Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! ΚΑΙ Ο ΞΥΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΚΜΑΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ! 
Πάθατε πλάκα έτσι; Δείτε και καμαρώστε τον Ξύδη σήμερα στην εξέδρα των επισήμων κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Πού βρισκόταν ο Ξύδης; Στην κοινότητα του Χολαργού! Καθόλου τυχαίο! Ο Δήμαρχος ήθελε να δώσει το μήνυμα "και του χρόνου θα είμαι εδώ"
Αν δεν κατέβαινε για υποψήφιος δήμαρχος θα πήγαινε για τελευταία φορά ως δήμαρχος στην αγαπημένη του κοινότητα του Παπάγου για να συνεορτάσει με τους δημότες-κατοίκους της πόλης του την εορτή της 25ης Μαρτίου.
Όμως, ο Ξύδης προτίμησε να ανέβει στην εξέδρα του Χολαργού και να δώσει το στίγμα της παρουσίας του και στις επόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος. Ο Ξύδης στο προεκλογικό κομφούζιο του Παπάγου-Χολαργού συμπληρώνει την ενδεκάδα και ως ο καλύτερος γκολτζής κατεβαίνει στις εκλογές για να τινάξει την μπάνκα στον αέρα!!! 
Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Χριστίνας Πολυκαλά η οποία προέρχεται από του Παπάγου έρχεται και η υποψηφιότητα του Ξύδη να συμπληρώσει τους 11 ...εκλεκτούς! Με τον Ξύδη να είναι πιο φορμαρισμένος από ποτέ! 
Μάλιστα, στο άκουσμα της υποψηφιότητάς του λέγεται ότι ο πρώτος που θα αποσυρθεί από την διεκδίκηση είναι ο προηγούμενος αντίπαλός του στον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2010 ο οποίος τότε κυριολεκτικά συνετρίβη!
Έχουν να κλάψουν μανούλες...

Δεν πιστεύετε τίποτε απ'όσα γράψαμε; Για ακούστε τι λέγανε πολλοί στα πηγαδάκια: "Ο Ξύδης την τελευταία του λέξη δεν την είπε ακόμη". "Τον Ξύδη τον έχω ικανό μέχρι τελευταία στιγμή να κατέβει". Μήπως θέλετε να ρωτήσετε μερικούς υποψηφίους πόσο τρέμουν στην ιδέα ότι ο Ξύδης μπορεί να ξανακατέβει για δήμαρχος;
Οπότε, καλά θα κάνετε να πιστέψετε όλα τα παραπάνω...

3 σχόλια:

  1. ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΞΥΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΑΝΕΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΣΠΑ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΣΕ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΦΥΣΙΚΑ , ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ !
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΑ ΦΟΥΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ.
    ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ 'Η ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ Μ..Ι ΤΟΥΣ Ή ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΥΤΡΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ !

    ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΡΟΛΟΙ !
    ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΕΣ, ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟ 2014 ΦΟΡΑΝΕ ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟ 2014 ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ !!!

    ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ !

    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ,ΣΚΕΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάθε χρόνο, από τότε που βγήκε, την 25η Μαρτίου ο Ξύδης παρευρίσκεται στην παρέλαση του Χολαργού και την 28η Οκτωβρίου σε εκείνη του Παπάγου. Για τον ονειροπαρμένο, με όνειρα θερινής νυκτός, Βραχιολίδη, η σημερινή -αναμενόμενη- παρουσία του Ξύδη στην παρέλαση του Χολαργού, αποτελεί είδηση και... προάγγελο καθόδου στις εκλογές! Η οποία... κάθοδος, εάν πραγματοποιηθεί, θα αποτελέσει και την... αφορμή για την απόσυρση του Νικολάου! Ο καθείς, νοήμων ή μη, ας βγάλει (για άλλη μια φορά) τα συμπεράσματά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή