Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ! ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΡΕ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ;

Το παίζουν τιμητές των πάντων. Κρυμμένοι όμως μέσα στην κουκούλα τους και στις διαδικτυακές τους τρώγλες. Πάνε να χτυπήσουν τον Βραχιολίδη χωρίς να έχουν στα χέρια τους ούτε ένα επιχείρημα. Μόνο συκοφαντίες και λάσπη μπόλικη! Θα μιλήσουμε γι' αυτή σε άλλη ανάρτηση. Πού είστε όμως ρε λαμόγια να ξεσκεπάσετε την περίπτωση Αναγνωστόπουλου; Μα αφού είστε ένα και το αυτό. Συγκοινωνούντα δοχεία. Είναι δυνατόν να πείτε κάτι σε βάρος του Αναγνωστόπουλου; Για δώστε μας απάντηση εσείς γιατί ο κ. Αναγνωστόπουλος δεν μας δίνει από τα μέσα Ιουνίου. 

Δείτε αναρτήσεις: ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ! ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ;

ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΡΑΙΟ; ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΕΚ ΧΟΛΑΡΓΟΥ;

"Από τις 23 Ιουνίου έχουμε υποβάλει ερώτημα στον πρώην Πρόεδρο του ΚΕΚ Χολαργού κ. Άγγελο Αναγνωστόπουλο να μας απαντήσει εάν έχει συνάψει εταιρεία με τον Μάνο Θηραίο. Άτομο, στο οποίο επί προεδρίας του στο ΚΕΚ Χολαργού  ανατέθηκαν εργασίες για κείμενα και επιμέλεια παραγωγής εντύπου «Περιβαλλοντική Πολιτική Δήμου Χολαργού», από τις οποίες ο κ. Θηραίος εισέπραξε 2.550 ευρώ.Μάλιστα, το όνομα του κ. Θηραίου φιγουράρει στο πόρισμα των ορκωτών Λογιστών, οι οποίοι λίγο ως πολύ αναφέρονται σε...λαμογιά!   Σε αυτό το ερώτημα ο κ. Αναγνωστόπουλος, σχεδόν δύο μήνες τώρα, τηρεί σιγήν ιχθύος ή αλλιώς, κάνει την πάπια!"

Ξέρετε κάτι εσείς ρε λαμόγια; 
Α, βέβαια, πώς δεν ξέρετε! Ιδού τι λέτε:

Εξαιρείτε τον Αναγνωστόπουλο από τους ...κακούς εκδότες! Πολύ ωραία λοιπόν. Για απαντήστε μας, τι έγινε με τον Αναγνωστόπουλο και τον Θηραίο; Ανέθεσε ο Αναγνωστόπουλος στον φίλο του...εργασίες για κείμενα και επιμέλεια παραγωγής εντύπου «Περιβαλλοντική Πολιτική Δήμου Χολαργού», από τις οποίες ο κ. Θηραίος εισέπραξε 2.550 ευρώ; Και οι δύο φίλοι έχουν από κοινού εταιρεία; Γίνανε τέτοιες λαμογιές στον Δήμο; Κι έχετε το θράσος ρε κουκουλοφόροι να μιλάτε; Ιδού λοιπόν τα...περσινά ξινά σταφύλια που θέλετε και που έχουν πολύ ζουμί! Έχουν και...φράγκα. Θα μιλήσετε ρε κουκουλοφόροι του κλισιοσκοπίου;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου