Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ!

Το δημοσίευμα το οποίο αναρτήσαμε εδώ από τις 21 Ιουλίου, ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!! ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΕ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΜΙΣΘΟ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!! 

αναφέρεται στον κ. Νίκο Γεωργακόπουλο και περιμένουμε να απαντηθεί από τον Δήμο. Ο κ. Δήμαρχος ανέθεσε την υπόθεση στον κ. Κώστα Τσοχαλή ο οποίος μέχρι χθες που μιλήσαμε μαζί του δεν είχε έτοιμη κάποια απάντηση. Μιλήσαμε και με τον διευθυντή της οικονομικής υπηρεσίας κ. Κοντό, ο οποίος μας υποσχέθηκε ότι εντός των ημερών θα μας δώσει απάντηση. 

Το ζήτημα θεωρούμε ότι είναι πολύ σοβαρό. Αφορά στον διορισμό επί Νικολάου, του κ. Νίκου Γεωργακόπουλου, ως νομικού συμβούλου σύμφωνα με  τις διατάξεις του άρθρου 11 του Ν. 1649/86.   Σύμφωνα με το συγκεκριμένο άρθρο "νομικός σύμβουλος θεωρείται εκείνος, ο οποίος δεν ασχολείται με την δικαστική εκπροσώπηση και τον χειρισμό δικαστικών υποθέσεων του εντολέα, αλλά περιορίζεται, αποκλειστικά στην παροχή νομικών συμβουλών ή γνωμοδοτήσεων ή στην κατεύθυνση του χειρισμού των υποθέσεων από άλλους δικηγόρους ή διοικητικά όργανα...και για τον λόγο αυτόν σε περίπτωση που ο δικηγόρος προσλαμβάνεται για την παροχή νομικών συμβουλών και γνωμοδοτήσεων είτε ατομικά είτε σε συμβούλιο με άλλους, οι συνολικές αποδοχές του κλιμακίου στο οποίο ανήκει μειώνονται κατά το 1/3"!!!

Επειδή για την υπόθεση αυτή παρενέβη το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και ζητούσε να επιστραφούν ως αχρεωστήτως καταβληθείσες οι παραπανίσιες παροχές του κ. Γεωργακόπουλου και επειδή τη συνέχεια δεν την γνωρίζουμε και επειδή δεν θέλουμε να μένει εκκρεμής η υπόθεση και πολύ περισσότερο να θίγεται ο κ. Γεωργκόπουλος, εάν έχει διευθετηθεί υπέρ του το ζήτημα, παρακαλούμε τον Δήμο να επισπεύσει την απάντησή του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου