Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ!!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ν' ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ!!!Η χώρα βυθίζεται στην οικονομική καταστροφή, μαραζώνει και ο λαός φτωχοποιείται ραγδαία!
Και ακόμη-λένε- δεν είδαμε τίποτε! Ο κόσμος δεν ασχολείται πια με το τι γίνεται στην πόλη του. Ένα  φαινόμενο αδιαφορίας που είχε λάβει διαστάσεις επί δημαρχίας Σκούρτη, τώρα γιγαντώνεται λόγω κρίσης. Η ανεργία, η δυστυχία, η κατάθλιψη και κυρίως το σκοτεινό, αβέβαιο αύριο, έχουν κάνει αδιάφορους τους πάντες για τα τοπικά δρώμενα.
Εμείς ανασύρουμε από το αρχείο  του youtube ένα επεισόδιο που συνέβη πριν από τρία χρόνια στα δημοτικά συμβούλια Χολαργού. Απίστευτες σκηνές! Ο Νικολάου (τότε Δήμαρχος Χολαργού)  ως ταύρος σε υαλοπωλείο όρμηξε εναντίον του εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" , τρελαμένος από όσα άκουγε να του λέει! Ο Νικολάου είχε γίνει τούρμπο και ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος που έπαιρνε με την κάμερα το φοβερό ντοκουμέντο, δεν ήξερε πού να πρωτο-στρέψει τον φακό!
Παντού χαμός! Τελικά τον Νικολάου τον έβγαλαν σηκωτό από την αίθουσα οι κ.κ. Καραμπάσης-Αυγουρόπουλος!
Πολλές φορές αυτά που γίνονται την μια στιγμή και σε κάνουν τούρμπο, μετά τα αναπολείς ή τα βλέπεις στο youtube και σκας στα γέλια!
Πού τέτοια μεγαλεία σήμερα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου