Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΣ ΧΑΛΚΟ-ΑΝAΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ: "ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ;"


Με αφορμή μια ανάρτηση του κουκουλοφορικού blog του Χολαργού, ο Κώστας Δεληγιάννης μάς απέστειλε την παρακάτω επιστολή-απάντηση: 

Επειδή αυτά τα «καλά» παιδιά του «Κλισιοσκοπίου»  διαπράττουν για δεύτερη φορά το ίδιο λάθος, αναφερόμενοι στον «Αντίλογο», γράφοντας: «Ψεύτικη αποκάλυψη για δήθεν συνεργασία Κεχρή, Τούτουζα, Αποστολόπουλου με μόνο στόχο να ανησυχήσει τους υπόλοιπους υποψηφίους μπας και αρχίσει να κινείται το χρήμα στην αγορά γιατί έχουν μείνει αταίριαστα τα λαμόγια», έχω να απαντήσω μέσω του φιλόξενου «Παρατηρητή» τα εξής:

      Αφού τα «καλά» παιδιά του 
«Κλισιοσκοπίου» δεν διαθέτουν ούτε διεύθυνση ούτε αριθμό για να τους στείλω την απάντησή μου, τους λέω  ότι πριν γράψουμε οτιδήποτε διασταυρώνουμε τις πληροφορίες μας  και τις «δένουμε» απ’ όλες τις πλευρές. Πριν λοιπόν δημοσιεύσουμε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ρωτήσαμε τους τρεις (τον καθένα ξεχωριστά) για την πιθανή κοινή κάθοδό τους στις εκλογές. Και οι τρεις μας το επιβεβαίωσαν και μας είπαν ότι δεν είχαν καμία επιφύλαξη να το δημοσιεύσουμε. Αυτή είναι η αλήθεια και όποιος έχει αμφιβολία μπορεί να τους ρωτήσει και τους τρεις για επιβεβαίωση.

Όσον αφορά τα αισχρά και ελεεινά υπονοούμενα που αφήνονται από τα «καλόπαιδα» του «Κλισιοσκοπίου» να αιωρούνται και τα οποία είναι πέρα για πέρα συκοφαντικά, καλώ τους Χάλκο και Αναγνωστόπουλο, εάν είναι αυτοί πίσω από το «Κλισιοσκόπιο», να το επιβεβαιώσουν ή να το διαψεύσουν για να προχωρήσω κι εγώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου