Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

Αυτόν τον άνθρωπο ψήφισε ο ελληνικός λαός. Ίδιος και χειρότερος από τον Γ. Παπανδρέου. Ο προηγούμενος Πρωθυπουργός εξελέγη με την απάτη του "λεφτά υπάρχουν" και ο σημερινός Πρωθυπουργός με την απάτη της "επαναδιαπραγμάτευσης" και "όχι άλλους φόρους και οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις""Ο λαός δεν αντέχει άλλο" επαναλάμβανε ο ψεύτης Σαμαράς, για να πάει τώρα να προσκυνήσει την Μέρκελ και να της λέει ότι "θα τηρήσουμε όλες τις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει"! 
Ο Σαμαράς, είχε σηκώσει το λάβαρο το αντιμνημονιακό, είχε υποσχεθεί τόσα και τόσα προεκλογικά, για να κάνει ακριβώς τα αντίθετα. Τον πήραν χαμπάρι και στο εξωτερικό τι πολιτικός ψεύτης είναι και Γερμανός δημοσιογράφος τον ρώτησε σχετικά με το αντιμνημονιακό λάβαρο που είχε σηκώσει τα δυο χρόνια που αντιπολιτευόταν τον Γιώργο Παπανδρέου. Ο Πρωθυπουργός  Αντώνης Σαμαράς, απάντησε με το αποστομωτικό: "ουδείς αναμάρτητος".!!! 
Έτσι απλά και...καθάρισε! Ο ελληνικός λαός εξαπατάται από πολιτικά λαμόγια που το μόνο στόχο που έχουν, είναι να ικανοποιήσουν την αρρωστημένη τους φιλοδοξία και να ανέλθουν στα ανώτατα αξιώματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου