Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ! ΒΑΛΤΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ

LOYKETO-EFORIES
Eπικροτούμε την 48ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕ – ΔΟΥ) και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπουργείου Οικονομικών (ΟΣΥΟ). Μακάρι η απεργία τους να συνεχιστεί εσαεί (ναι, εσαεί) και να μην ανοίξουν ποτέ τις εφορίες. 
Άσε μετά τον Σαμαρά να ξαναεπιστρατεύει τους υπαλλήλους για να λειτουργήσει το κράτος! Ποιο κράτος ρε, Το κράτος ληστής των πολιτών; Αυτό το κράτος να μην λειτουργήσει ποτέ. ΛΑΜΟΓΙΑ!  Πολιτικοί-κλέφτες! Φάγατε τα λεφτά από τα Δημόσια Ταμεία, ξεσκίσατε τα λεφτά των ασφαλισμένων και τώρα τους παίρνετε ό,τι τους έχει απομείνει με άγριες φορολογίες. Τους παίρνετε τα σπίτια των πατεράδων τους και τα αγροτεμάχια. Είστε κράτος ΛΗΣΤΩΝ. Αυτό το κράτος να μην λειτουργήσει ποτέ και να βάλει λουκέτο. Και όλη η πολιτική μούργα να περάσει από το δικαστήριο. Κάνατε δίκη για τον Τσοχατζόπουλο και νομίζετε ότι εκεί αρχίζουν και τελειώνουν τα εγκλήματα των πολιτικών της λαμογιάς, της κλεψιάς και της καταστροφής της Πατρίδας; 

Γι' αυτό λοιπόν προτρέπουμε τους συνέλληνες εφοριακούς να κλείσουν διά παντός τις εφορίες!
Στις 10.30 προγραμματίζεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας τους στην πλατεία Κοραή.
«Η διάλυση των υπηρεσιών (εφορίες, ΓΓΠΣ, Ν.Π. ΥΠΟΙΚ κλπ), η ιδιωτικοποίηση των αντικειμένων, η ενοχοποίηση των εργαζομένων κλπ, έχουν ετοιμάσει το έδαφος. Το επόμενο στάδιο είναι οι απολύσεις», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση των δύο ομοσπονδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου