Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ;


 ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΥΓΚΟΛΛΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΕΝΟ ΧΕΡΙ 

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι σκληρό. Είναι όμως η πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν οι γιατροί σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ προσπαθούν να μας κάνουν καλά. 

Είναι το βίντεο της συγκόλλησης ενός κομμένου χεριού και πως ο γιατρός με λεπτές μικροχειρουργικές μεθόδους το επαναφέρει στον ασθενή. Ο Ράσντι, έχασε το χέρι του σε εργατικό ατύχημα. Η δαγκάνα ενός εκσκαφέα του το έκοψε σύριζα ακριβώς στη μέση της παλάμης. Ιστοί, νεύρα και κόκαλα διαμελίστηκαν...

Οι συνάδελφοι του συνέλεξαν το κομμένο άκρο και με τη βοήθεια των νοσοκόμων το τοποθέτησαν σε ειδική κύστη και σε πάγο και το μετέφεραν στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί μελέτησαν το κόψιμο, έβγαλαν ακτινογραφίες και στη συνέχεια υπέβαλλαν τον τραυματία σε μια πολύωρη επέμβαση προκειμένου να επαναφέρουν το κομμένο άκρο. Φυσικά αυτή είναι η πρώτη επέμβαση και θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές. 
ΕΡΩΤΗΜΑ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ": Τέτοιους χειρουργούς που κάνουν θαύματα χρειάζεται και η ελληνική οικονομία. Να την συγκολλήσουν για να μπορέσει να επαναλειτουργήσει. Οι αλμπάνηδες Σαμαράς και Βενιζέλος θα σώσουν την οικονομία; Αυτοί την αποτελείωσαν σε χρόνο ρεκόρ! Μαζί βεβαίως με τον ...αρχιδιχειρουργό ΓΑΠ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου