Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2012-2013



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με το τουρνουά 3x3 των ακαδημιών, σαν αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, ολοκληρώνεται η αθλητική περίοδος 2012-2013 για τον "ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ". Η αθλητική χρονιά όχι μόνο υπήρξε συνέχεια της ανοδικής, από κάθε άποψη, πορείας του συλλόγου αλλά καταγράφεται και σαν η πιο πετυχημένη περίοδος των τελευταίων ετών.
ΠΑΙΖΩ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ - ΜΑΘΑΙΝΩ - ΔΙΑΚΡΙΝΟΜΑΙ

Ακαδημίες.

Ο αθλητισμός για τα παιδιά είναι πάνω από όλα διασκέδαση, υγεία, άσκηση για την άμιλλα, δημιουργική απασχόληση και εκπαίδευση για τη συνεργασία. Ο συνεχόμενα αυξανόμενος αριθμός παιδιών, που αθλούνται στις ακαδημίες του συλλόγου, αποδεικνύει με τον πιο πειστικό τρόπο ότι ο σύλλογος βαδίζει σταθερά πάνω σ'αυτό τον δρόμο. Η εμπιστοσύνη των γονιών είναι η καλύτερη επιβράβευση για την προσεκτική και ουσιαστική δουλειά που γίνεται. Οι μικροί αθλητές των ακαδημιών της "ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ" διακρίθηκαν για μια ακόμα χρονιά σε όποιο τουρνουά συμμετείχαν.

Γεννηθέντες 2004.       1η θέση τουρνουά ΠΑΚ

2003.    1η θέση τουρνουά ΙΚΑΡΟΣ

2002.    1η θέση ΕΣΚΑ & 2η θέση τουρνουά ΠΑΚ

2001.    1η θέση τουρνουά ΙΚΑΡΟΣ

2000.    2η θέση τουρνουά ΙΚΑΡΟΣ & 16-αδα ΕΣΚΑ

και ακολουθούν τα τμήματα των μικρότερων ηλικιών έτοιμα να πάρουν σειρά στις επιτυχίες και τις διακρίσεις.

Ανδρικό τμήμα

Κανένας αμειβόμενος αθλητής, μεταγραφές χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα, προπονήσεις να τελειώνουν συνήθως αργά το βράδυ, εξαντλητική προετοιμασία και μοναδικό κίνητρο η αγάπη για το μπάσκετ και τον αθλητισμό, ήταν τα συστατικά της μεγαλύτερης αγωνιστικής επιτυχίας στην 28-χρονη ιστορία του συλλόγου. Η άνοδος στην ΑΈΣΚΑ. Η προετοιμασία για την καλύτερη δυνατή παρουσία στη μεγάλη τοπική κατηγορία ξεκίνησε.



ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΑΝΘΡΩΠΙΑ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Η κοινωνία μας δοκιμάζεται σκληρά, και πολλοί συνάνθρωποι μας αγωνίζονται για τα βασικά. Οι οργανωμένες ομάδες όπως οι αθλητικοί σύλλογοι μπορούν και πρέπει να παίξουν σημαντικό ρόλο στην κοινωνική αλληλεγγύη. Κάνοντας τα πρώτα βήματα σε αυτή τη κατεύθυνση, ο "ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ", δραστηριοποιήθηκε και έξω από τους αθλητικούς χώρους:

  Συγκέντρωση υλικών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, μέσα από αθλητικούς αγώνες.

  Κινητοποίηση για συμμετοχή στις εθελοντικές αιμοδοσίες του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Παπάγου.

  Συνδιοργάνωση Χριστουγεννιάτικου τουρνουά 3x3 για την ενίσχυση δοκιμαζόμενων συμπολιτών.

  Δωρεάν πελματογραφικός έλεγχος για τα παιδιά των ακαδημιών (συνεργασία με ΙΑΣΩ).

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί πιο οργανωμένα, πιο ουσιαστικά για μεγαλύτερη κινητοποίηση και συμμετοχή. Πάνω από όλα για να γνωρίσουν τα παιδιά τη σημασία και την ομορφιά της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου