Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

"ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ" (video)"Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ."  
Μεγάλη έκταση έχει πάρει η καταγγελία της φίμωσης του τύπου μέσω απειλών και δίωξης της δημοσιογράφου από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης. Απειλώντας τους προέδρους των αθλητικών σωματείων απαίτησαν να αποχωρήσει από την αίθουσα. Μετά την δημοσίευση της καταγγελίας, Ντόρα Σκορδαλάκη (φωτό) ζήτησε να περάσει η υπόθεση ως έκτακτο στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Το θέμα της δημοσιογράφου ανέλαβε να το φέρει στο συμβούλιο ο επικεφαλής της παράταξης του ΕΝΑΚ Δ. Πανταζόπουλος. Μάταια όμως, προσπαθούσαν επί μισή ώρα όλες οι αντιπολιτευτικές παρατάξεις να επέμβουν και να απαιτήσουν να πάρει τον λόγο ώστε να μαθευτεί η αλήθεια της καταγγελίας της. Ο δήμαρχος και η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δρομολογούσαν και κατεύθυναν τη στημένη συνεδρίαση σαν να μην υπήρχε στην αίθουσα, ενώ συζητούσαν για την καταγγελία που κατέθεσε, της απαγόρευαν το λόγο. Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κα Ζανιά επιβεβαίωσε με την στάση της πόσο κατευθυνόμενος είναι ο ρόλος των κομματικών οργάνων και όχι ο σεβασμός στο αξίωμα του πραγματικού της ρόλου στο να υπερασπίζεται τον θεσμό της δημοκρατίας μέσα στην αίθουσα. Σκοπίμως και ενώ ζητούσε επίμονα να της δώσουν το λόγο, την αγνοούσαν και προσπαθούσαν να κλείσουν το θέμα, με την εξής δήλωση: Το θέμα θα κλείσει, εφόσον τοποθετήθηκε ο δήμαρχος μας, αρκεί η δήλωση του και δεν τίθεται θέμα συνέχειας του θέματος. Μας κάλυψε ο δήμαρχος.
Τι φοβάστε Κε Δήμαρχε; αφού λέτε την αλήθεια γιατί δεν της δίνατε το λόγο;
Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Στις 21/11/2012 είχαμε ανοιχτή συνάντηση στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με όλους τους προέδρους των αθλητικών σωματείων για να συζητηθούν τεχνικά θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι. Μέσα στην αίθουσα ήταν και η Κα Σκορδαλάκη, της οποίας της ζήτησα ευγενικά να αποχωρήσει από το χώρο εφόσον τα θέματα ήταν τεχνικά και δεν υπήρχε λόγος να συμμετέχει σε αυτό. Αυτό φυσικά ήταν η επιθυμία των προέδρων των αθλητικών σωματείων γι’ αυτό και την παρακάλεσα να αποχωρήσει.
Η Αλήθεια κύριε δήμαρχε και κυρία Ζανιά είναι ότι, «Αν συνθλίψεις την αλήθεια, αν την κρύψεις, αν δεν την υψώσεις σαν έμβλημα, αν μιλήσεις σε συνάθροιση, χωρίς να την πεις ολόκληρη, τότε θα 'σαι λιγότερο αληθινός από αλήθεια.»
Τζακ Λόντον

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Αξίζει να αναφέρουμε τη μαχητικότητα του συναδέλφου Ν. ΤΖιγκουνάκη από την ηλεκτρονική εφημερίδα της Αργυρούπολης-Ελληνικού, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - http://www.epikoinonia-arg.gr/ που ενώ βιντεοσκοπούσε το σόου του δημάρχου προσπαθούσαν να τον βγάλουν έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, προφασιζόμενοι ότι δεν είναι δημότης Ηλιούπολης. Με την δυναμική παρέμβαση της Α Τσατσούλη επικεφαλής της παράταξης του Κ.Κ.Ε συνεχίστηκε η λήψη εικόνων της χθεσινής τραγωδίας.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ

ΟΛΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΒΟΥΒΗ ΣΙΩΠΗΛΗ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ.

ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
ΣΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ Α. ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ 21/11/2012, ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, Θ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Γ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

  • ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – Β. ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ε. ΖΑΝΝΙΑ
  • ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
  • ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Γ.Σ.Η
  • ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ Θ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Ν. ΤΖΙΓΚΟΥΝΑΚΗ Της ΗΛ/ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δη- Κύριε Γιαννόπουλε δεν ντρέπεστε, πως επιτρέψατε στο δήμαρχο να απειλεί, να απαξιώνει και να εκβιάζει προκειμένου να φιμώσει τους πάντες.
Θ.Γ- Τι ήθελες να κάνω Ντόρα, δεν καταλαβαίνεις εγώ είμαι όργανο.
Δη- Τι μου λες τώρα, ότι τα όργανα δεν πρέπει να λένε την αλήθεια. Ντροπή σας, περιμένω να δω ποιος από όλους εσάς έχει την βούληση και το πολιτικό θάρρος να πάρει θέση σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. 
πηγή: mazinotia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου