Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ "ΝΑΙ" ΣΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!!!



ΠΑΡΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ!

Με λύπη μας αναγκαζόμαστε να δημοσιοποιήσουμε τα ονόματα όσων ψήφισαν υπέρ της... αποκαθήλωσης του εμβλήματος του Περικλή από την πόλη του Χολαργού. Δεν σκοπεύουμε σε καμία περίπτωση να τους στοχοποιήσουμε. Θέλουμε μόνο να τους πούμε ξεκάθαρα "Πάρτε πίσω την ψήφο σας".  Ζητήστε άμεσα να ξαναγίνει Δ.Σ. ώστε να αλλάξει η αρχική απόφασή σας, δεδομένου ότι δεν δώσατε την δέουσα προσοχή στο θέμα του εμβλήματος του ενιαίου Δήμου Παπάγου-Χολαργού. 
Πάνω από τις όποιες κομματικές-παραταξιακές σκοπιμότητες και την νομιμοφροσύνη που θέλετε ασμένως να επιδεικνύετε, βρίσκεται ο Πατριωτισμός και η Ιστορία του τόπου. Είναι προσβολή, είναι όνειδος να περιφρονούμε την Ιστορία μας για όλα τα παραπάνω. 
Όσοι λοιπόν δημοτικοί σύμβουλοι δεν επέδειξαν την δέουσα σοβαρότητα σε αυτό το θέμα, να ζητήσουν να γυρίσει πίσω και να εξεταστεί από την αρχή. 
Ο "Παρατηρητής" αγωνιζόταν να αναγερθεί το άγαλμα του Μέγα-Αλέξανδρου στον Χολαργό, ώστε να τιμηθεί ο στρατηλάτης με άγαλμα που δεν υπάρχει σε όλη την Αττική. Κάποιοι πολέμησαν την ιδέα μας και κατάφεραν να την πετάξουν στα σκουπίδια. Τώρα το ίδιο το Δ.Σ. πετάει στον ...κάλαθο της Ιστορίας τον Περικλή; 
Δεν θα το επιτρέψουμε! Κάθε λίγη ώρα θα υπάρχει από μέρους μας και νέα ανάρτηση για τον ΜΕΓΑ ΠΕΡΙΚΛΗ.
Ιδού τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου-Χολαργού:
  
ΝΑΙ (να καταργηθεί ο Περικλής)
Κουτάκης Ν. – Κουκής Ν. – Βεντουζά Ειρ. – Φασούλη Αικ. – Ίσκος Π. – Δασκαλόπουλος Χρ. – Αποστολόπουλος Ηλίας - Ρετσινιά Βάνα – Μπουφούνου Βιβή – Τσικρικώνη Άννα-Μαρία – Κτιστάκη Μ. – Μπελιτσάκος Αγγ. – Ευαγγελοπούλού Ελ. – Τίγκας Κ. – Αθανασάκου Μ. – Παπαγεωργίου Άκης – Δημητριάδου Μ. – Πολυκαλά Χρ. – Πλειώνης Δ. – Παρίση Χρ. (    Πρόεδρος Δημοτ. Κοινότ. Παπάγου) – Αποστολόπουλος Νικ. (Πρόεδρος Δημοτ. Κοινότ. Χολαργού).
ΟΧΙ (να παραμείνει ο Περικλής)
Νικολάου Δ. – Νομικός Αλ. – Κεχρής Ι. – Ρεμούνδος Γ. – Ζήκας Π.
ΛΕΥΚΟ
Τσοχαλής Κ. – Νικάκη Β.
ΠΑΡΩΝ
Αυγουρόπουλος Αθ.

Σ.Σ. Σύμφωνα με τον Δημοτικό Κώδικα τα ΛΕΥΚΑ, ΠΑΡΩΝ & η αποχή από την ψηφοφορία θεωρούνται αρνητικές ψήφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου