Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ! ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!!!


kopadia
Η χώρα διαμελίζεται και τα χάνουμε όλα και ο αρχιδωσίλογος Σαμαράς εξακολουθεί και λέει ότι το...ευρώ θα μας σώσει!
Ρε Πρωθυπουργέ των αυτοκτονιών, δες πού πάει η χώρα. ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ!!!

Kοπάδια αμνοεριφίων και μοσχαριών αγοράζουν συνεχώς Τούρκοι έμποροι στην Ήπειρο, εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.
Σε τουρκικά χέρια περνάει η κτηνοτροφία της Ηπείρου, με εμπόρους από τη γείτονα χώρα να έχουν κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους εκεί, αγοράζοντας ολόκληρα κοπάδια.
Πρόσφατα Τούρκοι επισκέφτηκαν διάφορες περιοχές της Ηπείρου και αγόρασαν αμνοερίφια και μοσχάρια, πληρώνοντας τον παραγωγό με μετρητά και μάλιστα σε τιμές που θεωρούνται καλές σε σχέση με αυτές της ελληνικής αγοράς.
Μάλιστα επιδόθηκαν και στην αναζήτηση χώρου, που θα χρησιμοποιήσουν για την συγκέντρωση των ζώων, η οποία από τη συμφωνία που έχει γίνει, πρέπει να αδειοδοτηθεί από την αντίστοιχη Περιφέρεια.
Σύμφωνα με ανθρώπους του χώρου, η μεγάλη ζήτηση που υπάρχει από τους Τούρκους για ελληνικό κρέας οφείλεται στην ραγδαία αύξηση στην κατανάλωση που παρατηρείται στη γείτονα χώρα, στο ότι η κυβέρνηση τους επιδοτεί την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας και στο γεγονός ότι έχουν αναλάβει το εμπόριο ζώων στις αγορές του Ιράκ, του Ιράν και των τουρκόφωνων δημοκρατιών της περιοχής του Καυκάσου.
epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου