Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΙΣ ΜΕ ΣΕΞΟΒΟΜΒΑ! ΟΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ!
Το ότι έχουμε χάσει κάθε μέτρο και η χώρα έχει μετατραπεί σε κωλοχανείο και απέραντο φρενοκομείο, αυτό είναι γεγονός. Το βλέπουμε γύρω μας, το βλέπουμε παντού. Τώρα λοιπόν η Βουλή και επισήμως θέλει τα νομοθετήσει τα βίτσια του καθενός! Είσαι gay ή λεσβία, θα πάρεις το χαρτί της Βουλής για να συμβιώσεις νόμιμα. Ετσι όπως πάμε, σε λίγα χρόνια η Βουλή θα νομοθετεί για τις ανωμαλίες του καθενός, θεωρώντας φυσική και φυσιολογική  ακόμη και τη δημόσια τσόντα! Γιατί κύριε να σε πειράζει που βλέπεις δυο λεσβίες ή gay να φιλιούνται στην μέση του δρόμου; Ελευθερία δεν έχουμε; Γιατί σε πειράζει που κάνουν την ερωτική πράξη μέσα στο πάρκο της γειτονιάς σου; Φύγε και άσε τους ομοφυλόφιλους να εκφραστούν! 
Αυτά μπορεί να νομοθετεί η Βουλή κατά τον...αντιρατσιστικό νόμο όπου όλοι θα πρέπει να αναγνωρίσουν το ολοκαύτωμα των Εβραίων αλλά όχι την γενοκτονία των Ελλήνων, των Ποντίων και των Αρμενίων! Σχιζοφρένεια και τρελοκομείο, είπαμε!
Όπως το ίδιο είναι και οι φωτό που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και δείχνουν την μοντέλα Κατερίνα Καινούργιου σε προκλητικές περιπτύξεις με μια σεξοβόμβα! Δείτε τι της κάνει εν μέσω εκατοντάδων θαμώνων! Της τραβάει το στηθόδεσμο, εκθέτει τα κάλλη της στον φωτογραφικό φακό και της χαϊδεύει το στήθος! 
Η δε Κατερίνα Κανούργιου της πιάνει τρυφερά την πλάτη. Δείτε και φρίξτε με...στάση γυναικών! Ευτυχισμένες, απολαμβάνουν την περίπτυξή τους μαζί με όσους τις κοιτούν! 
Σκανδαλίζεστε; Έχουμε και νηστεία Χριστουγέννων. 
Προστατέψτε τα παιδιά σας, θα πουν κάποιοι. 
Το δε gossiptv που έβγαλε τις προκλητικές φωτό στη δημοσιότητα, λέει: 
"Τα κορίτσια ξενυχτάνε μόνα ή δυο δυο… οι συγκεκριμένες βέβαια όταν ξενυχτάνε μαζί βάζουν φωτιά στην νυχτερινή Αθήνα!  Δεν ήταν κολλητές αλλά έγιναν στη Μύκονο όπου έβγαιναν παρέα με τα αγόρια τους. Τότε η Κατερίνα με με τον Γιώργο Σαμαρά και η Χριστίνα Στεφανίδη με τον Παναγιώτη Κονέ.

Τώρα, τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Για την Κατερίνα τουλάχιστον. Κι αυτό διότι η Χριστίνα όχι απλά είναι ακόμη με τον Κονέ αλλά κάποιοι λένε ότι σε λίγο καιρό θα έχουμε γάμους…
Ωστόσο, τα δυο τους όταν βγαίνουν μαζί τού δίνουν και καταλαβαίνει. Δείτε την άνεσή τους. Η Καινούργιου με σούπερ ντεκολτέ αφήνει την Χριστίνα να τη χαϊδεύει! Στο στήθος φυσικά! Και να τα γέλια και να οι χάρες… Τι άλλο θα δούμε οι άμοιροι…

Αν και κάποιοι λένε ότι η όλη κίνηση ήταν στο πλαίσιο βολέματος για την καλύτερη πόζα… Αλλά όπως και να χει… το αποτέλεσμα είναι… μοναδικό"!

3 σχόλια:

  1. ΕΛΕΟΣ!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η οικονομικη κριση πολυυ ανωμαλιαα εφερεε τελευταιαα * μαζευτειτεε γτ θα μας καψει ο Θεος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή