Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"


ΣΤΟΧΟΣ: ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΕΡΚΕΛ!!!

Έμβλημα.jpgΔεν είναι μόνον ο Τσίπρας αλλά και η "Χρυσή Αυγή" που δέχεται μπαράζ επιθέσεων ώστε να συρρικνωθεί το ποσοστό της, με αντικειμενικό σκοπό να βγει εκτός βουλής και να ευνοηθεί ο Σαμαράς. Η πολιτική Σαμαρά και των δανειστών έχει επικεντρωθεί σε δύο κύρια μέτωπα: Στην συρρίκνωση του Τσίπρα και στην εξουδετέρωση της "Χρυσής Αυγής". Θεωρούν ότι ο πόλεμος εναντίον αυτών των κομμάτων θα αποφέρει την πολυπόθητη πρωτιά στη Ν.Δ. και συνεπώς την σύσταση κυβέρνησης συνεργασίας με το δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ. Όλα αυτά για να υπακούσουν στις εντολές Μέρκελ και να εφαρμόσουν πιστά το Μνημόνιο του θανάτου σε βάρος των Ελλήνων. 
Η παρακάτω ανακοίνωση είναι από το γραφείο τύπου της "Χρυσής Αυγής":

"Εντείνεται ο βρώμικος πόλεμος εις βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών, που με τη στήριξη μισού εκατομμυρίου Ελλήνων,αποτελούν τον απόλυτο κίνδυνο για το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας. Μετά τη μαζική επίθεση λάσπης εις βάρος της Χρυσής Αυγής, οι διεθνείς παράγοντες που κρύβονται πίσω από αυτό το κύμα των επικοινωνιακών επιθέσεων, προέβησαν σε μία ακόμη βρώμικη και παράνομη ενέργεια εις βάρος μας. Απενεργοποίησαν - εντελώς παράτυπα και αντιδημοκρατικά - την ιστοσελίδα μας, που ενημέρωνε καθημερινά ένα εκατομμύριο Έλληνες πολίτες. Η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής είναι το μοναδικό ελεύθερο βήμα του κόμματος, το μοναδικό μέσο επικοινωνίας μας με τον λαό. 

Χτυπώντας την Χρυσή Αυγή νομίζουν πως θα ελέγξουν το κύμα της οργής των Ελλήνων ενάντια στην ξενοκρατία. Είναι δεδομένο πως πίσω και από αυτή την παράνομη ενέργεια κρύβονται μεγάλοι διεθνείς παράγοντες, που τις τελευταίες ημέρες έχουν σκορπίσει εκατομμύρια ευρώ, με σκοπό να φθείρουν το Εθνικιστικό Κίνημα. Απατώνται οικτρά. Η Χρυσή Αυγή ενισχύεται καθημερινά, γιγαντώνεται και πολύ σύντομα θα είναι πανίσχυρη και θα ξεριζώσει το απόστημα της ξένης κατοχής από την Ελλάδα

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ!

Νέα συντονισμένη επίθεση (DDoS attack - Denial of Service) δέχεται από χθες το βράδυ η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής - www.XryshAygh.com 
Το μέγεθος της επίθεσης είναι πολλαπλά gigabytes και ο server μας λαμβάνει δεκάδες εκατομμύρια πακέτα ανά δευτερόλεπτο. Πιθανή εμπλοκή των Anonymous.
Όλα αυτά, λίγες μόλις μέρες μετά την παράτυπη και απαράδεκτη κατάργηση του ιστολογίου μας από την wordpress.
Έχουν πάθει στην κυριολεξία αμόκ με τη συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής. Περαστικά τους…
Το πρόβλημα θα λυθεί εντός των επομένων ωρών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου