Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Β. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΣΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Ο.Τ. 118


"Είναι γνωστό πως η νέα δημοτική αρχή έχει επιλέξει μια στρατηγική σύγκρουσης με τους πάντες και τα πάντα από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων της.

 
Την Τετάρτη προτίμησε πέρα από το να διχάσει την πόλη σε πολιτικό επίπεδο ώστε να δημιουργήσουμε από κοινού ένα διεκδικητικό μέτωπο για το μετρό, να προσβάλλει ένα Σύλλογο με ιστορία και προσφορά στη γειτονιά του Τσακού.
 Η δημοτική αρχή επέλεξε όπως προέκυψε από το αποτέλεσμα σκόπιμα να παίξει με την υπομονή των ενεργών συμπολιτών μας κρατώντας τους μέχρι αργά στην αίθουσα, ασκώντας κριτική για την απουσία περισσότερων Τσακιωτών και αποσύροντας τελικά το θέμα.
 Αντίθετα, η παράταξή μας υιοθέτησε το αίτημα του Συλλόγου να συζητηθεί το θέμα του ο.τ. 118 πρώτο και είναι αυτή η πίεση του κόσμου που οδήγησε τη δημοτική αρχή σε στροφή 180 μοιρών και από τη συνηθισμένη μοιρολατρική της αντίληψη στην προσφυγή στο ΣτΕ για να αναιρεθεί η απόφαση της άρσης της απαλλοτρίωσης.
 Ο Σύλλογος του Τσακού έχει μεγάλη προσφορά στην Αγία Παρασκευή όλα τα χρόνια της ύπαρξής του σε θέματα πυροπροστασίας, δενδροφυτεύσεων, καθαρισμών και άλλων σχετικών οικολογικών δράσεων, φιλανθρωπίας αλλά και πολιτιστικών πρωτοβουλιών στην πόλη.
 Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτές τις πρωτόγνωρες συμπεριφορές που μειώνουν την προσωπικότητα των συνδημοτών μας και παράλληλα μεγαλώνουν την απαξίωση των δημοτών για τα τοπικά δημόσια πράγματα".
Βασίλης Γιαννακόπουλος
πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
Επικεφαλής "Μαζί για την Αγία Παρασκευή"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου