Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΙΔΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΑΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ:ΣΟΥΝΙΤΗΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΤΕΜΕΝΟΣ 53 ΣΙΙΤΕΣ


TEMENOS
Στην διάρκεια της προσευχής της Παρασκευής ένας σουνίτης τρομοκράτης, πιθανότατα σαλαφιστής της ισλαμικής αδελφότητας, δρώντας ως κομάντο αυτοκτονίας πυροδότησε βόμβα σε σιιτικό τέμενος. Η βόμβα πέραν της εκρηκτικής ύλης περιείχε και μεταλλικά σφαιρίδια ώστε να μεγιστοποιηθεί ο πόνος και η σφαγή.
pakistanischer-moscheeΑπό την έκρηξη πέθαναν ακαριαία 53 άτομα και 100 περίπου τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων και παιδιά. Όπως μετέδωσε η πακιστανική τηλεόραση, στο δάπεδο του τεμένους υπήρχαν διάσπαρτα ανθρώπινα μέλη και οι εικόνες ήταν τόσο φρικτές και ανατριχιαστικές που αναγκάστηκαν να διακόψουν την τηλεοπτική σύνδεση. Το συγκεκριμένο σιιτικό τέμενος βρίσκεται στην πόλη Jamrud στα σύνορα με το Αφγανιστάν και σε απόσταση ολίγων χιλιομέτρων από την μεγάλη πόλη Peshawar.
To τελευταίο διάστημα οι σφαγές μεταξύ σουνιτών - σιιτών παίρνουν στην κυριολεξία εκρηκτικές διαστάσεις και εντάσσονται στα πλαίσια της Συριακής διαμάχης και των Αμερικανοσιωνιστικών σχεδιασμών για την περιοχή. Έχουμε αναφερθεί σχετικά στην ιστοσελίδα μας για τις αντιθέσεις που υπάρχουν μεταξύ αυτών των ισλαμικών δογμάτων και για την επικείμενη μεταξύ τους σύγκρουση. Η καθημερινή βία μεταξύ σουνιτών-σιιτών που παρατηρείται στην Μέση και Εγγύς Ανατολή θα μεταφερθεί πέραν πάσης αμφιβολίας και στους δρόμους και τις συνοικίες της Ελλάδας.
Κυρίως αυτή η θρησκευτική βία θα μεταφερθεί στην Αθήνα όπου κάποιοι πολιτικάντηδες θέλουν να προχωρήσουν στην ανέγερση τεμένους. Τέμενος στην Αθήνα ή οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα θα σημάνει αυτόματα εμφάνιση και μεγιστοποίηση της ενδοϊσλαμικής βίας που ήδη υποβόσκει στους λαθρομετανάστες ισλαμιστές δολοφόνους. Πέραν δηλαδή των ληστειών, βιασμών και δολοφονιών Ελλήνων πολιτών θα ζήσουμε και επιθέσεις αυτοκτονίας με θύματα όχι μόνον ισλαμιστές αλλά και Έλληνες που θα θεωρηθούν από τους προδότες πολιτικούς μας παράπλευρες απώλειες.
Έξω από την Ελλάδα όλοι λαθρομετανάστες. Τώρα! Πριν θρηνήσουμε θύματα από ισλαμικές επιθέσεις αυτοκτονίας.
xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου