Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΟΚ-ΕΝΤΟΛΗ! "ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ"!!!


ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΔΕΝΔΙΑ: ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ! ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!
Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο, στοχοποίησε την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και παράλληλα (σύμφωνα με νέες εντολές) κάθε Έλληνα που φέρει τα διακριτικά της ελληνικής σημαίας στα ρούχα ή στο σώμα του! Επειδή η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιεί κατά κόρον την ελληνική σημαία, προφανώς από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως θεώρησαν ως έξυπνη ιδέα να σταματούν και να υποβάλουν σε σωματικό έλεγχο οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη φέρει την ελληνική σημαία στο πέτο, στα ρούχα ή και στο σώμα του (τατουάζ), ως εν δυνάμει ύποπτο για τέλεση κακουργηματικών πράξεων! Ακόμη και διαφημιστικό καπέλο με την ελληνική σημαία να φοράει, εκλαμβάνεται ως ύποπτος και η αστυνομία τον σταματάει για να τον υποβάλει σε σωματικό έλεγχο και να ερευνήσει ό,τι κουβαλάει πάνω του!
Αυτές είναι οι εντολές που έχουν δοθεί στα αστυνομικά όργανα κι ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα στις 7.00 στη συμβολή της Λ. Κηφισίας και Φειδιπίδου. Νεαρός που φορούσε στολή παραλλαγής από αυτές που πουλούν στο Μοναστηράκι και καπέλλο με το εθνόσημο, περπατούσε αμέριμνος όταν ξαφνικά δίπλα του σταμάτησε ένα περιπολικό της Αστυνομίας. Λίγα μέτρα πιο πίσω του ερχόταν μεσήλικας κύριος ο οποίος φορούσε στο πέτο του το εθνόσημο.
Από το περιπολικό εξήλθαν δυο άτομα κι έβαλαν στην άκρη τον νεαρό για να τον υποβάλουν σε σωματικό έλεγχο. Ο κύριος που ερχόταν πίσω, ξαφνιάστηκε. Πλησίασε τα αστυνομικά όργανα και ρώτησε: "Τι έκανε ρε παιδιά και ψάχνετε τον νεαρό;".  Αμέσως, δεύτερο περιπολικό ήρθε και σταμάτησε δίπλα στο προηγούμενο από το οποίο κατέβηκαν αστυνομικά όργανα και απευθύνθηκαν προς τον μεσήλικα κύριο: "Κάντε στην άκρη να σας υποβάλουμε σε σωματικό έλεγχο"! 
Ο κύριος αιφνιδιάστηκε: "Τι έκανα κύριοι;", ρώτησε. Η απάντηση ήταν άμεση: "Φοράτε το εθνόσημο στο πέτο και όποιος φοράει το εθνόσημο έχουμε λάβει εντολές να τον ελέγχουμε"
Ο κύριος σοκαρίστηκε: "Για ποιο λόγο, με ελέγχετε; Είναι κακό να φοράω το εθνόσημο;", ρώτησε. Η απάντηση που έλαβε ήταν ακόμη περισσότερο σοκαριστική: "Θεωρείστε ύποπτος για κακουργηματικές πράξεις"! 
Του έδιναν αυτές τις απαντήσεις την ίδια ώρα που τα αστυνομικά όργανα φορούσαν το εθνόσημο στα διακριτικά της στολής τους! Ο μεσήλικας κύριος τους ρώτησε: "Κι εσείς δεν φοράτε το εθνόσημο; Θεωρείστε ύποπτοι για τέλεση εγκληματικών πράξεων;". 
Ένα αστυνομικό όργανο απάντησε: 'Κύριε, σας ζητούμε συγγνώμη. Δεν συμφωνούμε με αυτά που γίνονται αλλά τι να κάνουμε, αυτές είναι οι εντολές που έχουμε δεχτεί"!!! Ο μεσήλικας συνέχισε: "Ακόμη και αυτοί που έχουν ελληνική σημαία στο μπαλκόνι τους, θεωρούνται ύποτποι;"! 
Η απάντηση ήταν καταλυτική: "Ακόμη και αυτοί"! 
Καταλάβατε συνέλληνες; Εάν δεν θέλετε να θεωρηθείτε μέλος της Χρυσής Αυγής και κατ' επέκταση ως ύποπτος εγκληματικών πράξεων, κατεβάστε την ελληνική σημαία από το μπαλκόνι σας!!!
Υποκείμεθα στις νέες εντολές που εκπορεύονται από την πολιτική ηγεσία της χώρας!!!  Εκεί μας έφτασαν οι πολιτικάντηδες. 

Τα στοιχεία του μεσήλικα κυρίου είναι στην διάθεσή μας. Μάλιστα μάς έστειλε και το ακόλουθο μήνυμα: "Η κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου που καταδυναστεύει τον τόπο μας, διώκει κάθε τι ελληνικό, αρπάζει τις περιουσίες μας και ισοπεδώνει τα ιερά και τα όσια του Γένους μας. Όποιος φέρει την ελληνική σημαία θεωρείται ύποπτος εγκληματικών πράξεων!!! Η τρομοκρατία των διεφθαρμένων δεν θα περάσει. Όσοι ζωντανοί αντισταθείτε. Ή ταν ή επί τας".

4 σχόλια:

  1. Δηλαδή… στις εθνικές επετείους σημαία τέλος. Εκκλησίες σημαία τέλος. Δημόσια καταστήματα σημαία τέλος … Θα θεωρούνται Χυσαυγίτες. Ε ρε τι κάνει μια καράφλα. Την βαρεί ο Ήλιος κι ο αέρας και κατεβάζει μαλακίες…… Τέτοιοι που είμαστε τέτοιους θέλουμε… Περαστικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tό ντοκουμέντο τής ντροπής τό οποίο αποδεικνύει τήν ανοχή καί ανάμειξη εμμέσως τών αρχών ασφαλείας στήν εξάπλωση τής βίας. Κάποιοι αρμόδιοι θά πρέπει (καί έχουν τήν ευθύνη) νά σταματήσουν όσους κάνουν πλάτες στούς τρομοκράτες-σωτήρες τού λαού. Απλά εξυπηρετούν τά σχέδια τής εκτροπής τής δημοκρατίας καί συνεισφέρουν τά μέγιστα στό έγκλημα κατά τής χώρας. Καταλαβαίνεται τώρα γιατί διαλύονται οί συγκεντρώσεις καί μέ τήν ανοχή ποιών; Καί ένα ερώτημα κρίσεως: Από τήν στιγμή κατά την οποία ο τραγικός δολοφόνος Ρουπακιάς παραδέχτηκε αμέσως τήν ενοχή του γιά τήν δολοφονία τού τραγικού Φύσσα (τό συμβάν είχε δύο τραγικά θύματα…) τί νόημα είχαν οί έρευνες στά γραφεία τής Χρυσής Αυγής; Επικοινωνιακό τρύκ γιά τήν συγκάλυψη τών ευθυνών ...!


    http://www.youtube.com/watch?v=y_pOI0iJ8B4


    Κάι παρακάτω ένα αποκαλυπτικό ντοκουμέντο γιά τόν κο Δένδια.


    Την «Χρυσή Αυγή» ψηφίζουν ο 1 στούς 2 αστυνομικούς όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα των εκλογών τού 2012…!
    Εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ 11/5/2012
    Βασίλης Γ. Λαμπρόπουλος

    Ενας στους δύο αστυνομικούς ψήφισαν «Χρυσή Αυγή»
    Τι δείχνουν τα αποτελέσματα στα εκλογικά τμήματα στα οποία ψηφίζει το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.

    Περισσότεροι από ένας στους δύο αστυνομικούς ψήφισαν «Χρυσή Αυγή»! Το εντυπωσιακό αυτό στοιχείο φαίνεται να προκύπτει από την ανάλυση των ψήφων σε εκλογικά τμήματα της πρωτεύουσας-κυρίως στις περιοχές των Αμπελοκήπων και στην Καισαριανή- όπου ψηφίζουν μαζικά περίπου 5.000 αστυνομικοί που υπηρετούν σε αστυνομικές υπηρεσίες της Αθήνας.

    Στα περισσότερα από τα τμήματα στα οποία ψηφίζουν οι αστυνομικοί -όπως κι άλλοι πολίτες- το ποσοστό της «Χρυσής Αυγής» κυμαίνεται από 19-24% κι είναι το μεγαλύτερο που παρατηρείται σε ολόκληρη την πρωτεύουσα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η οργάνωση σε περιοχές όπως ο Αγιος Παντελεήμονας ή η Κυψέλη, όπου θεωρείται ότι έχει ισχυρά ερείσματα, συγκεντρώνει ποσοστό από 15 έως 18%!

    Η ανάλυση των ψήφων που έλαβε η «Χρυσή Αυγή» σε 11 εκλογικά τμήματα της Α΄ Αθηνών είναι εντυπωσιακή. Σ΄αυτά ψηφίζουν – με βάση ειδικούς εκλογικούς καταλόγους- χιλιάδες αστυνομικοί που υπηρετούν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και σε υπηρεσίες όπως η Άμεση Δράση, η ΔΙΑΣ, η Ασφάλεια Αττικής κι άλλες. Τα τμήματα αυτά- από το 806 ως και το 816 εκλογικό τμήμα-,βρίσκονται στα σχολικά συγκροτήματα στην οδό Αμπελακίων 24 και στην οδό Πανόρμου, κοντά στην έδρα του Μεγάρου της ΕΛ.ΑΣ, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

    Στα εν λόγω τμήματα η «Χρυσή Αυγή» έρχεται πρώτο κόμμα και το ποσοστό της κυμαίνεται από 18,64% (στο 813ο εκλογικό τμήμα) έως 23,67% (στο 816ο εκλογικό τμήμα). Επιπλέον η «Χρυσή Αυγή» έλαβε ποσοστά 23,08% στο 811ο εκλογικό τμήμα, 22,7% στο 808ο εκλογικό τμήμα και 22,2 στο 806ο.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο κάτω σε εκλογικά τμήματα της οδού Τσόχα, όπου δεν ψηφίζουν οι αστυνομικοί, το ποσοστό της «Χρυσής Αυγής» πέφτει στο 12-14%. Αν συνυπολογισθεί ότι κατά μέσο όρο σε κάθε ένα από αυτά τα τμήματα, όπως προκύπτει εξάλλου και από τους εκλογικούς καταλόγους, ψηφίζουν περίπου 550-700 άτομα κι ο αριθμός των αστυνομικών που ψηφίζουν σ΄αυτά κυμαίνεται από 20% ως 30% επί του συνόλου των ψηφισάντων, τότε με την σχετική αναγωγή το ποσοστό των αστυνομικών που ψηφίζουν «Χρυσή Αυγή» κινείται μεταξύ του του 45% και του 59%.

    Εκτός τούτου, σε τέσσερα αστυνομικά τμήματα της Καισαριανής, που βρίσκονται δίπλα στην έδρα των ΜΑΤ, όπου και πάλι ψήφισαν αστυνομικοί της συγκεκριμένης αστυνομικής δύναμης, η «Χρυσή Αυγή» καταλαμβάνει ποσοστό από 13 έως 19%. Το ποσοστό αυτό είναι εξ ίσου εντυπωσιακό αν συσχετισθεί με το γεγονός ότι σε γειτονικά εκλογικά τμήματα στην περιοχή του Βύρωνα η δύναμη της «Χρυσής Αυγής» είναι από 7% ως 10%.
    http://lefta-telos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτές οι ανοησίες κάνουν καλό στους Έλληνες γιατί είναι ο μόνος τρόπος να συσπειρωθούν και να πετάξουν στη θάλασσα όλους τους δοσίλογους....να παρακαλάτε να συνεχίσει ο Δένδιας τη μπουρδολογία....ο καιρός γαρ εγγύς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι λένε ρε τα ζώα !!! δεν είναι Έλληνες τότε θεωρουντε προδότες αδέρφια επανάσταση για να διώξουμε όλους τους προδότες από την Ελλάδα !!! ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή