Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ», ο δήμος Παπάγου-Χολαργού κάνει ανοιχτό κάλεσμα για τη συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι,
στο εμπορικό κέντρο Χολαργού, Περικλέους 56.
Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, που θα συγκεντρωθούν στο Χολαργό, θα παραληφθούν από ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής», όπου και θα γίνει η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους.
Τα φάρμακα που θα προσκομίσουμε, μπορεί να είναι είτε από το προσωπικό μας φαρμακείο, τα οποία βέβαια δεν τα χρειαζόμαστε πια και δεν έχουν λήξει, είτε αγορασμένα από Φαρμακεία ειδικά για αυτόν τον σκοπό.

Το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι, εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στο 210-3847374.
Το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» δέχεται ασθενείς, οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους. Εκεί, μπορούν να εξετάζονται και να παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους. Θα πρέπει να προσκομίζουν:
1) Ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, ώστε να αποδεικνύεται η ταυτότητά τους,
2) Βιβλιάριο Υγείας το οποίο έχει λήξει,
3) Κάρτα ανεργίας, η οποία επίσης έχει λήξει.

από τον ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου