Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ!

Το πρόβλημα με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας
στο προάστιο μας έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας πλέον. Οι κάτοικοι σκοπεόυν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, πάντα με νομιμούς τρόπους και να διασφαλίσουν την υγεία των παιδιών του Παπάγου αλλά και τη δική τους! Το φαινόμενο με την εγκατάσταση κεραιών σε σπίτια του  δήμου μας αρχίζει να παρομοιάζεται με τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστει. Οι κάτοικοι του προαστίου μας είναι αποφαφισμένοι και αγανακτησμένοι, θα μπορούσαμε να πουμε  με αυτή την κατάσταση και ζητούν την βοήθεια όλων μας σε αυτό τον αγώνα. Το πρόβλημα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να έχουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα! 
Έτσι λοιπόν την Κυριακή στις 20 Οκτωβρίου όπως άλλωστε κάθε Κυριακή εδώ και καιρό, όλοι μας θα βρεθούμε στην πλατεία Ελευθεριας στις 11.00 το πρωί για να καταλάβουν επιτέλους πως αυτό που θέλουμε είναι η απομάκρυνση των κεραιών από τα σπίτια μας! 

Μη λέιψει κανείς! Είναι ένα ζήτημα που αφορά ΟΛΟΥΣ!!! Παρακάτω βλέπετε την πρόσκληση από τους κατοίκους Παπάγου πρός κάθε ευσυνείδητο πολίτη.
papagou-politeia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου