Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΟΥΦΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Αυτά που μας έχει χαρίσει ο Θεός είναι τα πολυτιμότερα αγαθά τα οποία όμως, δυστυχώς τα θεωρούμε αυτονόητα ότι τα έχουμε και πρέπει να τα έχουμε! Κούνια που μας κούναγε. Γι' αυτό όταν χάσουμε κάτι μόνον τότε το εκτιμούμε. Γιατί είμαστε ζωντόβολα!!!
Η 40χρονη Joanne Milne γεννήθηκε με ολική κώφωση, καθώς πάσχει από το σπάνιο σύνδρομο του Usher. Στα 20 της χρόνια η ασθένεια της επηρέασε και την όραση.
Η Milne υποβλήθηκε σε μια επέμβαση στη Μεγάλη Βρετανία, όπου της τοποθετήθηκαν εμφυτεύματα κοχλία. Με τον τρόπο αυτό, πλέον μπορεί πλέον να ακούει, κάτι που αλλάζει ριζικά τη ζωή της.
Στο βίντεο η γυναίκα κατακλύζεται από δάκρυα χαρά και συγκίνησης, όταν ακούει για πρώτη φορά κάτι τόσο απλό και συνηθισμένο για τον περισσότερο κόσμο, όπως οι 7 ημέρες της εβδομάδας.
"Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω και ήδη μπορώ να προβλέψω πώς αυτό θα αλλάξει τη ζωή μου", ανέφερε η 40χρονη. "Τις τελευταίες 48 ώρες ακούω το γέλιο, τα πουλιά που τιτιβίζουν και όταν είμαι με φίλους, εκείνοι δε χρειάζεται πια να με αγγίζουν στο χέρι για να έχουν την προσοχή μου".
(Πηγή: dailymail)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου