Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

"ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ, ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΤΑ 30% ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!

ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΡΕ ΡΑΜΟΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ. 
ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ!
Αυτή είναι η πολιτική αθλιότητα, η οποία ξεπουλάει τα πάντα στους ξένους. Το πολιτικό σύστημα που οδήγησε την χώρα σε αυτό το κατάντημα, κατεβάζει τα βρακιά του στην Μέρκελ και στους άλλους δανειστές. Ξεπουλάει την Πατρίδα για ένα κομμάτι ψωμί λες και είναι δικό τους οικόπεδο! 
Τώρα, ξεφτιλίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις με νέες μειώσεις στις αποδοχές των στρατιωτικών. Παράλληλα  τα πολιτικά ανδρείκελα που ξεπουλάνε την εθνική κυριαρχία της χώρας, ετοιμάζονται να μειώσουν τον αριθμό των εισακτέων στις Ένοπλες Δυνάμεις κατά 30%! Έτσι, για να γίνουν αρεστοί στις προσταγές της τρόϊκας και της Μέρκελ!
Ρε πολιτικά ραμολιμέντα, καταργήστε εντελώς τον στρατό. Και την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Καταργήστε τα όλα και διώξτε στο πυξ λαξ το προσωπικό! Θα γλιτώσετε λεφτά για να πληρώσετε τους δανειστές! Πείτε μετά στους Τούρκους να περάσουν στην Ελλάδα, να κάνουν παρέλαση και δώστε τα κλειδιά της Ελλάδος στην Μέρκελ και στον Σόϊμπλε, να συνεννοηθούν απευθείας με τον Ερντογάν ποια κομμάτια θα πάρει ο καθένας!

Και μετά σου λέει ο Σαμαράς αγωνίζεται για την ανάπτυξη! Πάντα γι' αυτήν αγωνιζόταν λέει! Θα ξεπεράσουμε, λέει την κρίση! Με τα μέτρα των 11,6 δις, που έγιναν 13,5 δις και μέχρι να τα ανακοινώσουν μπορεί να φτάσουμε και τα 20 δις ευρώ! 
Δοξάστε τον Σαμαρά, ρε, τον μεγάλο ηγέτη. Τον ...διαπραγματευτή!!!

Την ίδια ώρα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 
"Τα μόνα ισοδύναμα μέτρα για να διασωθούν οι - ήδη τσακισμένοι - μισθοί των μάχιμων είναι οι γενναίες μειώσεις στους μισθούς υπουργών, βουλευτών και λοιπών αργόσχολων δημοσίων υπαλλήλων και "λειτουργών". Καμία περικοπή σε όσους Έλληνες δίνουν καθημερινά μάχη για την κοινωνική ειρήνη και την εθνική μας ασφάλεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου