Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ"

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όσους μου συμπαραστάθηκαν αυτές τις ημέρες που  βρέθηκα αντιμέτωπος με μια αναπάντεχη περιπέτεια, η οποία οδήγησε στην σύλληψη και κράτησή μου στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος Χολαργού. Περιπέτεια η οποία αποτέλεσε επιχείρηση δημόσιας διαπόμπευσής μου, διακαής επιθυμία του Γιώργου Αρώνη και του πατέρα του, με την προσαγωγή μου στα κρατητήρια, στην ΔΕΕ για φωτογραφίες και δακτυλικά αποτυπώματα, εμφανίζοντάς με ως κοινό εγκληματία. 
Και όλα αυτά, για ένα σχόλιο (που είχε ήδη αφαιρεθεί από το blog μου), που δεν γράφτηκε από εμένα και του οποίου την ανωνυμία καταδίκασα!
Η περιπέτειά μου όμως αυτή, αποτέλεσε μεγάλη ευκαιρία να δω από κοντά αυτούς που μου συμπαραστάθηκαν και τους ευχαριστώ ειλικρινά: 
Τον Δήμαρχο Β. Ξύδη, τον πρώην Δήμαρχο Δ. Νικολάου, τον πρόεδρο του ΔΣ Ηλία Αποστολόπουλο, τους δημοτικούς συμβούλους Δημήτρη Τούτουζα, Αλέξανδρο Νομικό, Γιάννη Κεχρή, Θανάση Αυγουρόπουλο, τους συναδέλφους μου Χάρη Κουγιουμτζόπουλο, Πέτρο Καραμανέα, Κώστα Δεληγιάννη, τον πρώην Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Αντώνη Πολύδωρα, τον Θανάση Βαλυράκη, τον Δημήτρη Οικονόμου. 
Επίσης ευχαριστώ τον φίλο Παναγιώτη Αλεξόπουλο ο οποίος έφτασε σχεδόν πρώτος στο Αστυνομικό τμήμα για να μου εκδηλώσει την συμπαράστασή του, όπως επίσης ευχαριστώ τον  φίλο Μάρκελο και τον αγαπητό Κώστα Τίγκα. 
Αν έχω παραλείψει το όνομα κανενός ας με... συμπαθά. Φταίει η φόρτιση των ημερών. 
Ευχαριστώ και πάλι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου