Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΣΑMΑΡΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ!


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ, ΑΛΑ ΚΟΤΣΩΒΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ  ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ,Η ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ
ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΘΕΙ, ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ !!!!

ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΑΝΕΙΑ ,ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΤΩΧΙΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΩΣ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΥΦΕΣΗΣ.

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΙΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΤΩΧΙΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΙΑ ΝΑ ΣΑΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ,ΔΙΧΩΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΦΘΗΝΟΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ .
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΕΝΑΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ,ΟΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ !!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑ
ΘΑΡΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΑΠ
Ο 40-80% ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ,ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ,ΤΗΣ ΟΡΙΑΚΗΣ ΡΟΠΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΡΟΠΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ.ΑΝ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ,ΤΟΣΟ ΕΔΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ EMAILS, ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟΝ.
 ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου