Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Ο ΜΑΓΔΑΛΗΝΟΣ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΞΥΔΗ

Ν. ΜΑΓΔΑΛΗΝΟΣ: "ΔΕΝ ΕΛΗΞΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΚΟΜΗ. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ... 
ΕΑΝ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΩΡΙΣ ΚΥΛΙΚΕΙΟ. ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΞ'ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


Η κόντρα μεταξύ ιδιοκτήτη του κυλικείου του 1ου δημοτικού σχολείου Χολαργού και του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού Β. Ξύδη, θα συνεχιστεί. Όπως δήλωσε ο Ν. Μαγδαληνός, "δεν υπάρχει καμία τελεσίδικη απόφαση. Εμείς παραιτηθήκαμε από την συγκεκριμένη δικαστή που εκδίκαζε την υπόθεση και θα επανέλθουμε την ερχόμενη Τρίτη,και η υπόθεση θα εκδικαστεί με άλλον δικαστή", Ο Ν. Μαγδαληνός, συνέχισε: "Αυτά που λέει ο κ. Ξύδης ότι τον δικαίωσε το δικαστήριο, δεν ισχύουν. Την Τρίτη το πρωί επανερχόμαστε με νέα στοιχεία και πιστεύω ακράδαντα ότι θα δικαιωθούμε. Αυτό όμως που έχει σημασία και είναι δυσάρεστο για τον κόσμο, είναι πως εάν εγώ χάσω την υπόθεση, το θερινό σινεμά δεν θα έχει κυλικείο. Και αυτό εξ' αιτίας του κ. Ξύδη. Δεν υπάρχει δηλαδή περίπτωση να λειτουργήσει κυλικείο υπό τον κ. Αποστόλου. Δυστυχώς, ο κόσμος θα πηγαίνει στον κινηματογράφο αλλά δεν θα έχει να πιει ούτε ένα νερό". 
 

Γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει νέο κυλικείο;

Μαγδαληνός: "Γιατί χρειάζεται κάτοψη, υγιειονομικό έλεγχο, ποιότητα ζωής. Επίσης πρέπει να τους φτιάξουνε ηλεκτρολογικό πίνακα με τριφασικό ρεύμα. Απαγορεύεται με το ρεύμα που έχει να λειτουργήσει κυλικείο. Θέλει τριφασικό. Πώς μπορεί να βάλει τριφασικό ρεύμα μέσα σε σχολική αίθουσα; Δεν του δίνει κανείς, δεν δέχεται να υπογράψει κανείς".  

"ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ κ. ΞΥΔΗ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ. ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ"
Ο κ. Μαγδαληνός όμως υπεισήλθε και σε άλλες λεπτομέρειες, τις οποίες προφανώς θα θέσει στο δικαστήριο της Τρίτης. 
"Οι νομικοί σύμβουλοι του κ. Ξύδη τον συμβούλευσαν να κάνει μια εγκύκλιο και να αλλάξει ό,τι ισχύει για όλα τα κυλικεία ώστε να μην φαίνεται φωτογραφική η εγκύκλιος για το δικό μου κυλικείο. Όμως αυτή τη στιγμή, στο 4ο δημοτικό σχολείο υπάρχει κυλικείο που λειτουργεί!!! Γιατί; Δυο μέτρα και δυο σταθμά; Αφού λέει οκ. Ξύδης ότι τα σχολικά κυλικεία πρέπει να μένουν κλειστά όταν τα σχολεία είναι κλειστά, γιατί το κυλικείο του 4ου δημοτικού σχολείου, λειτουργεί κανονικά; Εκεί πάνε κάποια παιδιά για δημιουργική απασχόληση και εξυπηρετούνται κανονικά από το κυλικείο. Άρα αυτό που λέει ο Δήμαρχος για την σχολική περίοδο δεν ισχύει. Ο δε κ. Γεωργακόπουλος, δικηγόρος του δήμου, ανάμεσα στα επιχειρήματα που προέβαλε στο δικαστήριο, είναι ότι ο κ. Αποστόλου παθαίνει ζημιά επειδή δεν λειτουργεί το κυλικείο παράλληλα με τον κινηματογράφο!!! Κι εγώ δηλαδή δεν παθαίνω οικονομική ζημία που μου στερούν το δικαίωμα να λειτουργήσω το κυλικείο;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου