Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ;

Αναγνώστης μας σημειώνει σε σχόλιό του: "ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ , ΤΟ... ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΤΕΜΑΧΙΣΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ. ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ"! Χθες ο γ.γ. του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπας, δήλωνε: Τσακίστε το φασισμό! Γιατί λοιπόν όπως γράφει και ο αναγνώστης μας, να μην ψάξουν και στα γραφεία του Περισσού μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις Κουρσούμπα οι οποίες μπορεί να παραπέμπουν σε κάθε είδους επίθεση εναντίον των θεωρούμενων φασιστών; 
Όλα τα παραπάνω όμως έχουν την ερμηνεία τους: 
Το σάπιο πολιτικό σύστημα έχει  ως στόχο την Χρυσή Αυγή. Εμείς δεν είμαστε με καμία Χρυσή Αυγή και εάν αποδειχτεί ότι η δολοφονία του Παύλου Φύσσα μπορεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με τα κεντρικά της Χρυσής Αυγής, θα είμαστε οι πρώτοι που θα την καταδικάσουμε. Δεν μπορεί όμως συντονισμένα να προεξοφλούν καταστάσεις τα πολιτικά λαμόγια. Το πράγμα βρωμάει. Φαίνεται ότι υπήρξε συντονισμένη επίθεση από ΜΜΕ και το βδελυρό πολιτικό σύστημα να συνδέσουν την δολοφονία του άτυχου 34χρονου ως κεντρική επιλογή της Χρυσής Αυγής. Γι' αυτό οι Βενιζέλος και άλλοι πολιτικοί ονομάζουν πλέον τη Χρυσή Αυγή "εγκληματική οργάνωση"! 
Όλοι θυμούνται την φρίκη που έζησε η φίλαθλη χώρα το 1986 στο γήπεδο Αλκαζάρ όταν ένας ξεφτίλας οπαδός, εκτόξευσε εγκληματικά φωτοβολίδα από την μια κερκίδα, σημαδεύοντας τους φιλάθλους της απέναντι κερκίδας. Ο Χαράλαμπος Μπλιώνας έπεφτε νεκρός αφού η φωτοβολίδα του έκοβε την καρωτίδα. 
Μήπως, με την ίδια λογική θα έπρεπε τότε να κατηγορηθεί όλη η ομάδα ως εγκληματική οργάνωση επειδή ο οπαδός της σκότωσε τον οπαδό της άλλης ομάδας;
Το βίντεο της δολοφονικής ενέργειας σε βάρος του άτυχου Χαράλαμπου Μπλιώνα.
Όλα αυτά τα  παράφρονα επιχειρήματα οδηγούν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις και επιδεινώνουν την ήδη τεταμένη κατάσταση, σύροντας την χώρα σε εμφύλιο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου