Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΝΩΕ, ΛΕΝΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

Από την βάση Μακ Μούρντο στην Ανταρκτική οι επιστήμονες λένε ότι κάτι έχουν ανακαλύψει.
Αυτό που έχουν ανακαλύψει φαίνεται να είναι η Κιβωτός του Νώε βαθιά σε μια κρηπίδα πάγου της Ανταρκτικής, με ότι υπάρχει στο κατάστρωμα, ακόμα, μαζί με δύο από κάθε ζώο – όπου όλα είναι σε τέλεια κατάσταση και κατεψυγμένα!!
Η αξιοσημείωτη αυτή ανακάλυψη έγινε στις 8 Φεβρουαρίου 2012 (όμως τους τελευταίους μήνες έγινε γνωστό ) από το Σουηδικό ερευνητικό σκάφος Aventyr ( Άβεντιρ ). Οι επιστήμονες μελετούν τις επιπτώσεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη, έτσι βρισκόμενοι στο σημείο όπου είχαν αρχίσει και έλιωναν οι πάγοι, είδαν το σκάφος κιβωτό περίπου το ένα τρίτο του να εξέχει από τους πάγους!
Δηλώνει η βιβλικός αρχαιολόγος David H. Tootenhaur ( Ντάβιντ Χ Τουτενχάουρ ) συνεχίζοντας….
Οι επιστήμονες που έκαναν αυτήν την εκπληκτική ανακάλυψη είναι προσεκτικοί όσον αφορά την αναγνώριση του τεράστιου παγωμένου σκάφους, όπως Κιβωτός του Νώε, λέγοντας ότι θα ήταν πρόωρο να το πράξουν χωρίς περαιτέρω έρευνα.
<< Είναι 450 μέτρα, ακριβώς με την αρχαία μονάδα μέτρησης 300 πήχεις!! Έχει 75 πόδια ή 50 πήχεις πλάτος, και έχει ύψος 45 μέτρα, ή 30 πήχεις!! Αυτές είναι ακριβώς οι προδιαγραφές που ο Θεός έδωσε όταν διέταξε τον Νώε να κατασκευάσει την Κιβωτό, σύμφωνα με το Βιβλίο της Γένεσης.
Το πλοίο βρέθηκε στην Wendell ( Γουέντελ ) Θάλασσα, όταν ένα μακρύ τμήμα της υφαλοκρηπίδας Larson C πάγου κατέρρευσε. Η ανακάλυψη φαίνεται να είναι τεραστίας αξίας από πλευρά ιστορίας, δεδομένου ότι ολόκληρη η ανθρώπινη φυλή πιστεύεται ότι είναι απόγονοι των επιζώντων του Κατακλυσμού του Νώε.
Ακόμα και οι μελετητές της Αγία Γραφής ομολογούν ότι είναι σαστισμένοι, και οι εκθέσεις ειδήσεων έχουν τροφοδοτήσει το θέμα πάνω σε πολύ άγρια ​​κερδοσκοπία. Κάποιοι πιστεύουν ότι δεν είναι τίποτα άλλο από μια επιμελημένη απάτη φτιαγμένη από σατανιστές αποφασισμένοι να επιτεθούν στον Χριστιανισμό. Ορισμένοι ηγέτες της εκκλησίας φοβούνται ότι αν το αίνιγμα έχει λυθεί – και γρήγορα – θα μπορούσε να οδηγήσει σε θρησκευτικές συγκρούσεις και την κοινωνική αναταραχή.
Ο θεωρητικός φυσικός Δρ. Jeremy Blinkley ( Τζέρεμυ Μπλίνκλει ), όπου γενικά θεωρείται ότι είναι ένα από τα πιο λαμπρά μυαλά του κόσμου πιστεύει ότι μπορεί να έχει μια εξήγηση για την παράξενη αυτή ανακάλυψη.
Παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει χρονολόγηση με ραδιενεργό άνθρακα ακόμα, με βάση τον γύρω πάγο που έχει το σκάφος, οι ειδικοί λένε ότι το πλοίο πρέπει να είναι τουλάχιστον 100.000 ετών (!! ) Τα ανθρώπινα λείψανα όπου υπάρχουν σε αυτό είναι εντυπωσιακά άθικτα!! Ντυμένος, με άσπρα γένια ο καπετάνιος βρέθηκε με τα χέρια του ακόμα να βρίσκονται παγωμένα στο τιμόνι.
Ζώα υπάρχουν εξ ολοκλήρου από τα νεογνά, όπως ένα μωρό καγκουρό, που είναι γνωστό ως Τζόι, όχι μεγαλύτερο από μια μέλισσα!! Κιβώτια αυγών βρέθηκαν στο χαμηλότερο κατάστρωμα, και όχι όμως ζωντανά πτηνά και ερπετά. Αυτό, τουλάχιστον, λύνει ένα μυστήριο της Αγία Γραφής που έχει προβληματίσει πολύ τους επιστήμονες – πώς Νώε κατάφερε να αποσπάσει όλα αυτά τα πλάσματα σε ένα σκάφος.
Ενώ η ανακάλυψη ήταν ανησυχητική για πολλούς πιστούς, Ο Χίπερμαν λέει ότι αν το πολυσύμπαν η θεωρία είναι σωστή, αυτό είναι ενας λόγος για να χαιρόμαστε.
paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου