Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΟΜΕΡΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ "ΣΦΑΓΕΙΟ" ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΩΝ ΓΚΕΤΟ

dendias
ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ!
ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ
του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Οι δηλώσεις του Διευθυντού του Αστυνομικού τμήματος Ομονοίας Βασίλη Ρόκκου προς το Makeleio.gr, τον οδηγούν στο ...σφαγείο της ΕΔΕ! Θέλουν να τον καρατομήσουν γιατί είπε την αλήθεια για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν και αγωνίζονται οι αστυνομικοί! Έτσι, δεν φτάνει που οι ένστολοι δοκιμάζονται σκληρά με μισθούς πείνας, ο Βασίλης Ρόκκος που τόλμησε να περιγράψει την πραγματικότητα, κινδυνεύει να τεθεί σε διαθεσιμότητα, μετά την ΕΔΕ που διετάχθη, προφανώς με εντολή του υπουργού κ. Δένδια! Το αστυνομικό τμήμα Συντάγματος έχει αναλάβει την διεξαγωγή της ΕΔΕ μετά από εντολή του Διευθυντή της Αστυνομίας Αθηνών, ταξίαρχου Μιχερίνα. Ο κ. Ρόκκος έχει ήδη τυλιχτεί σε μερικές κόλλες χαρτί επειδή τόλμησε να κάνει την παρακάτω δήλωση προς την εφημερίδα μας, χωρίς να πάρει άδεια από την προϊσταμένη του αρχή: «Για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, πρέπει να ληφθούν υπόψη και οι μειώσεις στους μισθούς των αστυνομικών. Εάν το αστυνομικό όργανο δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα, το ενοίκιο ή το γραμμάτιο του αυτοκινήτου του, και με μειωμένο μισθό, θα σκέφτεται μονίμως αυτά και δεν θα μπορεί να αποδώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του στην υπηρεσία του! Αναφορικά με το έργο που επιτελούμε στο Αστυνομικό τμήμα, μπορούμε να πούμε ότι σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι. Πάντα λαμβάνοντας υπόψη τις υποδομές που μας διαθέτει η Πολιτεία. Δεν υπάρχει δηλαδή η κατάλληλη υποδομή. Συλλάβαμε τους ναρκομανείς. Ωραία. Πού θα τους πάμε; Τι πρόγραμμα υπάρχει για την απεξάρτησή τους; Όλα είναι μια αλυσίδα και δεν είναι θέμα μόνο της Αστυνομίας. Η πορνεία έχει πλέον καταστεί πταισματική παράβαση. Όπως όταν δίνουμε μία κλήση για οδική παράβαση. Ο ρόλος μας, περιορίζεται στον έλεγχο των στοιχείων των ιερόδουλων, εάν είναι δηλωμένες και εάν έχουν άδεια μόνιμης παραμονής. Αναφορικά με το εάν είναι οροθετικές, εφόσον υπάρχει και συνεργείο του ΚΕΛΠΝΟ, ναι, τις ελέγχουμε και γι' αυτό. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο κύριε Βραχιολίδη».
Την αλήθεια είπε ο αστυνομικός διευθυντής! Έτσι κύρε Δένδια; Και γι' αυτές τις δηλώσεις θέλετε να του πάρετε το ...κεφάλι; Εμείς το δηλώνουμε: εάν πειράξετε έστω και μία τρίχα από την κεφαλή του Βασίλη Ρόκκου, θα έχετε να κάνετε μαζί μας. Καταντήσατε τους ένστολους ψυχικά ράκη με τους μισθούς πείνας που τους δίνετε, τους εξαθλιώνετε, θέλετε να τους επιβάλλετε και ...την σιωπή των αμνών; Θέλετε και το κεφάλι τους επί πίνακι εάν ανοίξουν το στόμα τους και πουν αλήθειες; Όχι κύριε Δένδια. Δεν θα περάσει! Να βάλετε στο αρχείο την υπόθεση και να αφήσετε τον Αστυνομικό Διευθυντή να κάνει την δουλειά του. Το έργο του, έργο αυταπάρνησης και αυτοθυσίας, φαίνεται τα 7 χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι του αστυνομικού τμήματος Ομονοίας. Έχει επιτελέσει έργο σημαντικό παρά το ότι η πολιτική ηγεσία κόβει τα πόδια στον ίδιο και σε όλους τους ένστολους!
Το ρεπορτάζ μας «Η Ομόνοια που δεν επισκέφτηκαν οι κ.κ. Σαμαράς-Δένδιας»κατέγραφε με μελανά χρώματα τις συνθήκες που επικρατούν στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο υποτίθεται ότι επιθεώρησε ο Πρωθυπουργός μαζί με τον αρμόδιο υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Δένδια. Τη διακίνηση ναρκωτικών δίχως τέλος, την εγκληματικότητα, την πορνεία, καλούνται να αναχαιτίσουν τα αστυνομικά όργανα, με τους πενιχρούς μισθούς των 480 ευρώ. Διακινδυνεύουν τη ζωή τους, την ίδια ώρα που τους κυνηγούν τα χρέη! Την εξαθλίωση αυτή, ο Έλληνας Πρωθυπουργός την θεωρεί ...αναγκαία, όπως δήλωσε ο ίδιος στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεση Θεσσαλονίκης! Ο κ. Σαμαράς μπορεί να θεωρεί αναγκαία και την...αυτοκτονία των Ελλήνων προκειμένου να κάνει το χατίρι της Μέρκελ. Ίσως να προτιμά τον κ. Ρόκκο να αυτοκτονήσει παρά να μιλήσει! Όχι όμως κύριε Δένδια, όχι κύριε Σαμαρά, δεν θα σας κάνουμε το χατίρι, δεν θα επιτρέψουμε το ρεπορτάζ μας και τα όσα είπε ο διευθυντής του αστυνομικού τμήματος Ομονοίας να γίνουν αιτία να επικρατήσει ο πολιτικός αμοραλισμός!
Αναδημοσιεύουμε μερικά αποσπάσματα από το ρεπορτάζ μας, μπας και καταλάβετε ότι αυτά αποτελούν δικό σας καθρέφτη και καμία ευθύνη δεν έχουν οι ένστολοι τους οποίους στοχοποιείτε!
steki1-makel1
«Την περιβόητη επίσκεψη Σαμαρά στην Ομόνοια, τα Μ.Μ.Ε. την κάλυψαν ως εξής: «Ο πρωθυπουργός περπάτησε στην πλατεία και στα στενά της περιοχής». Δείτε λοιπόν τι επικρατεί γύρω από την Ομόνοια και τα στενά της περιοχής. Η διακίνηση και χρήση ναρκωτικών στο φόρτε της. Ο νεαρός, έχει ανασηκώσει το πόδι του και με την σύριγγα στο χέρι, ψάχνει να βρει σημείο για να ρίξει την ηρωίνη στις φλέβες του. Η φίλη του δίπλα, απλά παρακολουθεί. Η κατάσταση αυτή επικρατεί καθ' όλη την διάρκεια της μέρας και της νύχτας. Από τις καθέτους προς την Βερανζέρου και Σωκράτους οδούς, ακόμη όμως και στους κεντρικούς δρόμους, γίνεται εμπόριο και χρήση ναρκωτικών. Η Αθήνα του 2012! Η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης!»
«ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΜΠΑΡ=ΠΟΡΝΕΙΑ!
makel4
Η περιοχή έχει βουίξει από τις διαμαρτυρίες των κατοίκων και επαγγελματιών, για την καλπάζουσα και αδήλωτη πορνεία!. Όπως μας λένε, το παλαιό αστυνομικό τμήμα της οδού Σωκράτους, μετατράπηκε σε ξενοδοχείο όπου γίνεται διακίνηση πορνείας. Τα ίδια επισημαίνουν για άλλα τρία ξενοδοχεία στην περιοχή, σε μια περίμετρο 150-200 μ. τα οποία φιλοξενούν για λίγα λεπτά της ώρας, ιερόδουλες με τους πελάτες τους. Αυτό επαναλαμβάνεται δεκάδες ή εκατοντάδες φορές ημερησίως. «Και καλά», λένε οι κάτοικοι, «οι επιχειρήσεις μπορεί να επέλεξαν να φέρνουν ιερόδουλες για να αντιμετωπίσουν την κρίση. Κόβουν όμως αποδείξεις για τα 5-10 λεπτά παραμονής του πελάτη στο δωμάτιο; Το ΣΔΟΕ τι κάνει; Έχει έρθει ποτέ να ελέγξει όλες αυτές τις επιχειρήσεις ή χάνει εκατομμύρια ευρώ;». Οι κάτοικοι εκφράζουν την βεβαιότητα ότι συμβαίνει το δεύτερο.
Στην φωτογραφία, βλέπουμε ένα μπαρ, το οποίο είναι γεμάτο από αλλοδαπές ιερόδουλες. Ο πελάτης μπαίνει στο μπαρ, διαλέγει την κοπέλα της αρεσκείας του και βγαίνοντας, εισέρχεται με την ιερόδουλη στην διπλανή πόρτα του ξενοδοχείου, ώστε να ολοκληρώσει την γνωριμία τους, σε ένα από τα δωμάτιά του!»
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου