Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ "ΝΕΚΡΩΣΟΥΝ" ΤΗ ΧΩΡΑ!

fotopoulos-epanastasi
Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, μιλώντας σε σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών της ΓΣΕΕ, ενόψει της 24ωρης απεργίας της 26ης Σεπτεμβρίου, σήκωσε το λάβαρο της... επανάστασης, προτείνοντας ανοικτά μπαράζ καταλήψεων, σε υπουργεία, δημόσια κτίρια και οργανισμούς προκειμένου "να νεκρώσουν τα πάντα" και επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες με καθημερινή συγκέντρωση των απεργών στο Σύνταγμα.
«Στην κυριολεξία να τους κάνουμε να μην προλαβαίνουν να μετρούν τις καταλήψεις, να νεκρώσουν τα πάντα», ζήτησε συγκεκριμένα ο κ. Φωτόπουλος. Κατά τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ για να πετύχει η απεργία χρειάζεται ιδεολογική αντιπαράθεση -προκειμένου να καταδειχθεί ότι τα μέτρα δεν είναι μονόδρομος- συντονισμός των εργαζομένων στο Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ και καταλήψεις, επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες, κλπ.
Σύμφωνα με τον κ. Φωτόπουλο, «τους πέντε δέκα ή και πενήντα χιλιάδες αγωνιστές μπορούν να τους αντιμετωπίσουν, αλλά τα εκατομμύρια του κόσμου της εργασίας, των απόμαχων της δουλειάς, των ανέργων και της νέας γενιάς που την μετατρέπουν σε δούλους και σκλάβους, όχι».
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου