Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΕΡΧΟΝΤΑΙ...ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΌ! ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ "ΓΩΝΙΑ"

Η μεγάλη κρίση τώρα αρχίζει! 
Μία συμπαθής επιχείρηση, το ψητοπωλείο-ταβέρνα "Γωνιά" στην 2η στάση Χολαργού, δεν υπάρχει πια. Έβαλε λουκέτο και όπως πληροφορούμαστε το κακό είναι μεγαλύτερο μια και ο επιχειρηματίας με την οικογένειά του μεταναστεύει στην Ελβετία. Απηυδησμένος, εγκαταλείπει την Πατρίδα. Η άθλια κυβέρνηση των δοσιλόγων και υπηρετών των τοκογλύφων, τσάκισαν τον επαγγελματία στους δυσβάσταχτους φόρους. Με τον ΦΠΑ εστίασης στο 23%, ο  επαγγελματίας δεν άντεξε. Περίμενε τον Πρωθυπουργό-λαμόγιο (κοινώς ψεύτη) να υλοποιήσει την προεκλογική του υπόσχεση για μείωση στον ΦΠΑ εστίασης αλλά για μια ακόμη φορά κατάλαβε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά τον ενέπαιξε. Η τρόικα το ξεκαθάρισε προ ημερών: "Γιοκ στη μείωση του ΦΠΑ εστίασης"! Έτσι, οι ελπίδες του για ανάκαμψη της δουλειάς της συγκεκριμένης επιχείρησης, θάφτηκαν στις πομφόλυγες του Σαμαρά και του Στουρνάρα. 

Οι τροϊκανοί θέλουν να "θάψουν" τις επιχειρήσεις με μεθοδευμένο σχέδιο και οι πολιτικοί ολετήρες που καμώνονται τους οικονομολόγους, είναι στυγνοί υπηρέτες τους. Σκοτώνουν τις επιχειρήσεις. 
Όταν μάλιστα, δίπλα στους Σαμαράδες και τους Στουρνάρηδες, έχεις δημάρχους να εκτελούν πειθήνια τις εντολές της τρόϊκας (κατέβασμα των επιγραφών των εκαταστημάτων) τότε, πώς να μην βάζουν λουκέτο οι επιχειρήσεις;
Ο συγκεκριμένος επαγγελματίας πήρε την οικογένειά του και τα μπογαλάκια του και μεταναστεύει για Ελβετία. 
Η Ελλάδα χάνεται!!
Σύμφωνα δε  με πληροφορίες, το επόμενο διάστημα αναμένονται και άλλα παρόμοια λουκέτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου