Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΠΩΣ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ!

 Μας λένε να πάρουμε θέση στην σημερινή τηλεοπτική κόντρα μεταξύ Τσαπανίδου - Καμμένου. Οι ευθύνες για το απαράδεκτο σόου ανήκουν και στους δύο. Δεν μπορεί να είσαι προσκεκλημένος από πασίγνωστη δημοσιογράφο που σου κάνει την τιμή να σε καλεί στην εκπομπή της και να της λες κατάμουτρα "είσαι ψεύτρα" ή "σε βαζουν και κάνεις τέτοιες ερωτήσεις"! Έστω και εάν η συγκεκριμένη ερώτηση να ήταν επιθυμία της διεύθυνσης του καναλιού να διατυπωθεί, είναι ανεπίτρεπτο να γίνεται τέτοια επίθεση από τον Καμμένο. Και πολύ περισσότερο να την αποκαλεί ψεύτρα! Ο Καμμένος είναι παρορμητικός και πολλές φορές χάνει τον έλεγχο και επιτίθεται φραστικά. 
Απαράδεκτη όμως και η στάση της Πόπης Τσαπανίδου η οποία ομολογώντας ότι προσπαθούσε να ελέγξει τα νεύρα της απευθυνόμενη στον Πάνο Καμμένο του είπα: "κανονικά έπρεπε να σας είχα πετάξει έξω από το στούντιο"! Ό,τι και να της είπε ο Καμμένος, δεν μπορεί σε προσκεκλημένο σου και δη αρχηγό κόμματος να του λές "κανονικά έπρεπε να σας είχα πετάξει έξω από το στούντιο"! Άραγε στον Σαμαρά ή στον Τσίπρα θα απευθυνόταν με τον ίδιο τρόπο αν της έλεγε τα ίδια που της είπε ο Καμμένος;
Τουτέστιν, απαράδεκτοι ήταν και οι δύο. Αν μάλιστα θέλουμε να αποδώσουμε σε κάποιον από τους δύο μεγαλύτερη ευθύνη, τότε λέμε ότι φταίει περισσότερο η κ. Τσαπανίδου. Η ίδια ήταν οικοδέσποινα αυτή έχασε τον έλεγχο και τα σκάτωσε περισσότερο από τον Καμμένο!
Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο: