Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ο ΞΥΔΗΣ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ...

Λίγο πριν από την τελευταία στροφή των δημοτικών εκλογών φαίνεται πως ο Ξύδης αποφάσισε να πάρει ενεργό ρόλο και να διαμορφώσει το αποτέλεσμά τους. Ήδη πήρε θέση υπέρ του Δασκαλόπουλου και κατά του Τίγκα. 
Όμως, πιέζει κυρίως για να τα βρουν οι Δασκαλόπουλος-Αποστολόπουλος έτσι ώστε να κατέβουν ενωμένοι στις εκλογές και να κερδίσει ο συνασπισμός Δασκαλόπολου-Αποστολόπουλου. 
Ο Ξύδης αυτό που επιθυμεί είναι δύο δικά του στελέχη, ο Αντιδήμαρχος Δασκαλόπουλος και ο Πρόεδρος του ΔΟΚΜΕΠΑ Αποστολόπουλος να είναι οι νικητές των εκλογών. Αυτό όμως που θέλει πάνω απ'όλα είναι να υπάρξει ενωμένο το σχήμα Δασκαλόπουλου-Αποστολόπουλου με επικεφαλής τον πρώτο! 
Αυτά και θα...επανέλθουμε με νεώτερα...

1 σχόλιο:

  1. Σε περίπτωση που κανείς από τους δύο δεν κάνει πίσω, μια καλή λύση για πρόσωπο κοινής αποδοχής, που θα ηγηθεί του συνασπισμού αυτού, θα είναι η Άννα Μαρία Τσικρικώνη, με Αναπληρωτή Δήμαρχο, σε περίπτωση νίκης, τον Άγγελο Μπελιτσάκο. Στο δε Γραφείο Τύπου, επικεφαλής θα πρέπει να τοποθετηθεί ο Πέτρος Καραμανέας. Για Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, δεν το συζητάμε καν. Το μοναδικό πρόσωπο κοινής αποδοχής, που θα ψηφιστεί εύκολα και από τα 2/3 του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν είναι άλλο από το Βαγγέλη Γυφτοδήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή