Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ! ΣΥΝΝΕΦΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΕΦΗ ΑΠΟ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ!


sinnefa-psekasmoi
Συνεχείς πτήσεις πάνω από τον Αττικό ουρανό, προκαλούν τώρα τεχνητή νέφωση.
Παρακολουθούμε επί ώρα το φαινόμενο με τα αεροπλάνα να κάνουν συνεχείς ρίψεις χημικών ουσιών οι οποίες συνενώνονται και δημιουργούν το τεχνητό νέφος. Οι φωτογραφίες μας είναι αποκαλυπτικές.
sinnefa-psekasmoi2
Όσοι γελάνε ή χλευάζουν τα όσα γράφουμε περί αεροψεκασμών, προφανώς είναι οι ίδιοι οι οποίοι πριν από δυο-τρια χρόνια θεωρούσαν σενάρια επιστημονικής φαντασίας την επερχόμενη καταστροφή της Ελλάδος. Η Ελλάδα ήδη καταστράφηκε σε χρόνο ρεκόρ, από το μηδέν. Έτσι και τώρα, αυτοί που θεωρούν παράφρονες ή συνωμοσιολόγους όσους μιλάνε για αεροψεκασμούς, καλύτερα να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους. Και τουλάχιστον ας ακούσουν τον καθηγητή κ. Νίκο Κατσαρό που ηγείται της κίνησης κατά των αεροψεκασμών.

1 σχόλιο:

  1. Παιδιά και εδώ στην Κόρινθο γίνεται ακριβώς το ίδιο. Η αλήθεια είναι βέβαια πως είχαν σταματήσει για δύο τρεις μήνες. Τώρα, εδώ και ένα μήνα περίπου έχουν αρχίσει πάλι τα ίδια. Αυτά που δείχνετε στις φωτογραφίες τα βλέπουμε και στην Κόρινθο.
    Γιατί δεν αντιδρά ο κόσμος; Παλιά δεν ήταν ποτέ έτσι ο ουρανός μας. Τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει αυτό το πράγμα. Σίγουρα κάτι έχει αλλάξει. Και αυτό που με κάνει να πιστεύω πως είναι κάτι άσχημο είναι το γεγονός πως δε λένε την αλήθεια. Προσπαθούν να μας πείσουν πως είναι τα αέρια των αεροπλάνων ή η διαφορά θερμοκρασίας κ.τ.λ.
    Παλιά γιατί δεν υπήρχαν αυτά;
    Σας παρακαλώ θα ήθελα να γράψετε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα. Υπάρχει κάποια σοβαρή κίνηση ενάντια στα τεχνητά νέφη; Που μπορούμε να απευθυνθούμε;
    Σας ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή