Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Ο ΑΔΩΝΙΣ ...ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΞΥΔΗ ΟΤΙ Ο ΕΟΠΥΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ! (ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ)


Αφού τον διαβεβαίωσε ο Άδωνις....πιάσαμε από σβέρκο!!! Ο Άδωνις δεν είχε διαβεβαιώσει ότι δεν θα αυξηθεί το εισιτήριο στα νοσοκομεία; Και τελικά το πήγε στα 25 ευρώ; Δήμαρχε, μέτρησες πόσα ψέματα εχει πει ο Άδωνις πριν βγάλεις και μ΄αυτόν φωτογραφία; Και με τον Βρούτση μια παρόμοια φωτογραφία δεν έβγαλες τις προάλλες; Αχ Δήμαρχε, ποιους βρήκες να εμπιστευτείς ; Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα!

Μετά την μεγάλη επιτυχία της παραμονής του ΕΟΠΥΥ Χολαργού ο κ. Ξύδης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:


"Διαψεύσθηκαν για άλλη μία φορά οι Κασσάνδρες του Δημοτικού Συμβουλίου (δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας) που υποστήριζαν ότι πρόκειται να καταργηθεί ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Χολαργού και ζήταγαν επίμονα (ιδιαίτερα ο κ. Περ. Ζήκας) το Δημοτικό Συμβούλιο να εκδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας και να προγραμματίσει περαιτέρω κινητοποιήσεις.  
Ουδέν αναληθέστερο αυτού, όπως διαβεβαίωσαν τον Δήμαρχον κ. Βασίλη Ξύδη τόσο ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. κ. Δημ. Κοντός (τον οποίον επισκέφθηκε στο γραφείο του μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Χρ. Δασκαλόπουλο στις 16 τρ. μηνός) όσο και ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη συνάντηση που είχε μαζί του σήμερα 18 Οκτωβρίου.
Το βέβαιο είναι ότι οι υπηρεσίες του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και τα τοπικά ιατρεία Χολαργού θα παραμείνουν στην πόλη μας και οποιαδήποτε μεταβολή θα αποσκοπεί στην παραγωγικότερη λειτουργία τους και όχι στην κατάργησή του ή στη συγχώνευσή του.
Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Βασ. Ξύδης ζήτησε επίσης την ενίσχυση των τοπικών ιατρείων με ιατρούς ειδικοτήτων που λείπουν και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως αυτό προσδιορίστηκε από τον προϊστάμενο των τοπικών ιατρείων Χολαργού και συμπολίτη μας κ. Αριστ. Παπαδημητρίου. Τόσον ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. όσο και ο Υπουργός Υγείας υποσχέθηκαν ότι θα εξετάσουν θετικά την ενίσχυσή τους σε προσωπικό.
Είναι επομένως αδικαιολόγητη οποιαδήποτε ανησυχία αφού τα ιατρεία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν τους συμπολίτες μας καθημερινά στη διεύθυνση Λ.Μεσογείων 250 από τις 07.30 το πρωί έως 18.30, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες. 
Ο Δήμαρχος
Βασίλειος Ξύδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου