Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΠΑΓΙΩΤΗΣ... ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ!

 Λάβαμε και δημοσεύουμε τις θέσεις δημότη Παπάγου με τις οποίες αντιτίθεται σφόδρα στις απόψεις της κας Πολυκαλά, σε σημείο που τις θρυμματίζει με κατά ριπάς επιχειρηματολογία. Τα στοιχεία του δημότη είναι στην διάθεσή μας και ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας να του τα δώσουμε.
Η κ. Πολυκαλά στις 23-10-2013 γράφει, αναφερόμενη μόνον στον Παπάγο, ξεχνώντας τον "συντονισμό για ενιαία θεώρηση του υπό εκπόνηση ΓΠΣ Παπάγου με το υπό τροποποίηση ΓΠΣ Χολαργού", όπως γράφει η ίδια στις 2-10-2013 και νομίζοντας πλέον οτι είναι δημοτική σύμβουλος μόνον Παπάγου: Αποτροπή της υπερδόμησης στου Παπάγου
"Για αυτούς τους λόγους η Κοινωνία Δημοτών, υποστηρίζει την προτεινόμενη μείωση τόσον του ΣΔ (από 1,00 σε 0,80), όσον και του ύψους (από 14 σε 11m). Με ενδιαφέρον δε περιμένει να πληροφορηθεί και τις απόψεις των άλλων παρατάξεων"
Αγνοεί δηλαδή οτι ο Χολαργός έχει συντελεστή δομήσεως 1,2 και ύψος 17 μ. Κατά τα άλλα κόπτεται για "ενιαία πόλη Παπάγου-Χολαργού", όπως η ίδια γράφει στις 2-10-2013: "Η Δημοτική Αρχή δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει ότι Χολαργός και Παπάγος είναι εδώ και 2,5 χρόνια ένας ενιαίος Καλλικρατικός Δήμος και ότι δεν πρόκειται να διασπασθούν σε δυο ανεξάρτητους Δήμους, όπως ήταν πριν την ενοποίηση. Το όραμα, λοιπόν, της Κοινωνίας Δημοτών, για ενιαία πόλη Παπάγου-Χολαργού, πεισματικά και πέρα από κάθε λογική,  αγνοείται".
Περαιτέρω, γράφει στις 23-10-2013 : "Ας μη μας διαφεύγει δε ότι, μεγάλος επιτρεπόμενος ΣΔ σημαίνει, πιο πυκνή δόμηση και συνεπώς μακροχρόνια υποβάθμιση της περιοχής, άρα και της αξίας των ακινήτων."
Και ρωτάνε οι δύσμοιροι Χολαργιώτες : "Για μας με σ.δ. 1,2 δεν θα βρεθεί ένας Σωτήρας ; Τί θ' απογίνουμε που οι περιουσίες μας θα απαξιωθούν ; Ζητούμε και απαιτούμε από τη δημοτική σύμβουλο κ. Πολυκαλά να σώσει εμάς που είμαστε και περισσότεροι από τουs Παπαγιώτες".
Σε ό,τι αφορά την προτεινόμενη μείωση του ύψους από τα 14μ στα 11μ
Το μεγαλύτερο "όφελος" από το νέο ΓΟΚ προέρχεται, σύμφωνα με τον πίνακα της κ. Πολυκαλά, από το υπόγειο. Σου λέει, λοιπόν, αφού μπορείς να χτίσεις στο υπόγειο, σου κόβω εγώ τον 4ο όροφο για να μάθεις τί εστί κοφτερό μυαλό !!!
Βέβαια, με βάση το παράδειγμα της κ. Πολυκαλά για οικόπεδο 400m2, καθένας από τους 4 ορόφους με σ.δ. 1, θα έχει κάτοψη 100m2. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει υπόγειο >100m2. Αν όλο το υπόγειο συνδεθεί με το ισόγειο σαν χώρος κυρίας χρήσεως, δηλ. χωρίς ούτε μισή αποθήκη, ούτε λεβητοστάσιo, ούτε μηχανοστάσιο, ούτε μισό γκαράζ που είναι υποχρεωτικά, τότε εξαιρούνται από το σ.δ. 50m2. Η κ. Πολυκαλά, όμως λέει στον πίνακά της 80m2. Αν αυτό δεν είναι απάτη ή έστω απόδειξη βλακείας-μικρόνοιας, τότε τι είναι ;
Σε επόμενη δημοσίευση θα ασχοληθούμε με την άλλη απάτη ή έστω απόδειξη βλακείας-ασχετοσύνης-μικρόνοιας, δηλ. με τα "έρκερ".
Και μετά θα ασχοληθούμε με το κλιμακοστάσιο, τα πατάρια (να μην τα πω αλλιώς), τις σοφίτες και τις λοιπές σοφιστίες και παταρολογίες. Και βέβαια, ως θέμα ηθικής τάξεως, αν δικαιούται να ψηφίσει για ένα θέμα για το οποίο έχει η ίδια δέσει το γάιδαρό της, δηλ. έχει εξαντλήσει το σ.δ. και το ύψος στο δικό της οικόπεδο. Φύλλο και φτερό θα την κάνουμε. Μέχρι να αποδεχθεί την "απόδειξη", ως ανωτέρω.
Τελειώνοντας αυτή τη φάση, την ρωτάμε: Γιατί δεν ζητάτε και δεν προτείνετε δημοψήφισμα για το μείζονος σημασίας θέμα, κατά τα προβλεπόμενα στο αρθ. 216 του Κώδικα – Ν.3643/06, και μάλιστα έγκαιρα, δηλ. όχι 5-6 μήνες πριν τη λήξη της θητείας σας ;;;

3 σχόλια:

  1. Κϋριε Παρατηρητά
    Είδατε κόλπο ντε φάβα ο Ξύδης ; Κάθεται και απολαμβάνει τα κατορθώματά του, ενώ βγήκε μπροστά ένας βλάκας να μαζέψει τα πυρά. Δεν είμαι πάντως, απολύτως βέβαιος αν ο βλάκας είναι τόσο βλάκας ή υπάρχουν ύποπτα συμφέροντα και ταπεινά-ιδιοτελή κίνητρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ξεγελιέστε φίλοι μου. Έχουμε δύο επιλογές:

    -Άμα εκλεγεί ο Νικολάου θα αυξηθεί ο συντελεστής δόμησης και, ως κατασκευαστής που είναι, θα κάνει τον Παπάγο-Χολαργό ένα απέραντο εργοτάξιο.
    Όλα θα χτιστούν υπερκοστολογιμένα, θα γεμίσουμε χρέη εκατομμυρίων και θα γίνουμε New York City.
    Ψηφίζουμε Νικολάου γιατί ξέρει να χρεώνει εκατομμύρια τον Δήμο....

    και

    -Άμα εκλεγεί ο γαμπρός του εφοπλιστή τότε θα φέρει θάλασσα και η ποντοπόρος ναυτηλία θα κυριαρχήσει. Θα γίνουμε λιμάνι και εσείς καπετάνιοι με τον Αυγουρόπουλο για μούτσο....
    Και όλα με το αξημείωτο.....

    Ελλάς ολέ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή