Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ!

Αυτούς τους κουκουλοφόρους του διαδικτύου επικροτεί ο κ. Στάϊκος; Ισχυρίζονται ότι όσα γράφουν είναι ακριβή και δεν μπορεί να τους αποστομώσει κανείς ούτε να πλήξει την αξιοπιστία τους!!! 
Εμείς, δεν χρειάζεται να αποδείξουμε ότι είναι συκοφάντες και λασπολόγοι. Απλά παραθέτουμε το άκρως συκοφαντικό, δυσφημιστικό  και ψευδές δημοσίευμά τους (σταχυολογούμε μερικές από τις συκοφαντίες τους) για το "πώς κερδίζει τις δίκες ο Βραχιολίδης". Ψεύτες και συκοφάντες του κερατά, οι κουκουλοφόροι. Γι' αυτό κρύβονται πίσω από την κουκούλα τους! 

"Οι εχθροί του Κλισιοσκοπίου, επειδή δεν μπορούν ούτε να το αποστομώσουν, ούτε να του κλείσουν το στόμα, ούτε να αποδείξουν τα αντίθετα από όσα γράφει, αναλώνονται στο να μας αποκαλούν κουκουλοφόρους, ανώνυμους, τρομοκράτες κ.τ.λ. και να πλήξουν τάχα την αξιοπιστία μας με αυτόν τον ποταπό τρόπο. Άλλος τρόπος είναι να λένε ότι μας πληρώνει ο Στάικος και λοιπές συκοφαντίες για το ποιοι μπορεί να είμαστε.

Πώς κερδίζει τις δίκες ο Βραχιολίδης

Κλασσική καραμέλα του Μάκη είναι ότι δεν μπορεί κανείς να τον πει συκοφάντη, διότι έχει κερδίσει όλες τις δίκες, στις οποίες βρέθηκε κατηγορούμενος.

Γενικώς, στην περιοχή μας, οι δικαστικές υποθέσεις που σχετίζονται με συκοφαντικές δημοσιεύσεις, πάνε ως εξής: Ο θιγόμενος κινείται νομικά, ο κατηγορούμενος δημιουργεί μία ομάδα ιδίων συμφερόντων και σε πρώτη φάση αρχίζει ο πολιτικός εκβιασμός, ώστε να αποσυρθούν οι κατηγορίες.


Αν δεν πιάσει αυτό, ακολουθεί ο δεύτερος γύρος, όπου ο κατηγορούμενος πουλάει πολιτική στήριξη και προεκλογική

εκδούλευση στο θιγέντα, απευθυνόμενος στα κατώτατα ένστικτά του. Αν ο κατήγορος δεν είναι τόσο αναξιοπρεπής και εμμείνει στις θέσεις του, ξεκινάει το παρακάλι, το κλάμα, ενώ μπαίνουν λυτοί και δεμένοι, συγγενείς και φίλοι στη μέση, ώστε να φέρουν το θιγέντα στο φιλότιμο και να λυπηθεί τον εκάστοτε εκδότη.

Η αρχική μαγκιά του εκδότη καταλήγει σε φράσεις όπως: "Έλα μωρέ, λυπήσου τον, είναι κακομοίρης, είναι φτωχός άνθρωπος, το 'χει χαμένο, δεν ξέρει τι του γίνεται, δεν θα το ξανακάνει κ.τ.λ.". Εμείς, πάντως, θα προτιμούσαμε να καταδικαστούμε, παρά να μας αθωώσουν λόγω βλακείας.
 Κατά τα άλλα, ο Μάκης λέει εμάς άνανδρους διότι είμαστε ανώνυμο μπλογκ. Εσύ, ρε μάγκα, γιατί δεν πας μία φορά σε μία δίκη, χωρίς να έχεις κλαφτεί και διαπραγματευτεί να δούμε τι θα γίνει; Γιατί δεν σηκώνεις μία φορά τις συνέπειες των πράξεών σου; Να πεις: "Τα έγραψα, διότι έτσι νόμιζα ότι ήταν τα πράγματα και αν έκανα λάθος, να τιμωρηθώ". Αλλά πού; Όλο κλάψα και συγνώμες μου είσαι. Σιγά, μεγάλε άντρα, μην πάθεις καμιά προστατίτιδα...

Όλα αυτά τα χρόνια, μόνο τρεις δίκες έφτασαν "απείραχτες" στο ακροατήριο και σε όλες ο εκδότης έχασε. 
 Ας δούμε, τώρα, τις δύο τελευταίες υποθέσεις, στις οποίες βρέθηκε κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση ο Μάκης, για να αντιληφθείτε πώς παίζεται το παιχνίδι.

Η πρώτη έχει να κάνει με την περίφημη "Ναυαρχίδα" του Ξύδη. Ο τότε Δήμαρχος Παπάγου είχε μία βάρκα, με την οποία είχε φάει τεράστιο σκάλωμα ο Μάκης και τον περνούσε, με κάθε ευκαιρία, γενεές δεκατέσσερις. Είτε το θέμα είχε να κάνει με το Δήμο, είτε με άσχετα θέματα, έβγαινε βόλτα η "Ναυαρχίδα του Ναυαρχίδα" και ακολουθούσε κανονικός σημαιοστολισμός, μέχρι ξεφτιλίσματος.


Φυσικά, όταν παράγινε το κακό και δεν ήταν πια καν αστείο, ο Ξύδης κινήθηκε νομικά και ο Μάκης μάζεψε 8

μήνες, πρωτοδίκως. Μέχρι την έφεση, τα πράγματα στον πολιτικό στίβο άλλαξαν, ο Ξύδης χρειαζόταν πολιτική στήριξη, πέσανε και οι γνωστοί καλοθελητές από πάνω και επετεύχθη αλισβερίσι-συμβιβασμός, ο οποίος επισφραγίστηκε σε γνωστή ταβέρνα του Χολαργού.

Αθώος, αθώος! Μπράβο!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου