Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΚΟΠΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ!

ploio-syria1
Το βαπόρι για τη Συρία βούλιαξε έξω απ' την Ινδία.Πνίγηκαν πριν πνίξουν στο αίμα

από Βρυξέλλες , Πορφύρης Δημήτρης -Σταφυλά Πηνελόπη
Το Confort , καύχημα του στόλου της ναυτιλιακής εταιρίας ΜΟL (Mitsui Osk Lines), ναυάγησε οριστικά χθές στον Ινδικό Ωκεανό, ανοικτά της Υεμένης. Πραγματοποιούσε διαδρομή Σιγκαπούρη-Tζέντα Σαουδικής Αραβίας. Στις 17 του μήνα παρουσίασε ρήγμα λόγω κακοκαιρίας (κατά την εταιρεία) ή από υπερφόρτωση σύμφωνα με άλλες πηγές. Το στίγμα του πλοίου κατά την εκδήλωση του ρήγματος σύμφωνα με το Ινδικό πρακτορείο Ιndo-asian news service ήταν 200 μίλια από τις ακτές Υεμένης και 840 δυτικά του Μουμπάι.Στις 18 Ιουνίου κόπηκε στα δύο (δελτίο τύπου εταιρείας) , με τα δυο τμήματα να βρίσκονται από τις 19/06/13 σε απόσταση 20 ναυτικών μιλίων μεταξύ τους. Το 26μελές πλήρωμα διασώθηκε εγκαταλείποντας το πλοίο με 3 σωστικές λέμβους ενώ τον συντονισμό της όλης επιχείρησης είχε η Ινδική Ακτοφυλακή του Μουμπάι. Το πλήρωμα περισυνέλεξε το Υantian Express της γερμανικής ναυτιλιακής Ηapag Lloyd .Κατασκευάστηκε το 2008 στα γιαπωνέζικα ναυπηγεία Mitsubishi, μήκους 316 μ. Τα containers διασκορπίστηκαν στον Αραβικό Κόλπο.
ploio-syria2
Τα 4382 containers που μετέφερε σύμφωνα με το ρώσσικο πρακτορείο Νewsport και συριακά τηλεοπτικά μέσα, περιείχαν βαρύ οπλισμό για ανεφοδιασμό του « Ελεύθερου Συριακού Στρατού » που διαθέτει στις τάξεις του αδίστακτες τζιχαιστικές ομάδες που καθοδηγούνται από θρησκευτικούς ηγέτες Σαουδικής Αραβίας και Κατάρ ενώ παράλληλα χρηματοδοτούνται από τις χώρες αυτές. Τα ρωσο-συριακά ειδησεογραφικά ανακοινώνουν την πληροφορία ότι ο οπλισμός ήταν αμερικανικής προέλευσης και είχε φορτωθεί από αμερικανικό οπλοστάσιο που εδρεύει στη Σιγκαπούρη με τελικό προορισμό το λιμάνι Άκαμπα της Ιορδανίας.
Η είδηση για το ναυάγιο του πλοίου που θα ανεφοδίαζε με πυρομαχικά τις αποδυναμωμένες στρατιές της αντιπολίτευσης ανακούφισε το Συριακό Στρατό και αναθέρμανε τις ελπίδες του λαού που κατά κοινή ομολογία δυτικών μέσων και μυστικών δημοσκοπήσεων του ΝΑΤΟ σε ένα ποσοστό 70% (+10% ουδέτεροι) έχει συνταχθεί με το κυβερνητικό στρατόπεδο.
ploio-syria3
Αυτή τη φορά δεν ακούστηκαν οι ιαχές « Aλλάχ Ακμπάρ » που μας είχαν συνηθίσει οι τρομοκράτες όταν επιδίδονταν επιτυχώς σε φρικαλεότητες και θηριωδίες διαπράττοντας εγκλήματα πολέμου έναντι αμάχων και αιχμαλώτων, αλλά το « Ελ Μαλαγικέ Μάανα » (Οι Άγγελοι είναι μαζί μας) !
ploio-naufrage
stavros
olympiada.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου