Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΞΥΔΗ-ΤΙΓΚΑ! ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οι ανακρίβειες που κυκλοφορούν
για το Γ.Π.Σ. Παπάγου

            Ο δημοτικός συνδυασμός του κ. Κ. – Π. Τίγκα κυκλοφόρησε πρόσφατα ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο ίδιος και αναγράφει ότι, στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Παπάγου, το Δημοτικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του Δήμου μας αποφάσισε, μεταξύ των άλλων, το εξής:
« Καταστήματα στην οδό Εθνικής Αμύνης Δ και Α: Να μη γίνουν  και να διατηρηθούν τα υφιστάμενα μικρά τοπικά καταστήματα. Νομιμοποίηση όσων εκ των υφισταμένων αποδεδειγμένα εξυπηρετούν τις σημερινές παγιωμένες ανάγκες και αλλαγή χρήσης γης.»
            Ουδέν ψευδέστερο και ανακριβέστερο αυτού.
            Το ακριβές είναι ότι το Δ.Σ., μετά από πρόταση της Δημοτικής Αρχής, αποφάσισε να μην επιτρέπονται καταστήματα στην οδό Εθνικής Αμύνης, με εξαίρεση τα Ο.Τ. 158β (Ολυμπιάδα) και 167β (κτίριο Αλέξανδρος) στα οποία υπάρχουν καταστήματα από δημιουργίας του Παπάγου.
            Επομένως, ούτε τη διατήρηση των υφιστάμενων καταστημάτων αποφάσισε (πλην αυτών που έχουν γίνει με νόμιμες διαδικασίες και με άδεια της πολεοδομίας) ούτε τη «νομιμοποίηση όσων εκ των υφισταμένων αποδεδειγμένα εξυπηρετούν τις σημερινές παγιωμένες ανάγκες και αλλαγή χρήσης γης».
            Καλούμε το δημοτικό σύμβουλο κ. Τίγκα να ανασκευάσει την ανακοίνωσή του και να αναγράψει τη σωστή απόφαση που  έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Δήμαρχος

Βασίλειος Ξύδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου