Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΛΑ ΣΕ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΠΑΛΛΗ!

ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΡΕΣΤΗ!

Σοκ προκάλεσαν σε αστυνομικούς και εισαγγελείς τα εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, πολεμικά όπλα που εντόπισαν σε κοντέινερ κατά την έρευνά τους στο μουσείο του φυγόδικου Αναστάσιου Πάλλη. Βάσει των πρώτων ενδείξεων, έχουν δημιουργηθεί στους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ υπόνοιες ότι υπάρχει σχέση με τη δράση της Χρυσής Αυγής. Σημειώνεται ότι στην πολυτελή κατοικία του επιχειρηματία βρέθηκε πλήθος ναζιστικών συμβόλων.

Συγκεκριμένα φύλλο και φτερό έκανε χθες η ΕΛ.ΑΣ το μουσείο ΠΑΛΙΣ, στο οποίο εντοπίστηκαν πολεμικά όπλα μέσα σε κοντέινερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Έθνος», η έφοδος των αστυνομικών έγινε χθες το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις στη Βάρη, ιδιοκτησίας του Αν. Πάλλη, όπου εντοπίστηκε βαρύς οπλισμός και συγκεκριμένα πολεμικά τυφέκια, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, μάλιστα, ακόμη και G3 και ΑΚ47 (Καλάσνικοφ).

Στο σημείο εστάλησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που μετέτρεψαν το μουσείο του φυγόδικου εφοπλιστή σε φρούριο, ώστε να μην μπει κανείς στον χώρο των ευρημάτων, το οποίο φυλασσόταν διαρκώς.

Σήμερα αναμένεται να γίνει πλήρης καταγραφή του οπλισμού, ενώ θα προχωρήσουν και οι απαραίτητες ενέργειες για να εξακριβωθεί η προέλευση των πολεμικών όπλων.

Στο μεταξύ όπλα και ναζιστικά σύμβολα βρέθηκαν στο σπίτι του φυγόδικου επιχειρηματία στη Βούλα Αττικής, ο οποίος φέρεται να κατηγορείται για προώθηση και χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής.

Στο σπίτι έχουν βρεθεί επιπλέον και κατασχέθηκαν:

- πιστόλι Walther 357 Magnum,

- πιστόλι Walther 9 mm,

- τέσσερα (4) πιστόλια Glock 9 mm,

- τέσσερα (4) πιστόλια Glock 0,45,

(για όλα τα παραπάνω πιστόλια - συνολικά 10 - έχει εκδοθεί άδεια

κατοχής πυροβόλων όπλων),

- βλήμα όλμου ΠΑΟ μέσα σε μεταλλικό κουτί,

- άλλες είκοσι τέσσερις (24) διόπτρες σκόπευσης στόχου,

- μεγάλος αριθμός γεμιστήρων πυροβόλων όπλων,

- πλήθος φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων,

- βαλλίστρα με διόπτρα,

- δύο (2) τόξα με μεγάλο αριθμό βελών,

- ασπίδα της Ελληνικής Αστυνομίας και

- μεγάλος αριθμός κινητών τηλεφώνων, καρτών μνήμης και SIM, βιντεοκαμερών, φωτογραφικών μηχανών, συσκευών επικοινωνίας και ασυρμάτων.

Επιπλέον βρέθηκαν, σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, ναζιστικά σύμβολα, όπως σημαίες, στρατιωτικές στολές, αγάλματα, φωτογραφίες του Χίτλερ και άλλων προσώπων της ίδιας περιόδου, κράνη, σβάστικες και άλλα αντικείμενα, εντός ειδικών χώρων (βιτρίνες), μέρος των οποίων κατασχέθηκε.

(Η φωτογραφία είναι από τα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι του εφοπλιστή στη Βούλα) 
newsbeat.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου