Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΒΙΑΣΜΟΣ 5ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΗΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!!! Η ΥΠΌΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΔΙΚΑΖΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

Όπως αναφέρει το newsbomb,gr και παρουσίασε το ART TV,  ένα πρωτοφανές έγκλημα στη Γλαύκη της Ξάνθης σε βάρος ενός πεντάχρονου παιδιού ερευνά η Δικαιοσύνη, όπως προκύπτει από έγγραφο του υπουργού Δικαιοσύνης που διαβιβάστηκε στη Βουλή.
Το θέμα έφτασε στη Βουλή, ύστερα από ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουΐκ, ο οποίος επικαλείται δημοσίευμα σε θρακιώτικη ιστοσελίδα.
Σύμφωνα με όσα παρατίθενται στην ερώτηση, τον Αύγουστο του 2010, ένα πεντάχρονο κοριτσάκι βιάστηκε από τρεις δράστες στην τουαλέτα του τζαμιού της Γλαύκης, αλλά μέχρι σήμερα οι φερόμενοι ως δράστες κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Στο κείμενο παρατίθενται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, σύμφωνα με τις οποίες ο βιασμός ήταν ο δεύτερος κατά σειρά σε βάρος του πεντάχρονου κοριτσιού και οι δράστες χρησιμοποίησαν ακόμη και ξύλα στα γεννητικά όργανα του παιδιού με πρωτοφανή αγριότητα και σαδισμό. Αναφέρεται ακόμη ότι, παιδοψυχίατρος που εξέτασε το παιδί επιβεβαίωσε τα εγκλήματα του βιασμού.
Όπως εξάλλου παρατίθεται στο κείμενο, στην αρχή θεωρήθηκε πρωταγωνιστής της άγριας εγκληματικής πράξης ο πατέρας του παιδιού, αλλά στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι οι δράστες του βιασμού ήταν ο αδελφός του (θείος της μικρής) με δύο ακόμη ανήλικους, ο ένας ηλικίας 12 ετών (γιος του) και ο άλλος φίλος του.
Από την έγγραφη απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης, προκύπτει ότι για το συγκεκριμένο θέμα έχουν σχηματιστεί δύο δικογραφίες, η μία το 2013 και η δεύτερη το 2014, οι οποίες εκκρεμούν όμως στην Ανάκριση.
Με την πρώτη δικογραφία ασκήθηκε δίωξη για την πράξη της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, της ηθικής αυτουργίας στην πράξη της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, του βιασμού κατ΄ εξακολούθηση και της αποπλάνησης ανηλίκου κατ΄ εξακολούθηση.
Με τη δεύτερη δικογραφία ασκήθηκε δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου νεότερου των 12 ετών κατ΄ εξακολούθηση και ηθική αυτουργία σε αποπλάνηση ανηλίκου νεότερου των 12 ετών κατ΄ εξακολούθηση.
Το θέμα όμως είναι ότι η υπόθεση παρά το ότι κοντεύουν να περάσουν4 χρόνια βρίσκεται στα συρτάρια και δεν προχωρεί στο ακροατήριο. Προσέξτε όμως ποιος ο "σεβασμός" των μουσουλμάνων στο τζαμί τους! Στο Πακιστάν καταδικάσανε σε θάνατο χριστιανό επειδή προσέβαλε τον Μωάμεθ. Εδώ, ο βιασμός μέσα σε τζαμί δεν αποτελεί για τους μουσουλμάνους προσβολή και ύβρη; Και την υπόθεση την "θάβουν" για 4 χρόνια; 

1 σχόλιο:

  1. ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ!

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή