Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΣΑΚΩΤΗ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!Είναι ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται τον Ολυμπιακό. Με την κοπέλα-σύντροφό του, είναι αρκετό καιρό μαζί.
Διαβάστε σπαρταριστές λεπτομέρειες μέσα... Αυτός δε γουστάρει πολύ τα φώτα. Αντίθετα με την ξανθιά συμβία του που κάνει ό,τι μπορεί για να ξεχωρίσει. Πριν λίγο καιρό το ζευγάρι ήταν... στα κάγκελα. Ο λόγος; Η ...άτακτη ξανθιά πιάστηκε να κάνει ομαδικό σεξ παρακαλώ με μια φίλη της και έναν παίκτη του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Πώς έχει η Ιστορία;
Η κοπέλα έχει καταγωγή απο τη Βόρειο Ελλάδα και κάποια στιγμή ζήτησε απο τον παίκτη του Ολυμπιακού να πάει στη μητέρα της. Στην ιδιαίτερη πατρίδα της. Έλα όμως που δεν πήγε στον τόπο της αλλά στη Θεσσαλονίκη. Εκεί συναντήθηκε με μια φίλη απο τα παλιά και με τον μπαλαδόρο του ΠΑΟΚ. Έλληνας κι αυτός. Αφού ήπιαν πολύ, τόσο πολύ που άδειασαν το ψυγείο, τα παιδιά έπαιξαν το τρενάκι. Οι τρεις τους πέρασαν τόσο καλά που ο νεαρός ΠΑΟΚτσής το βρώμισε. Αποτέλεσμα; Να το μάθει η σύντροφός του και να τον χωρίσει...να το μάθει ο κερατάς συνάδελφός του στον Ολυμπιακό και να χωρίσει την ξανθιά...και γενικώς να γίνουν όλοι ρόμπα! To Facebook βλέπετε και τα κινητά, είναι παγίδες. Συμπέρασμα. Όταν κάνεις...ό,τι κάνεις...το κάνεις για πάρτη σου.
Το καλύτερο δε σας το είπα. Ο παίκτης του Ολυμπιακού δέχτηκε ...πίσω μετά απο ένα διάστημα την άτακτη σύντροφό του. Για πόσο; Δε το γνωρίζω!
blogs.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου