Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Ο ...ΓΟΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΑΠΗΣ ΤΑ'ΦΤΙΑΞΕ ΜΕ 29ΧΡΟΝΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΔΙΟΚΑΤΑΚΤΗΤΗ!
Περνάει καλά ο Μιχάλης Λιάπης. Αν και… συνταξιούχος πρώην υπουργός έχει βρει το… νόημα και μια 29χρονη από… τζάκι με ισχυρές διασυνδέσεις από τη Ρουμανία, είναι η αιτία… Ο Λιάπης συμπληρώνει αρκετές εβδομάδες «ψυχικής ηρεμίας» στο τουριστικό θέρετρο του Μπρασόβ, μέσα στα χιονισμένα δάση της κεντρικής Ρουμανίας, μαζί με την Άννα Τσιάμπα.
Η «Real News» αποκαλύπτει την ταυτότητα της γοητευτικής γυναίκας με την οποία ο πρώην υπουργός ταξίδεψε στη Μαλαισία στις γιορτές… Πρόκειται για κόρη υψηλόβαθμων κρατικών αξιωματούχων, με υψηλές διασυνδέσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Κοπέλα όχι μόνο όμορφη, αλλά και με υψηλή μόρφωση, όπως γράφει η εφημερίδα.
Το αγαπημένο της καταφύγιο είναι το σπίτι της μητέρας της στο χωριό Πεστέρα, με θέα στα λιβάδια και τα χιονισμένα όρη του Μπρασόβ.
Εκεί, σύμφωνα με την εφημερίδα, βρίσκεται ο Μιχάλης Λιάπης απολαμβάνοντας στιγμές με την αγαπημένη του.
Η Άννα είναι μοναχοκόρη του Τζορτζ Τσιάμπα που είναι σήμερα υφυπουργός Εξωτερικών της ρουμανικής κυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης. Χαρακτηρίζεται διπλωμάτης καριέρας ενώ υπηρέτησε και ως πρέσβης στην Αθήνα έως τον Σεπτέμβριο του 2005.
Η μητέρα της Άννας Αντριάνα χαρακτηρίζεται από ρουμανικές πηγές ως ιδιαιτέρως έμπειρη και ικανή διπλωμάτης.
ml3
ml2
ml1
e-reportaz.gr

1 σχόλιο:

  1. ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΤΩΧΗ,ΠΟΝΗΡΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΗ , ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΒΛΑΚΑ ΑΝΤΡΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή