Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΤΙ ΑΓΟΡΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙ! ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΟ!

STATHMOS-PAIDIKOS
Από εδώ και πέρα, όποιος διδάσκει τα παιδιά, είτε δάσκαλος στο σχολείο, είτε γονιός στο σπίτι, ότι ο γάμος είναι μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, θα στιγματίζεται ως «φανατικός» και στην πρώτη περίπτωση θα χάνει την δουλειά του και στην δεύτερη, πιθανόν, τα παιδιά του!
Δάσκαλος σε παιδικό σταθμό των ΗΠΑ είπε σε ηλικίας 3 ετών αγοράκι ότι όταν μεγαλώσει, θα είναι σε θέση να παντρευτεί ή ένα αγόρι ή ένα κορίτσι. Η ταυτότητα του αγοριού προστατεύεται, αλλά ένας από τους γονείς του, έγραψε μια επιστολή σε μια τοπική εφημερίδα για το περιστατικό.
Aν ο «γάμος» των ομοφυλόφιλων θεωρηθεί νόμιμος, τότε θα υπάρξει νομική υποχρέωση να διδάσκεται στα μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης ότι οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις είναι φυσιολογικές, όπως επίσης και οι γάμοι μεταξύ ομοφυλοφίλων. Και το αμέσως επόμενο βήμα είναι να καταργηθούν οι όροι «μητέρα»-«πατέρας, αλλά θα επικρατήσουν οι όροι «γονέας Α» και «γονέας Β»!!! Κοινωνία Σόδομα και Γόμορρα! Αυτό τον πολιτισμό φέρνουν στην Ελλάδα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου