Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΥΤΗ ΜΑΣ!
"Κύριε Βραχιολίδη,
Είναι γεγονός ότι πολλές φορές ασκήσατε κριτική στο πρόσωπό μου για θέματα που αφορούν την πόλη μας. Σε μερικά είχατε δίκιο σε άλλα όχι. Με τις παρεμβάσεις μου δόθηκαν λύσεις σε θέματα που θεωρούσα ότι δεν ήσασταν επαρκώς πληροφορημένος. Κάθε απάντησή μου εμφανιζόταν άμεσα στην ιστοσελίδα σας. Και πολλές φορές με υπερασπιστήκατε σε θέματα που κατά την κρίση σας είχα αδικηθεί από τρίτους. Όλα αυτά λύνονται με δημοκρατικό διάλογο και ανταλλαγή απόψεων . Θέλω να σας εκφράσω την συμπαράστασή μου στην δύσκολη κατάσταση που βρίσκεστε και θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός της διαπόμπευσης ενός δημοσιογράφου όποια και αν είναι η αιτία. Οι συλλήψεις και οι φυλακίσεις δεν νομίζω ότι λύνουν προβλήματα. Παραπέμπω απόσπασμα από το άρθρο 14 του Συντάγματος προς ενημέρωση.
'Αρθρο 14 § 5. Καθένας ο οποίος θίγεται από ανακριβές δημοσίευμα ή εκπομπή έχει δικαίωμα απάντησης, το δε μέσο ενημέρωσης έχει αντιστοίχως υποχρέωση πλήρους και άμεσης επανόρθωσης. Καθένας ο οποίος θίγεται από υβριστικό ή δυσφημιστικό δημοσίευμα ή εκπομπή έχει, επίσης, δικαίωμα απάντησης, το δε μέσο ενημέρωσης έχει αντιστοίχως υποχρέωση άμεσης δημοσίευσης ή μετάδοσης της απάντησης.

Μετα τιμής
Μπάμπης Σταϊκος"

Σχόλιο: Ευχαριστώ τον κ. Στάϊκο για την συμπαράσταση και για το συγκεκριμένο άρθρο του Συντάγματος. Ο μηνυτής μου κ. Στάϊκε, έσπευσε αμέσως να με μηνύσει και να ζητήσει την αυτόφωρη προσαγωγή μου στο αστυνομικό τμήμα Χολαργού, παρά το ότι το σχόλιο είχε ήδη αποσυρθεί! Αυτός ο κύριος μου έκανε και τον φίλο και αδερφό! Το τι τελικά είναι το έδειξαν τα γεγονότα. Oύτε από εχθρό μου δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο μένος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου