Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΠΕΙΡΕΣ ΜΑΣΟΝΩΝ! (VIDEO)


MASONOS-PAPOULIAS

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΙΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ!
Αυτές κατευθύνουν τις τύχες του ελληνικού λαού.Πίσω από κάθε ελληνική τραγωδία οι μασόνοι κινούσαν τα νήματα... "Η Μασονία είναι η υπέρτατη Αρχή-Αξία, κι όχι η Πατρίδα", "ο Τούρκος Μασόνος δεν πολεμάει τον Έλληνα" κι αντίστροφα. Προηγούνται τα συμφέροντα και οι σκοτεινοί σκοποί της Μασονίας κι όχι η Πατρίδα.Ο Γιωργάκης Παπανδρέου απέδειξε περίτρανα το μασονικό αξίωμα!
Σχεδόν όλοι οι πρωτοκλασάτοι ΄Ελληνες πολιτικοί είναι Τέκτονες, ή ανήκουν στα παρακλάδια της μασονίας, που είναι ολίγον τι πιο λάϊτ, όπως οι Λάϊονς, οι Ρόταροι και οι Σαεντολόγοι!  Μπουμπούκια όλοι.
Μας πουλάνε "μούσια" περί σωτηρίας για την Ελλάδα κι αυτοί ανοίγουν το λάκο της... με εντολές ξένων κέντρων... Κι έπειτα απορούμε, πώς διάολο τρώμε τη μία σφαλιάρα πίσω από την άλλη και η πολιτική ηγεσία μας  σφυρίζει...πέρα βρέχει;
ΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ. Και ρωτήστε τους:Τι ρόλο παίζουν μέσα στη μασονία;Τι επιδιώκουν;
GAPΟ Γιωργάκης, ο μεγαλύτερος ίσως δωσίλογος
από συστάσεως ελληνικού κράτους ΄Οσο τον θεωρούσαμε εμείς αφελή..τόσο και πιο χωμένος ήταν 
σε σπείρες συνωμοσίας κατά της Ελλάδας. Δείτε εικόνα καρνάβαλου! (βέβαια για τη γνησιότητα της συγκεκριμένης φωτό έχουν υπάρξει ενστάσεις και αμφιβολίες).
Τα μέλη της Μασονίας δεν είναι τυχαία, οι περισσότεροι είναι προσωπικότητες, αλλά τραυματικά άτομα. Ανασφαλή και φιλόδοξα. Αλληλοϋποστηρίζονται και είναι χωμένοι σε όλους τους κρατικούς μηχανισμούς.Ποιό είναι το μεγάλο αόρατο αφεντικό τους; Δεν χρειάζεται να πονοκεφαλιάσουμε. Βλέπουμε τη δράση όλων αυτών των χθονίων υποκειμένων και την τρώμε στο πετσί μας. Απολαύστε τους ..Φούσκες του κερατά... και εκτελεστές εντολών...
Κάτω ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, το αδερφάκι του Εθνάρχη.  Μασόνος κι αυτός.
AXILLEAS
Καραμανλης Αχιλέας και δεξιά ο τ. πρόεδρος Κωστής Στεφανόπουλος. Πάντως οι Ρόταρυ και οι Λάϊονς είναι μασογενείς μεν,  αλλά ολίγον τι πιό λάϊτ..
και όλες τους, λέσχες ελεγχόμενες από τα εβραϊκά κέντρα αποφάσεων.
SIMITIS-
ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΡΔΟΧΑΙ ΑΑΡΟΝ ΑΒΟΥΡΗΣ.
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΤΥ ΧΕΙΡΑΨΙΑ- με τον τότε Τούρκο πρωθυπουργό Μπουλεντ Ετσεβίτ, τον εισβολέα στην Κύπρο. Μασόνος..κι αυτός
Φαίνεται πως πίσω από κάθε ελληνική τραγωδία οι μασόνοι αλωνίζουν.
BAKOG
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ. Μπορούσε ο γύφτος να λείπει από το παζάρι; Να μη ξεχνάτε τις χειραψίες..
MΠΕΝΑΚΗ Η ΑΛΛΙΩΣ ΧΩΡΕΜΙ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ
BENAKI
ΟΡΚΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ! Αυτή η πολιτική σουπιά, προφεσορίνα, πώς το'ξερε ότι έτσι θα γίνει; 
SAMAR-KLP
Και ο Σαμαράς, εδώ με ξένους ηγέτες για το αλυσσόδεμα της Ελλάδας. Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι ξένοι ηγέτες είναι μυημένοι στη Μασονία.. Προσθέστε ακόμη και το φρούτο, τη Λέσχη Μπιλντερμπεργκ!  ΄Ολα τα παρακλαδια της Μασονίας, Λέσχες είναι (Λάϊονς-Ρόταρυ...)
Η ΧΕΙΡΑΨΙΑ ....Να ξέρετε ότι:
national-post-masonic
Χαρακτηριστικό γνώρισμα μεταξύ τους είναι ο τρόπος που κάνουν τη χειραψία τους... Προσέξτε το αντίχειρα...κατά τη χειραψία. Είναι αναγνωριστικό στοιχείο... το άν ο άλλος ανήκει στην συμμορία... Σημίτης, Παπανδρέου, Ντόρα και το κακό μας συναπάντημα. Επίσης και οι υπογραφές τους, συνοδεύονται από κάποιες τελίτσες εμβληματικές, ώστε ο παραλήπτης της επιστολής να ξέρει ότι έχει να κάνει με αδελφό του στη Μασονία!
ΟΙ ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΓΟΙ...ΜΑΣ! ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ!
mitsotakis astathopoulos aefthimiou aloverdos a
Έλληνες Πολιτικοί, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ και καθηγητές Πανεπιστημίου, ανήκουν στον κόσμο της Scientology. Αξίζει να θυμήσουμε όταν πριν από μερικά χρόνια η Εκκλησία καταδίκαζε τη Σαϊεντολογία, όλοι αυτοί που βλέπετε εδώ, ήσαν μέσα στους κόλπους της και κάνανε το κορόϊδο! Γι αυτό και η εκστρατεία της Εκκλησίας δεν είχε απήχηση. Σχεδόν θάφτηκε, για να συνεχίζει τη δράση της η μασονική αυτή οργάνωση.
papagiannakis apanagiotopoulos akonidaris atheodorou a
ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ-ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ..ΜΑΣΟΝΟΙ
Έκανε εντύπωση την περασμένη εβδομάδα που έγινε γνωστό ότι χρήστηκε μασόνος, ένας Ιεράρχης! Η εκκλησία άρχισε να αποτινάσσει ...τα ράσα της: "Δεν είναι δυνατόν... να ψάξουμε να βρούμε ποιος είναι αυτός κ.λ.π."
Υποκρισία και το μέγα έλεος! Διότι η ύπαρξη ιεραρχών μέσα στους κόλπους της Μασονίας είναι γνωστή εδώ και δεκάδες χρόνια.. Περί τίνων τυρβάζει η επίσημη εκκλησία.; Δείτε τους και δοξάστε τους.
Μια απορία έχουμε: Τι χρείαν έχει ένας ιερωμένος στη σκοτεινή και μυστικιστική Μασονία, όταν έχει έναν υπέρτατον Ιησούν Χριστό;
ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ LIONS
ANTHIMOS
PAPOULIASS
Κι ο Παπουλάκος μας με τα σάβανα της Μασονίας με άλλους συναδέλφους μασόνους ιεράρχες!
VARTHOLOM2VARTHOLOMAIOS
Αυτός, άνω δεξιά είναι ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος όταν υπηρετούσε στον Τουρκικό στρατό...Διαβάστε τι λέει... ο ΄Ελλην! Ο ίδιος είναι μέλος-πρόεδρος της μασονικής οργάνωσης ΧΑΝ (λάϊτ οργάνωση) ..
VARTHOLOMvartholomaios-foto-gap
VARTOLOM-MASON
Στις τάξεις της Μασονίας, υπάρχουν μασόνοι αρκετοί ιεράρχες... κι ας αφήσουν τις υποκρισίες κάποιοι... Ακόμη κι ο Αθηναγόρας ,Οικουμενικός Πατριάρχης επίσης, ήταν μασόνος!
ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ
ATYHINAGORAS
Γενικώς το συμπέρασμα είναι: Η Μασονία παράγει δικά της μέλη για να καταλάβουν υψηλές εξουσιαστικές θέσεις... πρωθυπουργούς, υπουργούς κι άλλα θλιβερά τσιμπράγκαλα , που κανονίζουν απλά τις τύχες του έθνους, βάσει των συνταγών που συντάσσουν οι μάγιστροι της διεθνούς εβραιοκίντης μασονίας!. Τα λοιπά είναι.... δικά σας!
Αυτοί είναι οι Μασόνοι Πολιτικοί στην Ελλάδα σε βιντεο!
hellasnews-agency.blogspot.gr

1 σχόλιο:

 1. Ο γνωστός ξεπουλημένος συκοφάντης ο Βραχιολίδης, αφού τον έχει μηνύσει και θα απολογηθεί για τις συκοφαντίες του εναντίον:

  α)της Εκκλησίας της Φανερωμένης και των Ιερέων αυτής καθώς τους έχει συκοφαντήσει στο έπακρο.

  β)Της Δικαστικής λειτουργού κας. Τασοπούλου την οποία συκοφάντησε όταν ήταν εν ενεργεία δικαστική λειτουργός καθώς και συγγενικά μέλη αυτής.

  Ο Γελοίος συκοφάντης βραχιολίδης είναι υπάλληλος του γνωστού ποινικού εκδότη της Ελεύθερης Ώρας Μιχαλόπουλου, ο οποίος φυλακίστηκε διότι εκβίαζε πλούσιες οικογένειες.
  Προφανώς και θέλοντας να υιοθετήσει τους εκβιασμούς και τα μπραβιλίκια του αφεντικού του και εκδόοτη του, συκοφαντή τους πάντες και τα πάντα μήπως τσιμπήσει κανένα φράγκο από κανέναν φοβισμένο πολίτη.
  Παρομοιάζει τον ευατό του με ήρωα αλλά μάλλον εκβιαστής της κακιάς ώρας είναι.

  Ντρόπη σου ψεφτιλισμέενο ανδρίκελο Βραχιολίδη που εκβιάζεις τον κόσμο και συκοφαντείς μέχρι και ενορίες ολόκληρες.

  Ντροπή σου αλήτη

  ΑπάντησηΔιαγραφή