μέρκελ και οι υπόλοιποι εταίροι, εξασφάλιζαν τις υπογραφές των δωσιλόγων για εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, με ταυτόχρονη απαγόρευση οποιουδήποτε δανεισμού της Ελλάδος εκτός ορίων Μνημονίου 1!!!
Το χρέος της χώρας διογκώθηκε απίστευτα, πέρασε βιαίως στους πολίτες, οι οποίοι εκλήθησαν με αλλεπάλληλες και βίαιες περικοπές μισθών-συντάξεων καθώς και με χαράτσια, να πληρώσουν τους διεθνείς εγκληματίες της τοκογλυφίας. Οι συνεχείς αυτοκτονίες συμπατριωτών μας, έδιναν στην Ελλάδα θλιβερή πανευρωπαϊκή πρωτιά. Οι όποιες αντιστάσεις του λαού καταπνίγονταν στα χημικά, από τα οποία υπήρξε και ένας νεκρός.

2. Οι ανηλεείς εκβιασμοί και η τρομοκρατία του τύπου, «το Μνημόνιο είναι η μόνη λύση», «εάν δεν ψηφίσουμε το Μεσοπρόθεσμο δεν θα μας δανείσουν οι εταίροι για να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις», «Μεσοπρόθεσμο ή τανκς», «Μεσοπρόθεσμο ή επιστροφή στη δραχμή» και άλλοι συναφείς, ήταν μέρος του σχεδίου ώστε να δεθεί ο τόπος πιο σφιχτά στους δανειστές, οι οποίοι πλέον με την προσωρινή άνοδο του διορισμένου Παπαδήμου και τη συμμετοχή Σαμαρά στην κυβέρνηση συνεργασίας, δημιουργούσαν τα νέα δεδομένα. 
Ο αρχηγός της Ν.Δ. από καταγγέλλων το Μνημόνιο και όσα διέπραξε ο ο Παπανδρέου σε βάρος της χώρας, πάσχιζε να πείσει τον λαό και τους οπαδούς του ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή παρά να ψηφιστεί το Μνημόνιο 2!!! Κι έτσι, είχαμε το εξής τραγελαφικό: Ενώ ο Α. Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα Μπακογιάννη επειδή ψήφισε το Μνημόνιο 1 , ο αρχηγός της Ν.Δ. διέγραφε όσους δεν ψήφιζαν το τρισχειρότερο Μνημόνιο 2!!!
Απίθανα πράγματα, αλλά η πολιτικές κωλοτούμπες, όταν έχουν την αμέριστη στήριξη των τοκογλύφων, μπορούν να αναδεικνύουν και Πρωθυπουργό.
Η κυβέρνηση Παπαδήμου υπέγραψε το Μνημόνιο 2 αφού πρώτα διέλυσε τα ασφαλιστικά ταμεία και τους ομολογιούχους του Δημοσίου μέσω του κουρέματος του PSI και αφού ενέταξε το δημόσιο χρέος στο αγγλικό δίκαιο! Ένα δίκαιο που επιβάλλει άμεσες κατασχέσεις της Δημόσιας περιουσίας εφόσον η Ελλάς δεν μπορεί να αποπληρώσει το χρέος της.

3. Η έλευση Σαμαρά στην εξουσία, ας μην ξεχνάμε ότι έγινε με το σλόγκαν «επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου». Ήταν ένα ακόμη «τυρί» στη φάκα, το οποίο «δάγκωσε» ο λαός, πεισθείς για μια ακόμη φορά από τα ψεύτικα λόγια. Ο Α. Σαμαράς διόρισε στην θέση του υπουργού Οικονομικών Ι. Στουρνάρα. Άνθρωπος του Σημίτη και δηλωμένος φιλομνημονιακός,  εκλήθη να αναλάβει τη θέση του αποχωρήσαντα (πριν ορκιστεί) Β. Ράπανου, επίσης ανθρώπου του Σημίτη. Ο Ι. Στουρνάρας αφού ορκίστηκε, δήλωσε ότι δεν μπορεί να υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου διότι δεν είμαστε συνεπείς  απέναντι στους εταίρους μας! Οπότε η Ελλάς για μια ακόμη φορά βαδίζει γυμνή απέναντι στους στυγνούς δανειστές. Αυτοί πλέον δεν νοιάζονται ούτε για αυτοκτονίες ούτε για πενόμενους Έλληνες ούτε για την ανεργία. Ουσιαστικά επιζητούν την διάλυση της κοινωνίας  και την διεύρυνση της φτώχειας, με νέα σκληρά μέτρα.
Ο Α. Σαμαράς έχει ήδη κληθεί να επιτελέσει το τελευταίο και πιο δραματικό σενάριο θανάτου της Ελλάδος, με την παράδοση της δημόσιας περιουσίας της στους διεθνείς τοκογλύφους. Ο νέος εκβιασμός προς τους εξαθλιωμένους και αδύναμους να αντιδράσουν Έλληνες, ενδεχομένως να είναι: «Αποκρατικοποιήσεις ή νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις;»! Τι θα απαντήσει ο καταθλιπτικός πλέον συμπατριώτης μας; Θα προτιμήσει να περισώσει ό,τι μπορεί από το βιος του και θα αφήσει τον Σαμαρά ελεύθερο να ξεπουλήσει έναντι πινακίου φακής τον δημόσιο πλούτο της χώρας στους εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου