Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ: ΛΥΡΙΤΖΗΣ- ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ!



"ΣΙΓΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ Ο ΛΥΡΙΤΖΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!
Διαβάζουν τις εφημερίδες από το στούντιο του ΣΚΑΪ, καλούν από τον...καναπέ, τους διαφόρους καλεσμένους και έτσι κάνουν το ρεπορτάζ τους! Ανάθεμα αν έχουν βγει ποτέ στο δρόμο να κάνουν ρεπορτάζ! Ξέρουν όμως και κρίνουν τα πάντα οι μεγαλο-δημοσιογράφοι και αστέρες της ΤV Λυριτζής και Οικονόμου!  Ξέρουν οι άνθρωποι πότε να βγάζουν σκάρτο ένα ρεπορτάζ. Τι σημασία έχει αν δεν έχουν μπει ποτέ τους σε τζαμί στο κέντρο της Αθήνας; Λυριτζής και Οικονόμου είναι αυτοί! Σκέτη αυθεντία!!!
Ο Λυριτζής απεφάνθη: «Σιγά το ρεπορτάζ. Αύριο θα μας πουν ότι πήγαν σε Ορθόδοξη Εκκλησία και έβγαλαν φωτογραφίες»!!!
Για τον τεράστιο δημοσιογράφο Λυριτζή, το να μπαίνει σε τζαμί στην Αθήνα και να φωτογραφίζει τους προσκυνητές μουσουλμάνους, είναι το ίδιο πράγμα με το να μπαίνει σε ορθόδοξο ιερό ναό και να φωτογραφίζει τους χριστιανούς και τον ιερέα. Σαν να τρώει παγωτό δηλαδή!
Σιγά το ρεπορτάζ κύριε Λυριτζή, έ; Τόσα ξέρεις τόσα λες, από ρεπορτάζ. Βλέπεις κάθε μέρα τέτοιες φωτογραφίες από το κέντρο της Αθήνας; Έχεις ξαναδεί ρεπορτάζ με προσευχόμενους μουσουλμάνους σε τζαμί της πρωτεύουσας; Το βλέπεις κάθε μέρα; Εκτός και αν είσαι τόσο προχωρημένος και βλέπεις πέρα από την εποχή σου. Όταν σε μερικά χρόνια, τα τζαμιά στην Αθήνα θα είναι ίσα ίσως και περισσότερα από τις ορθόδοξες εκκλησιές μας! Γάτος είσαι!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου